Περί HD και DAC...

Reaction score
11
Με διάφορες εταιρείες που συζητώ αυτές τις μέρες, επειδή με ενδιαφέρει η απόκτηση ενός dac, δηλώνουν έκπληκτοι για την HD μουσική μέσω internet και λένε ότι αυτό δεν αποτελεί τάση της εποχής και πως το dac είναι παλαιά υπόθεση και γενικά δείχνουν κάτι να τους ενοχλεί! Σε τι άραγε τους χαλάει αυτή η λύση; (Προσοχή! Δεν μιλάω για τις δισκογραφικές εταιρείες που ίσως αυτό δεν τους βολεύει, αλλά τις εταιρείες με τα ηχητικά μηχανήματα).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Ασυμπίεστη και HD Μουσική από το internet...

Προφανώς τους ενοχλεί η ασχετοσύνη. Να μην ξαναπάς από εκεί.

...

Reaction score
11

Δηλαδή μόνο σπεσιαλίστες του ήχου θα πρέπει να πηγαίνουν από εκεί;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Με διάφορες εταιρείες που συζητώ αυτές τις μέρες, επειδή με ενδιαφέρει η απόκτηση ενός dac, δηλώνουν έκπληκτοι για την HD μουσική μέσω internet και λένε ότι αυτό δεν αποτελεί τάση της εποχής και πως το dac είναι παλαιά υπόθεση και γενικά δείχνουν κάτι να τους ενοχλεί! Σε τι άραγε τους χαλάει αυτή η λύση; (Προσοχή! Δεν μιλάω για τις δισκογραφικές εταιρείες που ίσως αυτό δεν τους βολεύει, αλλά τις εταιρείες με τα ηχητικά μηχανήματα).
Πιθανή σκέψη:

Ε;Μόνο dac θα πουλάμε πλέον;Δηλαδή,transport,cd-sacd-dvdaudioσούξουμούξου players και hiendoπικαπ,phono,κεφαλές,βραχίονες πάπαλα;:411:

Reaction score
11

Πιθανή σκέψη:

Ε;Μόνο dac θα πουλάμε πλέον;Δηλαδή,transport,cd-sacd-dvdaudioσούξουμούξου players και hiendoπικαπ,phono,κεφαλές,βραχίονες πάπαλα;:411:
Λογικότατο!:142: Αλλά τόσο απροκάλυπτα...

Reaction score
11

Προφανώς τους ενοχλεί η ασχετοσύνη. Να μην ξαναπάς από εκεί.

...
Ωσστόσο μία εξήγηση θα την ήθελα για αυτήν την απάντηση γιατί δείχνει, (λίγο;), περίεργη...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Συνδυάστε το με αυτό που σας απάντησα και το γεγονός ότι αυτή η τάση σημαίνει πως πρέπει να μάθουν νέα πράγματα και τεχνολογίες και νομίζω πως γίνεται εμφανές...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ξαναδιαβάζοντας την απάντηση έχετε ένα δίκιο.Όπως έχει γραφτεί φαίνεται να σας λέει άσχετο.Μάλλον ο κος Τσαρουχάς θα εννοούσε αυτούς σαν άσχετους(αν και ειδικότερος να σας απαντήσει είναι ο ίδιος).Ή να εννοεί πως δεν αξίζει να ασχολείστε με εμπόρους που δεν δέχονται να ακούσουν και να ενημερώσουν ''άσχετους''(και εγώ είμαι ως ενός σημείου) ή πρωτάρηδες στον χώρο.Καλύτερα όμως να περιμένουμε τον ίδιο να σας απαντήσει.

Reaction score
11

Ξαναδιαβάζοντας την απάντηση έχετε ένα δίκιο.Όπως έχει γραφτεί φαίνεται να σας λέει άσχετο.Μάλλον ο κος Τσαρουχάς θα εννοούσε αυτούς σαν άσχετους(αν και ειδικότερος να σας απαντήσει είναι ο ίδιος).Ή να εννοεί πως δεν αξίζει να ασχολείστε με εμπόρους που δεν δέχονται να ακούσουν και να ενημερώσουν ''άσχετους''(και εγώ είμαι ως ενός σημείου) ή πρωτάρηδες στον χώρο.Καλύτερα όμως να περιμένουμε τον ίδιο να σας απαντήσει.
Eυχαριστώ για την κατανόηση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ caravelle, πρόκειται περί παρεξήγησης.
Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος στην αποτύπωση της σκέψης. Φυσικά εννοώ αυτούς που επισκέφθηκες και όχι εσένα. Συγνώμη για την παρανόηση.

Χώρισα το θέμα για να παραμείνει το άλλο ως οδηγός εύρεσης HD υλικού.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos