Περιεργες απαντησεις σε αγγελιες και λοιπες απατες

Reaction score
596
Παραγινε ρε παιδια...Σαν το κολπο με τους ηλικιωμενους που τους τηλεφωνουν οτι το παιδι τους δηθεν χτυπησε και πρεπει η θειά να φερει μερικα χιλιαρικα για να το γλυτωσει απ τη φυλακη ή να τα δωσει στο γιατρο να γινει αμεσα η εγχειρηση.

Σημερα πηρα πιο προχωρημενο email. Στην αρχη τα εστελναν παντα στα Αγγλικα με κανενα ονομα Νιγηριας... Μετα ηρθαν τα ελληνικα ονοματα στο email αλλα το κειμενο στα Αγγλικα και τωρα η εξέλιξη. Μαθανε το Google translate!!

Γεια σου φίλε,

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας, είμαι ο Παπαγεωργίου Γεώργιος από
την Πάτρα. Είμαι επί του παρόντος σε επαγγελματικό ταξίδι στο
Ντίσελντορφ της Γερμανίας και

ενδιαφέρω να αγοράσω το στοιχείο που παρατίθεται στο xe.gr στον φίλο
μου στη Γεωργία ως γενέθλιο, δεν μπορώ να κάνω - Θα στείλω τη
διεύθυνση του φίλου μου για να

επιβεβαιώσετε την παράδοση μέσω mail ELTA και αφού επιβεβαιώσετε
σχετικά με τις αποστολές θα πρέπει να μου στείλετε τα πλήρη στοιχεία
σας για να προχωρήσετε στην

πληρωμή μετά την αποστολή του στοιχείου στο φίλο μου φίλου.

Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν θέλετε να προχωρήσετε, να
δώσετε τη διεύθυνση του φίλου μου για να επιβεβαιώσετε τις
ταχυδρομικές χρεώσεις από το

ταχυδρομείο της ΕΛΤΑ.

Σας ευχαριστώ και περιμένετε την απάντησή σας.

Βεβαια και στα forum υπαρχουν σκοτεινα σημεια σε αγγελιες, του τυπου: Απο φιλο που δεν εχει προσβαση" κι ενω ειναι δικο του ή να βαζει διευθυνση Αθηνας ας πουμε, ενω ξερεις οτι ειναι απο επαρχια ...;)
Παντως η ευγενεια στις συναλλαγες θα πιανει περισσοτερο τοπο αν παραμενει και μετα τη διαπραγματευση.

Προσωπικα εχω "κερδισει" 3-4 πολυ καλους φιλους απο αγγελιες και το χαιρομαι πολυ. Αλλοι παλι νομισαν οτι αν με ειρωνευτουν και θα τους το δωσω πιο φθηνα. "Στα χνουδωτα μου" τους απαντω!

Φυσικα κανω γενικη κουβεντα, πειτε κι εσεις τη γνωμη σας.:D

Το νού μας λοιπον λιγακι παραπανω και καλη καρδια...
Γιαννης

Reaction score
890
Εχω εντοπίσει κακώς κείμενα με τα χρόνια στις αγγελίες και πάντα το επισημαίνω στους εκάστοτε διαχειριστές....

Απο εκεί και πέρα όλες οι συναλλαγές μου εδω ήταν άψογες.....

Reaction score
5.624
Γινονται διαφορα η αληθεια ειναι αλλα ευτυχως εδω υπαρχει η ασφαλεια του φορουμ ως προς του χρηστες που εχουν και καποια συμμετοχη ,γιατι αν ειναι καινουργιος με ενα δυο ποστ και εκει πρεπει να εισαι επιφυλακτικος.

• Like
Reactions: PMC

Reaction score
614
μου συνέβη πριν λίγες μέρες στο ebay:

μόλις έληξε η δημοπρασία ενός φωτογραφικού φακού (900ε) που έδινα, μου ήρθε mail από τον "υποτιθέμενο" αγοραστή.
Έλεγε λοιπόν,

"επειδή μου έτυχε ένα έκτακτο θέμα υγείας σε παρακαλώ στείλε μου στη παρακάτω διεύθυνση..."

Ο πραγματικός αγοραστής είναι στη Σουηδία και αυτός μου έδινε να του στείλω στο Hackensack στο New Jersey.
Έφαγε την αναφορά του στο ebay :fuckyou: και νομίζω είμαστε εντάξει. Κανονικός κλέφτης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης