ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731

Εχω διαβασει ηδη αρκετα reviews για το Nokia N95
Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι εαν κανεις απο εσας το εχει πιασει στα χερακια του για να ξερουμε εαν ειναι αληθεια ολα οσα λενε...
κατάράκτη και Νιαγάρα έχει λόγω γήρατος αλλά απο υπερμετροπία και μυωπία καλά πάει. λίγο θαμβό βλέμμα έχει that's all!!!Τα τελευταια μαμάουα Νοκια εχουν ολα μικρες γραμματοσειρες,δεν ξερω αν κανουν για ανθρωπους στην ηλικια σου Ανδρέα...
Ναι, καλά, ας μας έβαζαν και μία πιθανή ημερομηνία παράδοσης...ειδα τιμη στο www.targetsales.gr οτι τιμη για προπαραγγελια παει στα 721 ευρω
Επειδή η συλλογή μου περιλαμβάνει και πολλά PPC, θα πω ότι τα Symbian τηλέφωνα είναι τηλέφωνα που προσπαθούν να γίνουν smartphones και τα PPCs είναι smartphones που προσπαθούν να γίνουν τηλέφωνα. Με άλλα λόγια και τα 2 θα κάνουν αυτά που υπόσχονται, αλλά τα μεν πρώτα είναι πιο εύχρηστα όταν θα τα χρησιμοποιήσεις ως τηλέφωνα και τα δεύτερα θα σε ικανοποιήσουν περισσότερο σε επαγγελματικές εφαρμογές. Δε συνήθισα ποτέ τα PPCs για να παίρνω τηλέφωνα και η μακροχρόνια χρήση τους κουράζει. Επίσης το βάρος τους κάποια στιγμή θα κάνει το χρήστη να το παίρνει μαζί του μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και να αγοράσει ένα μικρό και εύχρηστο κινητό για την καθημερινή του χρήση. Το ιδανικό - θα έλεγα - είναι να έχεις ένα τσαντάκι και με τα 2 μέσα και φυσικά είτε 2 διαφορετικές συνδέσεις, ή ένα Vodafone Double (δεν ξέρω αν και οι υπόλοιποι πάροχοι έχουν αντίστοιχα προγράμματα).Γιατί να προτιμήσει κάποιος ένα τέτοιο τηλέφωνο άπό ένα (πχ) ΕΤΕΝ Χ500; ίδια τιμή περίπου, με GPS, WM5, οθόνη αφής και πολλά περισσότερα προγράμματα το δεύτερο; Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο.