Περισσοτερα για το Ν95?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εχω διαβασει ηδη αρκετα reviews για το Nokia N95
Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι εαν κανεις απο εσας το εχει πιασει στα χερακια του για να ξερουμε εαν ειναι αληθεια ολα οσα λενε...;)

Reaction score
50
Στα χεράκια μου δεν το'χω πιάσει. Αυτό όμως που του προσάπτουν ως αρνητικό είναι η ανεπαρκτής (για τις λειτουργίες που έχει) μπαταρία του. Αυτά όμως απ' τις προδιαγραφές μόνο. Θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος μπορούσε να μας πει με μια λογική χρήση πόσο κρατάει τέλοσπάντων αυτή η μπαταρία.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως ξεκιναει τον επομενο μηνα.
Εαν κανω λαθος παρακαλω ας με διαψευσει καποιος.

Reaction score
0
Ρώτησα χθες στο Fnac πότε το περιμένουν και μου είπε ο υπευθυνος
πως αν ισχύουν αυτά που τους έχει πει η ΝΟΚΙΑ θα είναι διαθέσιμο
για πώληση στα τέλη του Γενάρη !

Reaction score
2
Χμμμ, επειδή και εγώ θέλω να το προσθέσω στη συλλογή μου, νομίζω ότι δε θα αφιχθή εν Ελλάδι πριν από το Μάρτιο. Μακάρι να διαψευσθώ...
Ούτως ή άλλως, στην αρχή θα έχει σίγουρα (Nokia είναι, έτσι;) πολλά bugs, οπότε καλό είναι να περιμένουμε 2-3 μήνες (ναι, καλά σε ποιόν τα λέω), να βγουν μερικά firmware updates και μετά να το χτυπήσουμε (και σε καλύτερη τιμή).

VG

Reaction score
0
Τα τελευταια μαμάουα Νοκια εχουν ολα μικρες γραμματοσειρες,δεν ξερω αν κανουν για ανθρωπους στην ηλικια σου Ανδρέα...

Reaction score
14
Τα τελευταια μαμάουα Νοκια εχουν ολα μικρες γραμματοσειρες,δεν ξερω αν κανουν για ανθρωπους στην ηλικια σου Ανδρέα...
κατάράκτη και Νιαγάρα έχει λόγω γήρατος αλλά απο υπερμετροπία και μυωπία καλά πάει. λίγο θαμβό βλέμμα έχει that's all!!!

Reaction score
5
Εχθές ρώτησα στον Γερμανό (θέλω να το πάρω δώρο στον αδερφό μου) και μου είπαν καλοκαίρι... ελεος;;;;

VG

Reaction score
0
Ελεος ρε παιδια, αυτα τα κινητα στοιχιζουν οσο ενας φορητος υπολογιστης, και τα bugs που κουβαλανε ειναι με το κιλο....

Reaction score
173
Απάντηση: Περισσοτερα για το Ν95?

Η ΝΟΚΙΑ λεει 14/4.Αν ολα πανε καλα μεσα στην επομενη εβδομαδα θα εχω ενα στα χερια μου απο Ασιατικη αγορα.Ανδρεα ετοιμασου για τεστακι.Η τιμη του θα ειναι γυρω στα 500 κατι.Για να δουμε...

Reaction score
0
700+ τιμή λιανικής...το ελληνικό και ίσως καθυστερήσει λόγω προβλημάτων και ασυμβατότητας με το GPS (και σιγά μην έχει σοβαρή χαρτογράφηση για τη χώρα μας όταν έρθει...)...Ηδη έχει αλλάξει τρεις φορές η ημερομηνία κυκλοφορίας του...
Φίλε με το ασιατικό πρόσεξε το δείκτη SAR (εκεί κάτω τους αρέσουν τα ...μυαλά πανέ!!!!)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γμτ μου!
Μην μου πειτε πως θα αναγκαστω να αλλαξω παλι σε ενα μηνα?
Ουτε τοσο δεν εκλεισε ακομα το HTC P3300...:crazy_1:

Reaction score
2
Εγώ πάντως θα το πάρω στις 2 Απριλίου προς €698,12 (δεν θα πληρώσω ΦΠΑ λόγω εταιρικού ΑΦΜ) + μεταφορικά από εδώ:
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=141581
Μέχρι στιγμής έχω πάρει 4 τηλέφωνα τους τελευταίους 3 μήνες και ήταν άψογοι. Από τη στιγμή που θα φορτωθεί μάλιστα, κάνει μόλις μία ημέρα (με DHL) να έρθει από Γαλλία.

Και βέβαια, η τιμή αυτή θα μειωθεί πολύ όσο κυκλοφορεί η συσκευή και είναι ευρύτερα διαθέσιμη...

Reaction score
164
Γιατί να προτιμήσει κάποιος ένα τέτοιο τηλέφωνο άπό ένα (πχ) ΕΤΕΝ Χ500; ίδια τιμή περίπου, με GPS, WM5, οθόνη αφής και πολλά περισσότερα προγράμματα το δεύτερο; Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο.

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Μαλλον κατα τις 18 -04 λενε οι πληροφοριες θα ειναι διαθεσιμο..

Reaction score
2
Γιατί να προτιμήσει κάποιος ένα τέτοιο τηλέφωνο άπό ένα (πχ) ΕΤΕΝ Χ500; ίδια τιμή περίπου, με GPS, WM5, οθόνη αφής και πολλά περισσότερα προγράμματα το δεύτερο; Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο.
Επειδή η συλλογή μου περιλαμβάνει και πολλά PPC, θα πω ότι τα Symbian τηλέφωνα είναι τηλέφωνα που προσπαθούν να γίνουν smartphones και τα PPCs είναι smartphones που προσπαθούν να γίνουν τηλέφωνα. Με άλλα λόγια και τα 2 θα κάνουν αυτά που υπόσχονται, αλλά τα μεν πρώτα είναι πιο εύχρηστα όταν θα τα χρησιμοποιήσεις ως τηλέφωνα και τα δεύτερα θα σε ικανοποιήσουν περισσότερο σε επαγγελματικές εφαρμογές. Δε συνήθισα ποτέ τα PPCs για να παίρνω τηλέφωνα και η μακροχρόνια χρήση τους κουράζει. Επίσης το βάρος τους κάποια στιγμή θα κάνει το χρήστη να το παίρνει μαζί του μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και να αγοράσει ένα μικρό και εύχρηστο κινητό για την καθημερινή του χρήση. Το ιδανικό - θα έλεγα - είναι να έχεις ένα τσαντάκι και με τα 2 μέσα και φυσικά είτε 2 διαφορετικές συνδέσεις, ή ένα Vodafone Double (δεν ξέρω αν και οι υπόλοιποι πάροχοι έχουν αντίστοιχα προγράμματα).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS