Παρενοχληση .

Reaction score
0
Καλησπερα σας .

Θα ηθελα να ρωτησω κατι .

Πως μπορει να οριστει παρενοχληση σε καποιο φορουμ ?

Θεωρειται παρενοχληση να βρισκεις σχεδον καθημερινα ποστς -απαντησεις ,μετα απο κατι που εγραψες ή σε καποιο τοπικ που εχεις ανοιξει ,απο καποιον με τον οποιο εχεις τσακωθει και δεν του δινεις καμια σημασια στο τι κανει ?

V

VIDEOMIX

Guest
Oxι, νομίζω πως το κάνει κυρίως εαν δεν του δίνεις σημασία. Ετσι, σε τσιγκλάει συνέχεια ωστε να του απαντήσεις και να βρεί πάτημα.

Reaction score
0
Ωραια, και εγω τι πρεπει να κανω ?
Το συγκεκριμενο ατομο εχει αλλοπροσαλλη συμπεριφορα και με εχει φυγει ηδη μια φορα απο ενα δευτερο κοινο φορουμ .
Πως αντιμετωπιζεται μια τετοια κατασταση και ταυτοχρονα σε οσους δεν γνωριζουν να μη φαινεσαι υστερικη και τρελλη που του τα χωνεις χωρις ''φανερο'' λογο ?

Reaction score
5
Ωχ! Το θέμα παρενόχληση δεν είναι απλό και δεν νομίζω πως μπορεί εύκολα να ορισθεί με κάποιο τρόπο ιδιαίτερα σε ένα forum στο οποίο δεν υπάρχει καν προσωπική επαφή.

Αν τα προσωπικά μηνύματα που παίρνεις ξεπερνούν τα όρια της απλής επικοινωνίας μεταξύ των δύο είναι κάτι προσωπικό και το αντιμετωπίζεις ανάλογα όπως εσύ νομίζεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να αγνοείς κάποιον.

Τώρα όπως μας τα αναφέρεις έχετε ήδη τσακωθεί αν δεν θέλεις να παίρνεις προσωπικά μηνύματα από τον συγκεκριμένο νομίζω είναι καλύτερα να τον κανείς ignore νομίζω υπάρχει τέτοια δυνατότητα από το site.

Σε τέτοια περίπτωση πιστεύω πρέπει να ζητήσεις την συμβουλή του γενικού διαχειριστή και αν δεν είναι κάποιο άτομο ενεργό στο forum και έκανε εγγραφή απλώς για να σε ενοχλήσει πιστεύω πρέπει να διαγραφή.

Reaction score
51
Elena, αυτό έχει παρουσιαστεί σαν γεγονός και μέσα στο AVsite??
Γιατί αν ισχύει, θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα ο Γ.Διαχειριστής (Χρήστος Ακρατόπουλος) και να διαγράψει το μέλος που ενεργεί κατ' αυτόν τον τρόπο...........

Πέρα από αυτό, πιστεύω ότι η αδιαφορία εκ μέρους σου νομίζω είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Σε τελική ανάλυση, αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το forum που βρίσκεσαι, κάνε νέα εγγραφή, βάλε άλλο όνομα (ακόμα και ανδρικό ή κάτι ουδέτερο......) και τελειώνει εκεί η υπόθεση.
Και άσε τον άλλον να χτυπιέται!! :roll: :wink:

Reaction score
52
Υπάρχει και άλλος τρόπος!!!
Να μας πείς ποιός είναι και να γίνει ρόμπα δημοσίως! :wink:

Reaction score
0
Oxi,οχι .
Δεν ειναι απο εδω .
Δεν εχω τοσα πολλα ποστς ωστε να τιθεται τετοιο θεμα .
Οπως ειπα , δεν με ενοχλει με π.μ ή μειλς , απλα το ατομο αυτο ηθελε να με διωξει απο ενα φορουμ, τα καταφερε και στο 2ο κοινο φορουμ βρισκεται μπροστα μου ξανα ποσταροντας -απαντωντας στα τοπικ που ανοιγω και στα ποστς που κανω .
Εφοσον αυτο δεν εχει λογικη ,αρα το κανει επιτηδες ,δεν μπορει να θεωρηθει παρενοχληση ?

Reaction score
51
Oxi,οχι .
Δεν ειναι απο εδω .
Δεν εχω τοσα πολλα ποστς ωστε να τιθεται τετοιο θεμα .
Οπως ειπα , δεν με ενοχλει με π.μ ή μειλς , απλα το ατομο αυτο ηθελε να με διωξει απο ενα φορουμ, τα καταφερε και στο 2ο κοινο φορουμ βρισκεται μπροστα μου ξανα ποσταροντας -απαντωντας στα τοπικ που ανοιγω και στα ποστς που κανω .
Εφοσον αυτο δεν εχει λογικη ,αρα το κανει επιτηδες ,δεν μπορει να θεωρηθει παρενοχληση ?

Έλενα, με βάση αυτά που λες έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι κάποιος γνωστός σου που ξέρει που "συχνάζεις" στο net!!
Δεν δικαιολογείται να τον βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου!!

Σε τελική ανάλυση, ακόμα και να υπογράφεις με το ίδιο όνομα παντού, δεν σημαίνει ότι αυτός είναι σίγουρος ότι είναι πάντα το ίδιο πρόσωπο!!

Και απ' την άλλη, αν δεν σου στέλνει πμ ή emails τότε πως ακριβώς καταφέρνει να σε ενοχλεί χωρίς κανείς να του κάνει παρατήρηση?

Reaction score
0
Δεν τον ξερω προσωπικα και εκτος νετ .

Απλα ρωταω γιατι ξερω οτι η σειρα παει καπως ετσι .
Οταν τσακωνεσαι με καποιον , δεν θες επαφη μαζι του ή αυτος με εσενα .
Οταν ο αλλος χρηστης σε αναγκαζει να φυγεις απο καποιο φορουμ το κανει γιατι δεν ταιριαζουν τα χνωτα σας και σημαινει οτι δεν θελει παρτιδες μαζι σου .
Οταν αυτος ο ιδιος χρηστης (στο δευτερο κοινο φορουμ) συνεχιζει παρα το οτι εχει γινει να ποσταρει σε τοπικς που ανοιγεις ή να απανταει στα ποστς σου τοτε δεν ειναι παρενοχληση αυτο ?
Οταν τσακωνεσαι και στο δευτερο κοινο φορουμ και του λες ''ρε φιλε , δεν γουσταρω να βλεπω την φατσα σου στο κατοπιν μου '' και σου λενε οτι ξερεις ? δεν μπορεις να απαγορεψεις σε καποιον να ποσταρει οπου θελει και πιανεται απο αυτο και συνεχιζει να το κανει , τι πρεπει να κανω ?

Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα και δεν ξερω τι αλλο να κανω μιας και τσακωμο εχω ριξει και εχω πει δημοσιως οτι βλεπω κοκκινο και δεν τον θελω στο κατοπι μου .

Και ρωταω ξανα .

Αυτο δεν ειναι ειδος παρενοχλησης ?

V

VIDEOMIX

Guest
Το ατομο φέρεται εγωιστικά. Ακόμα και η νετοαπόριψη τον θίγει όταν αυτή ειναι απο γυναίκα φυσικά. Δεν δέχεται να "νικήσεις" εσύ. Και επειδή δυστηχώς πολες φορές ρίχνουμε ενα βρίσημο ετσι άνετα επειδή ειναι υπο την προστασία του pc, δεν ξέρουμε το πως θα του στρίψει του άλλου και τι του έρχεται να κάνει για εκδίκηση. Ετσι λοιπόν και εσυ μπορεί να παρεκτράπηκες κάποια στιγμή και επειδή πολλες φορές εσείς οι γυναίκες όταν βρίζετε φαίνεται 3πλάσιου μεγέθους προσβολή απο το να τα πεί τα ίδια ακριβώς λόγια ενας άντρας (επειδή η γυναικα ειναι το ωραίο και ευγενές φύλο και δεν ταιριάζει η λεκτική "άνεση") γι'αυτό λοιπόν υπάρχουν πολλες φορές και οι αντιδράσεις σε έντονο βαθμό. Η γνώμη μου ειναι αυτή,δεν ειναι θέσφατο,υπάρχουν σίγουρα παραμετροι που δεν γνωρίζουμε. Μπορεί το άτομο αυτό να κάνει και πλάκα,βλέπωντας πως τσιμπάς!

Reaction score
14
Καλως ήλθες στο avsite.
Βασικά, η γράμμη που θα θέλανε οι διαχειριστές του φόρουμ καθώς και η δικιά μου ως συντονιστή, είναι ότι μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις και γνώμες, αλλά με τίποτε δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πιέσουμε τον άλλο να τις δεχτεί ή να χρειάζεται να αντιδικούμε, όταν συμβαίνει αυτό.
Θέλω να πιστεύω, ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό το έχουμε πετύχει εδώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει η φράση που διατύπωσες, σε "έκανε να φυγεις" από άλλο φόρουμ, αλλά εδώ δεν χρειάζεται να φεύγει κανένας. Ίσα - ίσα, θεωρώ ότι οι εμπεριστατομένες απόψεις και η επιχειρηματολογία δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα θα είμαστε στη διάθεσή σου, όπως το ίδιο ισχύει και σε όλα τα μέλη.

Reaction score
0
Παιδια οταν λεω τσακωνομαι , μη φανταζεστε οτι χυδαιολογουσα .
Δεν συνηθιζω να βριζω ,ουτε να τσακωνομαι.
Για να λεω οτι τσακωθηκα , η κατασταση απλα ειχε αρχισει να γινεται κομματαακι εκτος ελεγχου .

Καλως ήλθες στο avsite.
Βασικά, η γράμμη που θα θέλανε οι διαχειριστές του φόρουμ καθώς και η δικιά μου ως συντονιστή, είναι ότι μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις και γνώμες, αλλά με τίποτε δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πιέσουμε τον άλλο να τις δεχτεί ή να χρειάζεται να αντιδικούμε, όταν συμβαίνει αυτό.
Θέλω να πιστεύω, ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό το έχουμε πετύχει εδώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει η φράση που διατύπωσες, σε "έκανε να φυγεις" από άλλο φόρουμ, αλλά εδώ δεν χρειάζεται να φεύγει κανένας. Ίσα - ίσα, θεωρώ ότι οι εμπεριστατομένες απόψεις και η επιχειρηματολογία δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα θα είμαστε στη διάθεσή σου, όπως το ίδιο ισχύει και σε όλα τα μέλη.
Σ'ευχαριστω .
Το τοπικ το ανοιξα γιατι ηθελα να ρωτησω αν θεωρειται παρενοχληση αυτο που κανει και επειδη εχει αρχισει να με ενοχλει πραγματικα η ολη κατασταση .
Δεν θα ηθελα να παρερμηνευτει κατι απο οσα εγραψα ,γιατι οσα εγραψα ,γραφτηκαν απλα για μια καλυτερη εικονα για την τελικη ερωτηση ( αυτη της παρενοχλησης ) .

Reaction score
7
Elena, αυτό έχει παρουσιαστεί σαν γεγονός και μέσα στο AVsite??..........

Σε τελική ανάλυση, αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το forum που βρίσκεσαι, κάνε νέα εγγραφή, βάλε άλλο όνομα (ακόμα και ανδρικό ή κάτι ουδέτερο......) και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Και άσε τον άλλον να χτυπιέται!! :roll: :wink:
Ναι ε? Κανεις οτι δεν ξερεις.....? Να σου ριξω μια κοκκινη να δεις πως ειναι? ΘΑ σε κανω Καζάκο εγω, θα σου ριξω και 2 γκολακια.... και θα δουμε αν θα αντιπαρελθεις παλι τα 3 πρωτα (ξερεις εσυ!).

@ Ελενα... Μην ακους το Γιαννη (αν και καλο παιδι κατα βαθος). :lol: Συνεχισε με το ιδιο ονομα και γυρνα πισω απο εκει που εφυγες (αλλα μη χανεσαι και απο εδω)
Απλα αγνόησε τον... εντελως ομως... ή φερσου του ΠΟΛΥ ευγενικα σε ο,τι λεει.... Ειναι ΠΟΛΥ εκνευριστικο αυτο για τον αλλον και στο τελος χανει τη μπαλα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έλενα νομίζω ότι άνοιξες ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα όχι μόνο για το avsite αλλά γενικότερα για την ανθρώπινη συμπεριφορά σε ένα νέο σχετικά μέσο επικοινωνίας όπως είναι το internet και τα διάφορα φόρα...

Νομίζω ότι η περίπτωση που αναφέρεις συμβαίνει με διάφορες μορφές πολύ συχνά στο internet και δεν έχει να κάνει μόνο με σχέσεις των 2 φύλων αλλά αντίθετα...

Τα έχουμε ζήσει αρκετές φορές και προσωπικά τα έχω επισημάνει σε φίλους... ένας μάλιστα παθών είναι και μέλος μας και έχει αντιμετωπίσει (όχι στο avsite ευτυχώς) μια παρόμοια συμπεριφορά κάποιου κυρίου.

Πιστεύω ότι τέτοιες συμπεριφορές όπως ακριβώς αυτή που και εσύ αναφέρεις ή και ακόμα χειρότερη με συνεχή αμφισβήτηση των γραφόμενων ενός ανθρώπου ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ και πάντως είναι εκτός της αποδεκτής ανθρώπινης κοινωνικής συμπεριφοράς.

Σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι οι υπεύθυνοι κάθε φόρουμ πρέπει να επεμβαίνουν και να αποκαθιστούν τους κανόνες.

Στο avsite έχουμε δημιουργήσει μία τέτοια ατμόσφαιρα που δύσκολα μπορεί να συμβούν τέτοιες καταστάσεις. Και να συμβούν όμως οι Συντονιστές και εγώ προσωπικά θα επέμβουμε άμεσα και κατευναστικά.

Reaction score
5

Ακόμα μια ιδέα άμα τον πετύχεις, αν χρειαστείς βοήθεια μπορούμε να βάλουμε τον Γιάννη να τον κρατά χάμω, είναι καλό παιδί και πάντα βοήθα το ωραίο φύλο :wink:

Reaction score
7
For the record... Ο,τι και να κανετε εγω θα συνεχισω να παρενοχλω το Δημητροπουλο, μεχρι να πουλησει τον DLP και την Α και να παρει LCD και KIA.

Περα απο την πλακα παντως, ελπιζω Ελενα για αυτο που σου συνεβη να μη χαλαστηκες ψυχολογικα, επειδη δεν αξιζει. Αν ειναι να δινουμε σημασια στον καθε μλκ που συνανταμε απο το πρωι για κατι που μας ειπε... τοτε θα ειμαστε κατσουφηδες συνεχεια.... (τ'ακουει η Γιωτα αυτα?).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.136
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead