Περί αγγελιών.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.183
Reaction score
27.657
Κατόπιν αιτήσεως αρκετών μελών και αφού σκεφτήκαμε και μελετήσαμε το θέμα του χειρισμού των αγγελιών, αποφασίσαμε να χαλαρώσουμε λίγο ακόμη την εφαρμογή του κανονισμού.
Έτσι έγινε άρση της απαγόρευσης της καταχώρησης αγγελιών ακόμη και στα μέλη που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σ΄αυτές.
Είναι και οι καιροί δύσκολοι και κάποιοι αναγκάζονται να πουλήσουν κάποια πράγματα λόγω ανάγκης, ενώ άλλοι θέλουν απλώς να αλλάζουν τακτικά τις συσκευές τους, κάνοντας ένα ταξίδι συνεχούς αναζήτησης και δοκιμών με διάφορες συσκευές, παρελκόμενα και εξαρτήματα.
Ο κανονισμός εξακολουθεί να ισχύει βέβαια και θα είναι στην κρίση της διαχείρισης και των συντονιστών η κατά περίπτωση αυστηρή ή όχι εφαρμογή του.
Τα μέλη που ήταν σε περιορισμό καταχώρησης αγγελιών μπορούν να συνεχίσουν να βάζουν αγγελίες, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και μια λογική στις πωλήσεις, που να εστιάζει κυρίως στα θέματα ήχου, εικόνας και τεχνολογίας όπως είναι και το βασικό αντικείμενο του φόρουμ αυτού.
Η συνεχής ανάρτηση αγγελιών με αντικείμενα άσχετα με την θεματολογία του φόρουμ δεν θα επιτρέπεται, θα θεωρείται απλά κατάχρηση του χώρου με σκοπό το εμπόριο και θα διαχειρίζεται κατάλληλα.
Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί η πορεία μας με καλή διάθεση πάντα και από εμάς και από τα μέλη.
Καλή συνέχεια.


.
 


Μηνύματα
3.860
Reaction score
632
Απάντηση: Περί αγγελιών.

Ναι. σωστή απόφαση.
Χρειάζεται και κάποιο μέτρο βέβαια.
 


Μηνύματα
141
Reaction score
0
Απάντηση: Περί αγγελιών.

Ο.Κ ευχαριστουμε αυτο ακριβως ειχα πει και εγω πριν καιρο αλλα ακουστικα υπερβολικος εγω ειμαι αρκετα στεναχωριμενος γιατι εγω εχω αγορασει πολλα πραγματα σημενει αυτοματα οτι ετσι βοηθιετε το site αλλα καπια στιγμη πρεπει να πουλησω κιολας μπλα μλπα μπλα κ.τ.λ να μην τα λεμε τα ιδια ωπως ανεφερες παραπανω ο.κ αρκετα σωστη αποφαση θα βοηθησει γιατι εγω απο ψηλοαναγκη πλεον δηνω ορισμενα πραγματα που δεν τα ακουω και δεν χρειζωνται ευχαριστουμε το AVSITE.
 




L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Περί αγγελιών.

Σωστη αποφαση γιατι ειναι δυσκολοι καιροι και αρκετοι ανθρωποι ζουν απο τις αγγελιες η προσπαθουν να βγαλουν καποιες υποχρεωσεις.

Παραδειγμα εγω που εδω και χρονια δεν εχω δουλεια και στην γυναικα μου απο 930 εκοψαν τα 330 αντε να ταϊσεις 2 μωρα με αυτα τα λεφτα.

Και οταν ενας "εμπορος" οπως τους λετε πουλαει ενα laptop 250 ευρω δεν ειναι και τα 250 κερδος ελεος! Εγω εχει τυχει να βγαλω 20 ευρω απο φορητο που εδωσα και εβαλα και δουλεια πανω.

Ασχετα με ολα αυτα εγω δεν θα ξαναβαλω αγγελια στο Avsite απλα να πω ενα μπραβο που δινετε την δυνατοτητα σε καποιους ανθρωπους να βγαλουν το ψωμι τους εστω και με αυτον τον ανορθοδοξο τροπο.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.183
Reaction score
27.657
Απάντηση: Περί αγγελιών.

Λευτέρη αν θέλεις όμως να βάλεις αγγελία, μπορείς, αλλά εντός του κανονισμού.
Εφόσον αποφασίσαμε να τις αφήσουμε ορμάτε.
Αγοράστε, πουλήστε, ζητήστε.
 

Μηνύματα
797
Reaction score
172
Απάντηση: Περί αγγελιών.

Αν και δεν έχω πολλή συμμετοχή, πολύ καλό.
Η μείωση της... δυσκοιλιότητας... πάντα καλό κάνει.

Και εν τέλει ακόμα και για τα "εμπόρια", ποτέ δεν κατάλαβα τον περιρέοντα "στιγματισμο" τους.
Κανείς δεν αγοράζει με το ζόρι...
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.183
Reaction score
27.657
Θα ήθελα να κάνω μια ανανέωση στο θέμα και να τονίσω λίγο σε μερικά μέλη ότι άρχισαν σιγά σιγά την κατάχρηση του χώρου των αγγελιών.
Πριν λοιπόν αρχίσω να κόβω με το δρεπάνι, κάτι που δεν θέλω, θα ήθελα να ζητήσω από τα ίδια τα μέλη να έχουν λίγο έλεγχο στις αγγελίες τους.
Π.χ. το να βάζεις 8 - 10 αγγελίες μαζί το θεωρώ κατάχρηση.
Το να κατεβάζεις την τιμή στο όριο του 6% αντί του 10% και να το κάνεις συνέχεια είναι επίσης κατάχρηση της ελαστικότητας και της ανοχής που δείχνουμε.
Παιδιά παρακαλώ, λίγη προσοχή παραπάνω και να συνεχίσουμε με τα ίδια.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.128
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top