Περιοδικό High Fidelity ???

Reaction score
1.187
Εχετε υπόψην σας για το High Fidelity τι έγινε; Κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορήσει γύρω στις 17/5. Σήμερα έχει 29 και ακόμα δεν κυκλοφόρησε.
Πάει; Το έφαγε η κρίση κι αυτό; Το Δ.Ν.Τ. απαγορεύει να κυκλοφορούν τέτοιου είδους περιοδικά;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Τα προβλήματα δυστυχώς προϋπήρχαν και από ότι φαίνεται ήρθε και εδώ το πλήρωμα του χρόνου...

Να είμαστε καλά να το θυμόμαστε.

Όχι τίποτα άλλο να δω ποιος θα κάνει την έκθεση High-End φέτος!!!

Reaction score
460
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Ειναι βεβαιο οτι δεν θα ξαναβγει?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Τα προβλήματα δυστυχώς προϋπήρχαν και από ότι φαίνεται ήρθε και εδώ το πλήρωμα του χρόνου...
Να είμαστε καλά να το θυμόμαστε.
Όχι τίποτα άλλο,να δω ποιος θα κάνει την έκθεση High-End φέτος!!!
Είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα...γίνει;:126:

Reaction score
28
Εχετε υπόψην σας για το High Fidelity τι έγινε; Κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορήσει γύρω στις 17/5. Σήμερα έχει 29 και ακόμα δεν κυκλοφόρησε.
Πάει; Το έφαγε η κρίση κι αυτό; Το Δ.Ν.Τ. απαγορεύει να κυκλοφορούν τέτοιου είδους περιοδικά;
φιλε komhst με προλαβες ηταν και δικη μου απορια φενεται οτι η συρρικνωση εχει αρχισει και οπως ειναι βεβαιον μαλλον και ο δικος μας χωρος θα πληγει !!! τωρα εαν καποιος εχει καμμια αλλη πληροφορια ? οσον αφορα την εκθεση high end θα ειναι κριμα μη γινει ,θα ηταν ευχης εργο να ξυπνησει ο <ηχος> και να θυμηθει τις παλιες καλε μερες !!!και να την διοργανωσει αυτος!!!!

Reaction score
460

Παιδια ειναι βεβαιο οτι δεν θα ξανακυκλοφορησει,η κανουμε εικασιες?

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Παιδια ειναι βεβαιο οτι δεν θα ξανακυκλοφορησει,η κανουμε εικασιες?
εμ αυτο συνηθως μεχρι τις 17-18 ηταν στα περιπτερα!

Reaction score
460

Ας περιμενουμε λιγο ρε παιδια.Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.Παντως εαν κλεισει το περιοδικο θα ειναι αλλο ενα μεγαλο πληγμα για τον χωρο μας,οχι μονο γιατι το θεωρουσα καλο αλλα και ποσοι ανθρωποι του χωρου που εργαζονταν σε αυτο θα μεινουν στα αζητητα.Κριμα....

Reaction score
28

Ας περιμενουμε λιγο ρε παιδια.Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.Παντως εαν κλεισει το περιοδικο θα ειναι αλλο ενα μεγαλο πληγμα για τον χωρο μας,οχι μονο γιατι το θεωρουσα καλο αλλα και ποσοι ανθρωποι του χωρου που εργαζονταν σε αυτο θα μεινουν στα αζητητα.Κριμα....
μακαρι!:122:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

1 η εκθεση εχει προγραματιστει για τα τελη οκτωβρη
2 μεχρι το τελος του χρονου μπορει να μην υπαρχουν και αλλα περιοδικα
3 το πραμα τωρα αρχιζει να ζοριζει, να δουμε ποσοι θα ζουν τελη καλοκαιριου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μήπως τα παραλές;
Σιγά το πλήγμα για τον χώρο "μας". Δηλαδή τι θα πάθει ο χομπίστας αν δεν διαβάζει high fidelity; Θα του χαλάσει το σύστημα ή δεν έχει έναν σκασμό άλλα έντυπα να διαβάσει την ώρα που... :)137:); Ο "χώρος", ως εμπορικό αντικείμενο, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας απασχολεί; Άσε που δεν βλέπω να επηρεάζεται από την έλλειψη ενός περιοδικού...

Όσον αφορά στην επιχείρηση ως επιχείρηση, σαφώς είναι κακό να μείνουν στον δρόμο άνθρωποι, αλλά προτιμώ να ανησυχώ για επιχειρήσεις με 100 και 200 εργαζόμενους και όχι κανα δεκαπενταριά κατ' αποκοπή και 4-5 μόνιμους, (γιατί δεν νομίζω να είχε και περισσότερους).

...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Περιοδικό High ΙΝFidelity ???

Ας περιμενουμε λιγο ρε παιδια.Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.Παντως εαν κλεισει το περιοδικο θα ειναι αλλο ενα μεγαλο πληγμα για τον χωρο μας...
Kανένας φορέας περιοδικού τύπου δεν είναι αναντικατάστατος.Οι ΄΄μασέρ αυτιών΄΄ εξάλλου δεν χάνονται ποτέ:126:...Αυτοί που απεδείχθησαν πράγματι αναντικατάστατοι μάλλον είμαστε όσοι κάποτε το αγοράζαμε...
1 η εκθεση εχει προγραματιστει για τα τελη οκτωβρη
2 μεχρι το τελος του χρονου μπορει να μην υπαρχουν και αλλα περιοδικα
3 το πραμα τωρα αρχιζει να ζοριζει, να δουμε ποσοι θα ζουν τελη καλοκαιριου.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά εσύ ειδικά θα ζεις γιά πάντα όσο υπάρχουν...καλώδια
Κι αν ακόμα δεν θες,τα μνημεία μας είναι ένεκα των κινητοποιήσεων ΄΄ανοικτά΄΄ χαχαχα
:142::135::143:

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

....ή δεν έχει έναν σκασμό άλλα έντυπα να διαβάσει την ώρα που...
...
Ενα σκασμό άλλα έντυπα; Όπως ποιό; Ξένα εννοείς;
Γιατί από ελληνικά ο 'Ηχος που έχει απομείνει μόνο με ήχο δεν ασχολείται τώρα πια... TV, blu-ray, φωτογραφικές μηχανές, gadgetάκια κλπ. Μιά άλλη εκδοχή του HiTech δηλαδή... Αλήθεια υπάρχει ακόμα αυτό;

Reaction score
370

Συμφωνώ με τον komhst .Κάποτε είπε κάποιος: "όταν κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή", παραφράστε το λίγο και θα καταλάβετε τι εννοεί ο ποιητής.

Reaction score
370

Εξάλλου το συγκεκριμένο περιοδικό πέραν του προσεγμένου περιεχομένου του, είχε ανώτερη ποιότητα έντυπης έκδοσης και αισθητικής. Σεβόταν τον αναγνώστη-αγοραστή του. Ας μήν το κατακρίνουνε κι απο πάνω.

Reaction score
460

Μήπως τα παραλές;
Σιγά το πλήγμα για τον χώρο "μας". Δηλαδή τι θα πάθει ο χομπίστας αν δεν διαβάζει high fidelity; Θα του χαλάσει το σύστημα ή δεν έχει έναν σκασμό άλλα έντυπα να διαβάσει την ώρα που... :)137:); Ο "χώρος", ως εμπορικό αντικείμενο, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας απασχολεί; Άσε που δεν βλέπω να επηρεάζεται από την έλλειψη ενός περιοδικού...

Όσον αφορά στην επιχείρηση ως επιχείρηση, σαφώς είναι κακό να μείνουν στον δρόμο άνθρωποι, αλλά προτιμώ να ανησυχώ για επιχειρήσεις με 100 και 200 εργαζόμενους και όχι κανα δεκαπενταριά κατ' αποκοπή και 4-5 μόνιμους, (γιατί δεν νομίζω να είχε και περισσότερους).

...
Nικο δεν το εννοω ετσι,απλα ειμαι της γνωμης οτι με την κυκλοφορια ενος περιοδικου δινετε η δυνατοτητα σε καποιους να ενημερωθουν για καποια προιοντα που δεν εχουν την δυνατοτητα να ερθουν σε επαφη μαζι τους ειτε ακουστικη ειτε οπτικη.Οχι οτι θα διαμορφωσουμε τελικη αποψη για αυτα αλλα και μονο η αναφορα σε τεχνικα θεματα και καποιες φωτογραφιες με τα εσωτερικα τους ειναι κατι.Τωρα οσο αφορα το εργασιακο, εγω Νικο μου ανησυχω και στεναχωριεμαι για τον καθε ανθρωπο, που χανει την δουλεια του,ξεχωριστα και μεμονωμενα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Περιοδικό High ΙΝFidelity ???

Kανένας φορέας περιοδικού τύπου δεν είναι αναντικατάστατος.Οι ΄΄μασέρ αυτιών΄΄ εξάλλου δεν χάνονται ποτέ...Αυτοί που απεδείχθησαν πράγματι αναντικατάστατοι μάλλον είμαστε όσοι κάποτε το αγοράζαμε...

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά εσύ ειδικά θα ζεις γιά πάντα όσο υπάρχουν...καλώδια
Κι αν ακόμα δεν θες,τα μνημεία μας είναι ένεκα των κινητοποιήσεων ΄΄ανοικτά΄΄ χαχαχα
ποιος ειμαι ο λουστης?
ο χαιλαντερ ειμαι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Ενα σκασμό άλλα έντυπα; Όπως ποιό; Ξένα εννοείς;
Γιατί από ελληνικά ο 'Ηχος που έχει απομείνει μόνο με ήχο δεν ασχολείται τώρα πια... TV, blu-ray, φωτογραφικές μηχανές, gadgetάκια κλπ. Μιά άλλη εκδοχή του HiTech δηλαδή... Αλήθεια υπάρχει ακόμα αυτό;
και το χαιτεκ υπαρχει
και ο ηχος πηγε να φαει ενα τεμαχιο απο την πιτα των γκατζεοιδων

Reaction score
1.187

Εξάλλου το συγκεκριμένο περιοδικό πέραν του προσεγμένου περιεχομένου του, είχε ανώτερη ποιότητα έντυπης έκδοσης και αισθητικής. Σεβόταν τον αναγνώστη-αγοραστή του. Ας μήν το κατακρίνουνε κι απο πάνω.
Πολύ σωστά!

Reaction score
0

Επειδή δεν το έβλεπα στα περίπτερα (θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει από 10-05-10) τηλεφώνησα στα γραφεία του περιοδικού προχθές 28/05 και η κυρία που απαντησε μου είπε ότι θα κυκλοφορήσει στο τέλος της άλλης εβδομάδας.
Πάντως και εγώ δεν πείσθηκα...ζόρικα τα πράγματα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON