Περίεργο πρόβλημα με TS Muxer,τι να κάνω;

Reaction score
1.283
Λοιπόν,έχω κάποιες ταινίες original και θέλω να βγάλω αντίγραφα προσθέτωντας υπότιτλους Ελληνικούς.
Κρατάω μόνο την ταινία με ήχο DTS Master audio,αφήνω τους Αγγλικούς υπότιτλους και απλά προσθέτω υπότιτλους GR srt (ansi).Ολα τα υπόλοιπα γλώσσες,υπότιτλοι,διαφημιστικά διαγράφονται...

Τις προάλλες πήρα το Indiana Jones και απο την τετραλογία έγραψα το 1,2&3 σε δισκάκια 50GB.
Μόνο το 2ο μέρος έπαιξε με υπότιτλο Ελληνικό.
Τριπλοτσεκάρισα μήπως κάτι έκανα λάθος αλλά τα κάνω σωστά.Με το που βάλω την ταινία (1 ή 3) στο Denon player παίζει η ταινία χωρίς υπότιτλο Ελληνικό.Ο Αγγλικός παίζει αλλά παρατήρησα οτι η ταινία αντί 2 ώρες είχε 30 περίπου λεπτά διάρκεια Κάτι που δικαιολογεί το οτι δεν παίζει ο υπότιτλος.

Παντελώς κουφό !

Εχω κάψει κοντά 40 ταινίες και έμαθα πιστεύω να τα δουλέυω τα προγράμματα.
Απλά κάτι άλλο έχει η ταινία φαίνεται...

Δείτε τι κάνω,αναλυτικά:

*Πρώτα να σας πω οτι αποθηκευοντας μία ταινία μου δημιουργεί 2 φακέλους:
BDMV
Certificate.

Για 1η φορά διαπίστωσα οτι υπάρχουν κάποια νέα αρχεία που δεν τα ξέρω...
Οι 2 υποφάκελοι είναι το περιεχόμενο τους (των 2 άγνωστων αρχείων)

Εστω οτι θέλω λοιπόν να γράψω το μέρος 3 του Indiana Jones.

1) Ανοίγω με το BD info να δω ποια playlist θα επιλέξω με το TS muxer.
Μου βγάζει αυτό:

Άρα θα χρειαστώ μελλοντικά το 00800 playlist.

2) Το ανοίγω με TS muxer και βλέπω αυτό:

3)Κρατάω και προσθέτω όσα με ενδιαφέρουν και δημιουργώ αυτό:

Το αρχείο το καίω σε δισκάκι 50GB με imgburn (όπως πάντα) και πολύ απλά δεν παίζει..

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχω σκάσει !!!!!!!!!

Παρατήρηση 1η:
Οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι,τους έβαλα πρόχειρα,δίπλα στο 00800 stream (με το ίδιο όνομα) και τους έπαιξα σωστά.

Παρατήρηση 2η:
Αν πριν κάνω οτιδήποτε πάω απλά στο φάκελο playlist βλέπω πολλά αρχεία,ενώ το BD info μου εμφανίζει λίγα,είναι φυσιολογικό;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Περίεργο πρόβλημα με TS Muxer,τι να κάνω;

Οδυσσέα οι φωτογραφίες είναι μικρές και δεν μπορούμε να δούμε τις λεπτομέρειες που πρέπει για να βοηθήσουμε...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Οδυσσέα είδα τις φωτογραφίες που μου έστειλες αλλά δεν βλέπω κάτι περίεργο, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως κάτι υπάρχει στα 2 Blu-Ray που ενοχλεί το Tsmuxer ή το AnyDVD HD δεν τα κατεβάζει σωστά.

Το αποτέλεσμα που σου δίνει το Tsmuxer το δοκίμασες με PowerDVD και MPC-HC πριν το κάψεις σε δισκάκι?
Τα δισκάκια τα δοκίμασες σε άλλο player?

Reaction score
1.283
1)Μετά την επεξεργασία με TS Muxer,δοκίμασα να παίξω τα αρχεία με κάποιο player αλλά δεν παίζαν τους Ελληνικούς υπότιτλους.
2)Στο Denon μου έπαιξε μόνο με Αγγλικούς υπότιτλους αλλά πατώντας το Info μου έβγαζε "Total remaining time" = 37min (ενώ η ταινία είναι 2h:05min).
3)Το δισκάκι απο κάτω ήταν καμμένο κοντά το μισό ενώ στα υπόλοιπα blu ray μου είναι full burned.
4)Εκείνα τα άσχετα αρχεία που δημιουργήθηκαν τι ήταν;
5)Πριν κάνω οτιδήποτε αν άνοιγες τον φάκελο των playlist έβλεπες μέσα 20-30 αρχεία,το ts muxer γιατί μου δείχνει 5;
6)Εχθές έκατσα και είδα το 2ο μέρος που έπαιξε άψογα,αυτό πως εξηγείται;

Reaction score
1.283
Εχει προσπαθήσει κανείς να βάλει υπότιτλους στο Indiana Jones BR?

Εχω σκάσει !!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!!!!

Το αρχείο που δημιουργείται απο το TS Muxer είναι ελλατωματικό,απο την άλλη μόνο το 2ο μέρος της τετραλογίας μου έπαιξε...

Reaction score
1.283
Και όμως κύριοι βρήκα τι φταίει.

Θα χρειαστώ βοήθεια για να το επιλύσω όμως...

Φταίει το εξωτερικό αρχείο Ελληνικών υποτίτλων που εισάγω και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί.
Οπως ξαναείπα το 2ο μέρος της τριλογίας τροποποιήθηκε-γράφτηκε-έπαιξε σωστά.Αντίθετα στο 1ο & 2ο είχα θέμα στο 1ο στάδιο κιόλας,αυτό της ενσωμάτωσης υποτίτλων και διαπίστωσα οτι είχαν κάτι κοινό (και πρωτοφανές).Σε 2 σημεία (στο κάθε έργο) εμφανίζονται οι υπότιτλοι στην κορυφή της ταινίας γιατί στην κάτω πλευρά υπήρχε κάποιος χάρτης με πληροφορίες για τον θεατή,οπότε αναγκαστηκά οι υπότιτλοι πήγαν πάνω.Εγώ όμως που του εισάγω υπότιτλους σε μορφή srt σε εκείνο το σημείο δεν τους έκανα να εμφανίζονται ψηλά στην οθόνη και αυτό ίσως μπερδεύει το TS muxer.

Δοκίμασα λοιπόν όπως είχα φορτωμένη την ταινία στον HDD απο το αυθεντικό BR,απλά να αφαιρέσω τους επιπλέον ήχους+γλώσσες,άφησα δηλαδή video + DTS Master Audio + Eng PGS και το αρχείο που δημιουργήθηκε έπαιξε άψογα.
Άρα αυτό είναι.

1) Πως μπορώ να εντοπίσω σε ποια σημεία οι υπότιτλοι είναι ψηλά;Θυμάμαι το 1 σημείο απο τα 4 και δεν σκοπευω να κάτσω να τις ξαναδώ μόνο και μόνο για να εντοπίσω τα σημεία.
Στο subtitle edit δεν εντοπίζεται με κάποιο τρόπο;

2) Έχω τα προγράμματα subtitle workshop & subtitle edit.
Το 1ο δεν μου έδειξε οτι έχει την ικανότητα να "σηκώσει" τον υπότιτλο.
Άρα θα πρέπει να κάνω το srt => sup ώστε να ανοίγει με το subtitle edit.
Πως το κάνω και τι γίνεται μετά;

3) Αν στο srt έσβηνα εντελώς τους 2 υπότιτλους (μαζί με το χρόνο τους),θα έπαιζε άραγε;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Οδυσσέα δεν νομίζω το tsmuxer να μπερδεύεται από την θέση των υποτίτλων, δεν κάνει κανέναν τέτοιου είδους έλεγχο.
Αν το αρχείο των υποτίτλων έχει πρόβλημα σε κάποιες γραμμές αυτό είναι άλλο θέμα, κανονικά οι υπότιτλοι πρέπει να δοκιμάζονται πριν γίνει η τελική δημιουργία του blu-ray από το tsmuxer, π.χ. με το MPC-HC.

Reaction score
1.283
Το να δω αν παίζουν σωστά οι υπότιτλοι (αν είναι συγχρονισμένοι δηλαδή) είναι το μόνο σίγουρο.

Οπως έχω την ταινία στο σκληρό ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βάζω τον υπότιτλο δίπλα στο αρχείο stream (και τα 2 έχουν το ίδιο όνομα!) και με ένα player παίζω την ταινία για να δω αν είναι σωστοί οι υπότιλοι ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ 100% ΣΩΣΤΑ.

Πάω λοιπόν με το TS muxer και το αρχείο που δημιουργείται είναι αλλού για αλλού!
Max διαρκεια ταινίας 13λεπτά.

Ενώ αν δεν προσθέσω υπότιτλους απλά αφαιρέσω πχ διάφορες περιττές γλώσσες το αρχείο παίζει σούπερ!

Και άντε έχει πρόβλημα ο υπότιτλος,τον ξανακατέβασα και μάλιστα τα ίδια συμβαίνουν και στο 1 & 3.

Ε δεν είναι να τρελαίνεσαι;

Τι μπορώ να κάνω?

Αν έβγαινε σε Ελλάδα θα το νοίκιαζα να δοκιμάσω να demuxαρω το GR sup

Reaction score
1.283
ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ !

Δεν ήταν το πρόβλημα που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ...

Τα 2 αρχεία srt Indiana Jones 1 & 3 που αρχικά κατέβασα,ήταν (για κάποιο λόγο) ελλατωματικά.
Ενώ του ίδιου uploader το Indiana Jones 2 SRT ήταν σωστό και επίσης πρόχειρα που τα έβαζα,παίζαν συγχρονισμένα (η απόλυτη γκαντεμιά).
Τυχαία πήγα να τα ανοίξω με το subtitle workshop και μου έλεγε "unable to load srt".
Τα ξανακατέβασα και έπαιξαν όλα τέλεια και φυσικά έκαψα σωστά τις ταινίες.

*Δεν φαντάζεστε πόσες ώρες έψαχνα στο ίντερνετ σχετικά θέματα και τι σαβούρα εγκατέστησα στο PC απο freewares μπας και γίνει η δουλειά μου.
Απο τα απλά πρέπει να ξεκινάμε πρώτα! (το δίδαγμα που έβγαλα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@