Παρουσίαση Linn Klimax DS στη Θεσσαλονίκη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μετά την ανοιξιάτικη εκδήλωση που κάναμε στην Θεσσαλονίκη και την παρουσίαση του Linn Akurate DS, (δείτε εντυπώσεις εδώ), έφτασε και η ώρα να ακούσουμε το πολυαναμενόμενο Linn Klimax DS, το κορυφαίο μοντέλο των Digital Streamers της Linn.

Πριν από λίγο έλαβα από τον Βασίλη το παρακάτω:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δελτίο Τύπου

Η "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΒΕΛΟΥ ΑΒΕΕ", στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Linn, διοργανώνει παρουσίαση του κορυφαίου ψηφιακού αναπαραγωγέα της Linn, KLIMAX DS. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις της "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ" στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί ο Graeme Urquhart, εκπρόσωπος της Linn.

Τηλ. Επικοινωνίας : 23920-72259 ( Χουρμουζιάδης Βασίλης )
[email protected]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω τον Βασίλη που μας δίνει την ευκαιρία να ακούμε και να βλέπουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Στο επισυναπτόμενο αρχείο zip, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του Klimax DS.

...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βασίλη αν θέλεις, πες μας και το σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι ακροάσεις - παρουσίαση.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπραβο παιδια!
Καθως τις προηγουμενες δυο φορες δεν ημουν συνεπης και δεν
καταφερα να ανεβω, αυτη την φορα δεν θα πω τιποτα.
Ελπιζω να ειμαι μαζι σας....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.434
Ναί, σιγά μην έρθεις...

Τες πα, εμείς θα πάμε.

Βασίλη, πες μας και τι διαφορές έχει το Klimax από το Akurate. Εκτός της τιμής δηλαδή...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ναί, σιγά μην έρθεις...
Εσυ δεν μπορεσες να μην πεταχτεις σαν την...χορδη:142:
Τελος παντων εαν μου υποσχεθεις νυχτες αναλογες με αυτες
που περασες μαζι μου οταν ησουν Αθηνα κατι μπορει να γινει:120:

Reaction score
81
Βασίλη αν θέλεις, πες μας και το σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι ακροάσεις - παρουσίαση.

...
Το σύστημα επίδειξης είναι το γνωστό ενεργό σύστημα Akurate :

ηχεία.............. Akurate 242 ( με ενεργό crossover )
προενισχυτής... Akurate Kontrol
τελικοί............ Akurate Chakra ( δέκα ενισχυτικές διατάξεις )
CD/SACD......... Akurate

Βασίλη, πες μας και τι διαφορές έχει το Klimax από το Akurate. Εκτός της τιμής δηλαδή...
Σε σχέση με το Akurate DS έχει δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στις επί μέρους τροφοδοσίες ενώ η κατασκευή του κουτιού είναι στα υψηλά πρότυπα των υπολοίπων συσκευών Klimax.

Η βασική σχεδιαστική προσέγγιση είναι όμοια με αυτή του Akurate DS.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πρόσεξε καλά εσύ. Σου τη φυλάω. Μη τυχόν και έρθεις με άδεια χέρια θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. :137:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Παρουσίαση Linn Klimax DS στη Θεσσαλονίκη...

Χμμμμ...

...ευκαιρία για...

...

...

...

...χαλβά! :137:
Άμα έχει χαλβά έρχομαι κι εγώ...

Σοβαρά τώρα...
Εκείνη την μέρα τυχαίνει να έχω δουλειά στο Πανεπιστήμιο. Ελπίζω να ξεμπερδέψω νωρίς και να προλάβω κι εγώ. Η προηγούμενη παρουσίαση μου έχει ανοίξει την όρεξη πάντως...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος