Πείτε μια γνώμη...

Reaction score
39
Αναζητειται πολυκαναλος ικανος να οδηγησει μόνο το κεντρικο και τους δορυφορους της σειρας ES (JBL). Yπάρχει τελικος ο οποιος θα οδηγησει τα κυρια (ΕS 100).
Ti εχετε να προτεινετε?
Αν τυχον τα εχει καποιος θα βοηθουσε αρκετά νομιζω .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Πείτε μια γνώμη...

Aντώνη δώσε μας λίγα περισσότερα στοιχεια.
Κοστολόγιο που θες να κινηθείς,πόσο μεγάλος είναι ο χώρος,απόσταση που ακούς.Να υποθέσω ότι θες να έχει pre outs;Επίσης σε ενδιαφέρει και η ακρόαση μουσικής μέσω αυτού;

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Πείτε μια γνώμη...

Λοιπον: ο χωρος λιγο μεγαλος ( κ δυσκολος). Απο τοιχο σε τοιχο 8 μετρα

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?101819-%CC%E9%E1-%E2%F1%E1%E4%F5%DC-%F3%F4%EF%F5-antman/page4

Θεση ακροασης στα 7.5μετρα. Εχω σκοπο ομως να μεταφερω τον καναπέ στα 3,5 - 4 μετρα (αρα ετσι θα υπολογισουμε το νεο σετ απ). Φυσικα χρειαζεται pre out . Δεδομενου οτι τα κυρια θα τα οδηγησει ενας Rotel 1572 και το σαμπ θα ειναι ενεργο, μου λειπει ενας AV που να οδηγει κεντρικο και δορυφορους. Η αληθεια ειναι πως περισσοτερο με ενδιαφερει ο δικαναλος παρα οι ταινίες (δεν ακολουθει η παρεα στις ταινιες και στο τελος καταληγω μονος και ειδικα τα βραδια με ακουστικα). Ετσι σκεφτομαι απο τη μια να μη δωσω πολλα σε AV, απο την άλλη η "βλαμμενίτιδα δε με αφηνει σε ησυχια... Διοτι αν παρω κατι το οποιο απλα θα κανει τα ηχεια να ψιθυριζουν , καταλαβαινεις οτι μπαινεις σε κυκλο που το οικονομικο μετα γινεται ακριβο Καπεταν Κιτσο...
Το οικονομικο θεμα λοιπον ειναι σχετικο.. Κανε εσυ(εις) τις προτασεις που εχεις(-ετε) και βλεπουμε...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Πείτε μια γνώμη...

Σε παίρνει για αυτό το τάνκ;
Αν ναι τότε μην δεις τίποτα άλλο.
Εκτός και αν θες και 3d ή 2 εξόδους hdmi οπότε θα κάνεις λίγη υπομονή για να παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.
Σε οικονομικότερα βαλάντια έχε στα υπόψιν σου τα Marantz(μάλλον τον SR6007 ή αν βρεις σε καλή τιμή τον απερχόμενο 6006) που είναι και 3d.Ε,μίας και έχει ο ichaltou Marantz φίλεψε τον να τον φέρει ν δεις αν σου κάνει:116:

Aν απ την άλλη μπορείς ν ανέβεις σε βαλάντιο πες μου αν θες να δούμε και για δικάναλο προενισχυτή με home theatre bypass για να ξενοιάσεις πλήρως με τις μουσικές ανησυχίες.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Πείτε μια γνώμη...

Σε παίρνει για αυτό το τάνκ;
Αν ναι τότε μην δεις τίποτα άλλο.
Εκτός και αν θες και 3d ή 2 εξόδους hdmi οπότε θα κάνεις λίγη υπομονή για να παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.
Σε οικονομικότερα βαλάντια έχε στα υπόψιν σου τα Marantz(μάλλον τον SR6007 ή αν βρεις σε καλή τιμή τον απερχόμενο 6006) που είναι και 3d.Ε,μίας και έχει ο ichaltou Marantz φίλεψε τον να τον φέρει ν δεις αν σου κάνει:116:

Aν απ την άλλη μπορείς ν ανέβεις σε βαλάντιο πες μου αν θες να δούμε και για δικάναλο προενισχυτή με home theatre bypass για να ξενοιάσεις πλήρως με τις μουσικές ανησυχίες.
Αυτη η τελευταια περιπτωση πως γινεται και τι θα κοστισει?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πείτε μια γνώμη...

Αυτη η τελευταια περιπτωση πως γινεται και τι θα κοστισει?
Πώς γίνεται.

Το κόστος εξαρτάται απ το μοντέλο του προενισχυτή που θα επιλέξεις.
Πάντως δεν νομίζω να πέφτει κάτω απο 1000άρικο.
Θα συμπληρώσω και την λίστα στο αντίστοιχο θέμα για να τα δούμε πιο διεξοδικά.

Υ.Γ.Πλέον τέτοια δυνατότητα νομίζω ότι έχουν και ορισμενα dac,αν σ ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.Για ρώτα τον Χαλτούτα..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πείτε μια γνώμη...

Aν θυμάμαι καλά ο Naim NAC 122X έχει αυτή την δυνατότητα.Πάρε στον Ορφέα ένα τηλ να το επιβεβαιώσεις.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πείτε μια γνώμη...

Τελικά πως γινεται καθε φορα να μπλεκεις κατα τετοιο τροπο, που να μην ξερεις τι να κανεις ....
Εγω στην αρχη (της ανανεωσης εννοω) μια χαρα τα ειχα στο μυαλο μου... Ε βεβαια θα μου πεις , αφου ρωταω καλα να παθω...
Ειναι σα να παιζεις ρουλετα και να περιμενεις να κατσει η μπιλλια!
Θενκς Γιωργο ! Οταν θα συνεδριασει και η ...επιτροπη, θα σου πω τι εγινε τελικά..
Και να μην ξεχνιομαστε, παρακαλω και απο τα μερη μας!
ΥΓ: εχω να δωσω και πρωινη αναφορα στον προεδρο...:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988