- Reaction score
- 1.283
Λοιπόν,έχω κάποιες ταινίες original και θέλω να βγάλω αντίγραφα προσθέτωντας υπότιτλους Ελληνικούς.
Κρατάω μόνο την ταινία με ήχο DTS Master audio,αφήνω τους Αγγλικούς υπότιτλους και απλά προσθέτω υπότιτλους GR srt (ansi).Ολα τα υπόλοιπα γλώσσες,υπότιτλοι,διαφημιστικά διαγράφονται...
Τις προάλλες πήρα το Indiana Jones και απο την τετραλογία έγραψα το 1,2&3 σε δισκάκια 50GB.
Μόνο το 2ο μέρος έπαιξε με υπότιτλο Ελληνικό.
Τριπλοτσεκάρισα μήπως κάτι έκανα λάθος αλλά τα κάνω σωστά.Με το που βάλω την ταινία (1 ή 3) στο Denon player παίζει η ταινία χωρίς υπότιτλο Ελληνικό.Ο Αγγλικός παίζει αλλά παρατήρησα οτι η ταινία αντί 2 ώρες είχε 30 περίπου λεπτά διάρκεια Κάτι που δικαιολογεί το οτι δεν παίζει ο υπότιτλος.
Παντελώς κουφό !
Εχω κάψει κοντά 40 ταινίες και έμαθα πιστεύω να τα δουλέυω τα προγράμματα.
Απλά κάτι άλλο έχει η ταινία φαίνεται...
Δείτε τι κάνω,αναλυτικά:
*Πρώτα να σας πω οτι αποθηκευοντας μία ταινία μου δημιουργεί 2 φακέλους:
BDMV
Certificate.
Για 1η φορά διαπίστωσα οτι υπάρχουν κάποια νέα αρχεία που δεν τα ξέρω...
Οι 2 υποφάκελοι είναι το περιεχόμενο τους (των 2 άγνωστων αρχείων)
Εστω οτι θέλω λοιπόν να γράψω το μέρος 3 του Indiana Jones.
1) Ανοίγω με το BD info να δω ποια playlist θα επιλέξω με το TS muxer.
Μου βγάζει αυτό:
Άρα θα χρειαστώ μελλοντικά το 00800 playlist.
2) Το ανοίγω με TS muxer και βλέπω αυτό:
3)Κρατάω και προσθέτω όσα με ενδιαφέρουν και δημιουργώ αυτό:
Το αρχείο το καίω σε δισκάκι 50GB με imgburn (όπως πάντα) και πολύ απλά δεν παίζει..
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχω σκάσει !!!!!!!!!
Παρατήρηση 1η:
Οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι,τους έβαλα πρόχειρα,δίπλα στο 00800 stream (με το ίδιο όνομα) και τους έπαιξα σωστά.
Παρατήρηση 2η:
Αν πριν κάνω οτιδήποτε πάω απλά στο φάκελο playlist βλέπω πολλά αρχεία,ενώ το BD info μου εμφανίζει λίγα,είναι φυσιολογικό;
Κρατάω μόνο την ταινία με ήχο DTS Master audio,αφήνω τους Αγγλικούς υπότιτλους και απλά προσθέτω υπότιτλους GR srt (ansi).Ολα τα υπόλοιπα γλώσσες,υπότιτλοι,διαφημιστικά διαγράφονται...
Τις προάλλες πήρα το Indiana Jones και απο την τετραλογία έγραψα το 1,2&3 σε δισκάκια 50GB.
Μόνο το 2ο μέρος έπαιξε με υπότιτλο Ελληνικό.
Τριπλοτσεκάρισα μήπως κάτι έκανα λάθος αλλά τα κάνω σωστά.Με το που βάλω την ταινία (1 ή 3) στο Denon player παίζει η ταινία χωρίς υπότιτλο Ελληνικό.Ο Αγγλικός παίζει αλλά παρατήρησα οτι η ταινία αντί 2 ώρες είχε 30 περίπου λεπτά διάρκεια Κάτι που δικαιολογεί το οτι δεν παίζει ο υπότιτλος.
Παντελώς κουφό !
Εχω κάψει κοντά 40 ταινίες και έμαθα πιστεύω να τα δουλέυω τα προγράμματα.
Απλά κάτι άλλο έχει η ταινία φαίνεται...
Δείτε τι κάνω,αναλυτικά:
*Πρώτα να σας πω οτι αποθηκευοντας μία ταινία μου δημιουργεί 2 φακέλους:
BDMV
Certificate.
Για 1η φορά διαπίστωσα οτι υπάρχουν κάποια νέα αρχεία που δεν τα ξέρω...
Οι 2 υποφάκελοι είναι το περιεχόμενο τους (των 2 άγνωστων αρχείων)
Εστω οτι θέλω λοιπόν να γράψω το μέρος 3 του Indiana Jones.
1) Ανοίγω με το BD info να δω ποια playlist θα επιλέξω με το TS muxer.
Μου βγάζει αυτό:
Άρα θα χρειαστώ μελλοντικά το 00800 playlist.
2) Το ανοίγω με TS muxer και βλέπω αυτό:
3)Κρατάω και προσθέτω όσα με ενδιαφέρουν και δημιουργώ αυτό:
Το αρχείο το καίω σε δισκάκι 50GB με imgburn (όπως πάντα) και πολύ απλά δεν παίζει..
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχω σκάσει !!!!!!!!!
Παρατήρηση 1η:
Οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι,τους έβαλα πρόχειρα,δίπλα στο 00800 stream (με το ίδιο όνομα) και τους έπαιξα σωστά.
Παρατήρηση 2η:
Αν πριν κάνω οτιδήποτε πάω απλά στο φάκελο playlist βλέπω πολλά αρχεία,ενώ το BD info μου εμφανίζει λίγα,είναι φυσιολογικό;