ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Αυτο που παντα αναρωτιομουν σε αυτου του ειδους υλοποιησεις ειναι το εξης:Αν και δεν είμαι τόσο υπέρ των θεματικών υλοποιήσεων, αυτή είναι (ή μάλλον θα είναι, αφού αυτό που βλέπουμε είναι το προσχέδιο) από τις ομορφότερες που έχω δει.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι υπέρ των θεματικών υλοποιήσεων. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι όμορφο.Αυτο που παντα αναρωτιομουν σε αυτου του ειδους υλοποιησεις ειναι το εξης:
Ενταξει οταν παρακολουθεις κατι συμβατο με το θεμα(π.χ. στην προκειμενη περιπτωση τους "Πειρατες της Καραιβικης")
Τι γινεται ομως οταν θες να δεις π.χ. το "Blade Runner"?:116:
Πιθανον εχει για καθε ταινια και το αναλογο HT!!!!Αυτο που παντα αναρωτιομουν σε αυτου του ειδους υλοποιησεις ειναι το εξης:
Ενταξει οταν παρακολουθεις κατι συμβατο με το θεμα(π.χ. στην προκειμενη περιπτωση τους "Πειρατες της Καραιβικης")
λες να ... τριζει ??
To συγκεκριμενο ειναι τοσο παραμυθενιο που εγω δεν θα ειχα προβλημα .Εβλεπα απο Καζαμπλανκα μεχρι Ματριξ :116:Αυτο που παντα αναρωτιομουν σε αυτου του ειδους υλοποιησεις ειναι το εξης:
Μια που τό'φερε η κουβέντα λες γι αυτό:οτι και να κανουν οι ξενοι,εκεινο το "δικο μας" που εμοιαζε με αυλη σε νησι του Αιγαιου, με την κληματαρια απο πανω, δεν παιζεται....