Περί On Telecoms

Reaction score
0
Ξεκινησα να κατεβάζω κάποια αρχεία απ' το γραφείο.
Στο γραφείο έχουμε Connex 2Mbps και η ταχύτητα που έπιασα ήταν 100-120 Kb/sec.
Κάποια στιγμή απόψε, φεύγοντας απ' το γραφείο, σκέφτηκα ότι θα κατεβάσω τα υπόλοιπα απ' το σπίτι, αφού έχω On Telecoms, που μου δείχνει ότι έχω περίπου 10 Mbps.
Η έκπληξη!
Απ' το σπίτι μου κάτεβάζω με 25 - 35 Kb/sec!

Μήπως καταλαβαίνει κανείς γιατί? Ή μήπως "το φτηνό κρέας" το τρώμε εμείς?

Reaction score
0
Re: Πέρί On Telecoms

Αν η γραμμή σου τεχνικά μπορεί να μεταφέρει 10Mbps αλλά κατεβάζεις μόνο 25-35 Kb/sec απο παντού και πάντα (δηλαδή όχι απο το συγκεκριμένο site) τότε συμβαίνει αυτό που φαντάζεσαι περι κρέατος.

Πριν απο την Ον Τελεκόμς, είχες άλλο πάροχο; και αν ναι, τι επιδόσεις είχες;

Reaction score
164

Μήπως καταλαβαίνει κανείς γιατί? Ή μήπως "το φτηνό κρέας" το τρώμε εμείς?
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Σπίτι έχω On στα 14mbps και το 1,2mbytes/sec είναι συχνό φαινόμενο.

Reaction score
1

Και εγώ είχα πέρυσι για έναν χρόνο ON και απο ταχύτητες κατεβάσματος ήταν μια χαρά. Η γραμμή τερμάτιζε, ειδικά τις βράδυνες ώρες. Όταν λέω τερμάτιζε εννοώ σε 16mbit έπιανα 1mb/sec++.

Αν όμως θελήσεις να πιάσεις γραμμή για κάποιο πρόβλημα θα περιμένεις 1-2 μέρες (και το πιο πιθανόν είναι να μην μπορούν να κάνουν και κάτι, γιατί το πρόβλημα θα είναι γενικό) !

Reaction score
0

αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο download manager και να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τα αρχεία με περισσότερα connection ταυτόχρονα ... επίσης αν μπορείς να ανοίξεις command prompt και να δώσεις tracert και τον προορισμό όπου κατεβάζεις να δούμε λίγο την διαδρομή που ακολουθεί η ontelecoms η αν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο κόμβο ...

Reaction score
14

δεν είναι θέμα αργής ή γρήγορης σύνδεσης απο On telecoms ή αλλο πάροχο τις περισσότερες φορές.

Το Rapidshare εχει μια ιδιαιτερότητα.

Το ίδιο λίνκ αν πάς να το κατεβάσεις 1 ώρα μετά μπορεί ο σερβερ πάνω στον οποίο πατά να είναι λιγότερο απασχολημένος απο ότι πρίν που εβλεπες αργή ταχύτητα.

Ετσι η λύση που λεει ο lagman είναι η καλή.

Εχω premium account στο rapidshare και χρησιμοποιώ το rapget όπου του εχω βάλει ρύθμιση 6 connections μαξιμουμ να ανοίγει.

Ετσι αν ενα connection εχει 35kb/s και αλλο εχει 200kb/s και αλλο 250kb/s κλπ κλπ όλα μαζί αθροιζόμενα βγάζουν χονδρικά το μέγιστο της γραμμής σου. Οπότε θεωρητικά και πρακτικά εχεις κάνει optimise το download σου.

Reaction score
0

Αν η γραμμή σου τεχνικά μπορεί να μεταφέρει 10Mbps αλλά κατεβάζεις μόνο 25-35 Kb/sec απο παντού και πάντα (δηλαδή όχι απο το συγκεκριμένο site) τότε συμβαίνει αυτό που φαντάζεσαι περι κρέατος.

Πριν απο την Ον Τελεκόμς, είχες άλλο πάροχο; και αν ναι, τι επιδόσεις είχες;
Δεν νομίζω ότι φταίει η γραμμή. Με torrents έχει φτάσει και 800-900. Απλώς χθές, απ' τον ίδιο τόπο (rapidshare) είχα αυτές τις διαφορές σε ταχύτητα. Να πώ επίσης ότι καμμιά ώρα μετά το post μου, έπιασε 200 Kb/s (?)
Παλιότερα είχα ΟΤΕ 2Mbps επειδή ρώτησες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88