Παρουσίαση Klimax DS & Akurate DS στην Αθήνα

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
519
Reaction score
80
Σήμερα Τρίτη 06.05.08 και αύριο Τετάρτη 07.05.08 διοργανώνονται στίς εγκαταστάσεις της "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ-ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΒΕΛΟΥ" ( Κυθήρων 12 Αλιμος, Αθήνα τηλ. 210-98 95 000) δύο εκδηλώσεις που αφορούν τα πλατώ Linn Sondek LP12 και τους ψηφιακούς αναπαραγωγείς Klimax DS & Akurate DS.

Ιδού το ωρολόγιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων :


Τρίτη 06.05.08 - Τετάρτη 07.05.08

11:30 - 14:30 Linn Sondek LP12 Klinik

14:30 - 15:30 Επίδειξη Klimax DS & Akurate DS

16:30 - 17:30 Linn Sondek LP12 Klinik

15:30 - 18:30 Επίδειξη Klimax DS & Akurate DS

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται οι Graeme Urquhart και Alan Williams της Linn οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Ως συστήματα επίδειξης θα χρησιμοποιηθούν τα παρακάτω :

(1) ενεργά ηχεία Linn Artikulat με προενισχυτή τον Klimax DS ( επίδειξη Klimax DS )
(2) σύστημα ηχείων Akurate 242 ενεργώς οδηγούμενα απο ενισχυτές Linn Chakra και προενισχυτή Akurate Kontrol ( επίδειξη Akurate DS )

Οσοι πιστοί προσέλθετε.....
 


skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.677
Θα μπορούσαν κε Χουρμουζιάδη να έχουν οι αναγνώστες του Φορουμ σας (και του AVClub), ηχητικές συγκρίσεις μεταξύ LP12 και των ψηφιακών (αν έγιναν και αν υπήρξαν... "ανταποκριτές"...)

Σας ευχαριστώ
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.217
Reaction score
3.896
Ο Βασίλης είναι πιο αρμόδιος να απαντήσει αλλά πολύ απλά, αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Θεσσαλονίκης και Αθήνας (θυμίζω ότι καλύψαμε την αντίστοιχη εκδήλωση της Linn στην Θεσσαλονίκη), θα δει ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις της Linn. Άσε που δεν έχει και κανένα απολύτως νόημα...

Νομίζω ότι δεν παρευρέθηκε κάποιος από εμάς στην παρουσίαση της Αθήνας. Αλλά αφού σε ενδιέφερε τόσο το θέμα, εσύ Χρήστο γιατί δεν πήγες στην εκδήλωση;

...
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.677
Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι προσωπικά δεν με ενδιέφερε, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ!!!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιέφερε άλλους...

Αν διαφημίζετε κάποια εκδήλωση με τυμπανοκρουσίες... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ που έχετε να κάνετε είναι μετά ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΤΕ τα μέλη σας!!!

Αλλιώς να το κλείσετε το ράντσο...

Και να απαντάτε λίγο πιο σύντομα... (π.χ.. εκκρεμεί απάντηση του κου Τσαντουλή προς τον κο Στεφανίδη σε άλλο ΤΟΠΙΚ. - http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=674834&postcount=306 )
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.217
Reaction score
3.896
Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι προσωπικά δεν με ενδιέφερε, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ!!!
Αφού δεν σε ενδιαφέρει γιατί γράφεις στο θέμα; Τι χόμπι είναι αυτό; Τι είσαι ο spammer των φόρα;

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιέφερε άλλους... Αν διαφημίζετε κάποια εκδήλωση με τυμπανοκρουσίες... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ που έχετε να κάνετε είναι μετά ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΤΕ τα μέλη σας!!! Αλλιώς να το κλείσετε το ράντσο...
Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει η Linn αλλά σκέφτεσαι τα μέλη μας; :114: Το τι θα κάνουμε είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. Για τα μέλη μας δε, μην στεναχωριέσαι. Έχουν ενημερωθεί εκτενέστατα από την αντίστοιχη εκδήλωση της Linn στην Θεσσαλονίκη. Διάβασε να ενημερωθείς κι εσύ. Υπενθυμίζω ότι εκκρεμεί η απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που πήραμε από τον Alan Williams. Προφανώς ο Σπύρος, δεν βρήκε τον χρόνο ακόμη να την ανεβάσει.

Και να απαντάτε λίγο πιο σύντομα... (π.χ.. εκκρεμεί απάντηση του κου Τσαντουλή προς τον κο Στεφανίδη σε άλλο ΤΟΠΙΚ. - http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=674834&postcount=306 )
Την υποτακτική καθώς και τις υποδείξεις κάθε είδους, να τις μεταφέρεις στο δικό σου ράντσο. Εδώ είναι ΦΟΡΟΥΜ.

- Νομίζω ότι όλα αυτά είναι φούμαρα. Μάλλον ενοχλήθηκες που δεν σε/σας κάλεσε κανείς στην εκδήλωση :114:. Αυτό όμως δεν μας αφορά. Σε παρακαλώ να μην έχουμε πάλι τα ίδια. Βλέπεις ότι δεν σου εμποδίζει κανείς την πρόσβαση. Μην μας κάνεις κάθε φορά να το μετανιώνουμε. Πότε επιτέλους θα ηρεμήσεις πληκτρολογιακά;
:613:

...
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.217
Reaction score
3.896
Το θέμα δεν έχει νόημα και συνεπώς κλείνει εδώ.
Αν υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την συγκεκριμένη εκδήλωση, αυτή θα γίνει εκ νέου σε καινούριο thread στην κατηγορία των ακροάσεων.

...
 

Μηνύματα
519
Reaction score
80
Αναφορικά με το συγκεκριμένο thread επιτρέψτε μου να παρατηρήσω τα εξής :


(1) όπως φαίνεται και απο to ωρολόγιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, συγκριτική παρουσίαση μεταξύ Klimax DS - Akurate DS και Linn Sondek LP12 δεν ήταν προγραμματισμένη.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για μια τέτοια σύγκριση μπορεί να επικοινωνήσει με την "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ" ( Αθήνα 210-98 95 000 - Θεσσαλονίκη 23920-72259 ) για να το προγραμματίσουμε.

(2) Η δημοσίευση της "ανακοίνωσης" στα AV Site και AV Club είχε σκοπό την ενημέρωση των μελών των fora στην Αθήνα δεδομένου ότι κάποιοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Εάν αυτό θεωρείται "διαφήμιση" με "τυμπανοκρουσίες" λυπάμαι.

(3) Οσοι παρευρέθησαν στις παρουσιάσεις μπορούν να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.

(4) Είμαι βέβαιος ότι οι συγκεκριμένες παρουσιάσεις θα ενδιέφεραν και τα μέλη του ACA αλλά δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στα fora του ACA.

Η αίτηση εγγραφής μου στα fora του ACA "εκρεμμεί" απο την 09 Ιουνίου 2007.......

Καλή εβδομάδα και καλές ακροάσεις.

over and out.
 

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Μηνύματα
3.028.639
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός
Top