Πηγή ΜP3

Reaction score
1.844
Απάντηση: Πηγή ΜP3

Έχεις ρωτήσει πόσο κάνουν εδώ; Νομίζω η διαφορά δεν αξίζει τον κόπο.

Π.χ.
Pixmania 109€+18€ μεταφορικά=127€
123market.gr 118€+10€ μεταφορικά=128€ :111:

Και έχω μια αμφιβολία για τα Sony αυτοκινήτου, δες και τα JVC, για φτηνή λύση. :123:

Reaction score
5
Πιονέρια για μιά ζωή παιδιά μου! Pioneer Και ξερω ψωμί. Και σας το λέει αυτό ένας, πρώην, άρρωστος Alpine-άκιας.

Reaction score
26

Έχω αγοράσει εγώ μια πηγή αυτοκινήτου πριν από 3 χρόνια από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πριν το κάνω είχαν αγοράσει φίλοι αρκετές φορές φωτογραφικό υλικό χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.
Ο λόγος για τον οποίο αγόρασα από εκεί ήταν οτι μια πηγή MP3 Pioneer (η μοναδική τότε που άλλαζε χρώματα και μπορούσε να γίνει πορτοκαλί) ήταν οτι στην Ελλάδα η φθηνότερη τιμή ήταν 300 κάτι ευρώ και στο Pixmania ερχόταν μαζί με μεταφορικά και συμβόλαιο ασφαλούς αγοράς (ή κάπως έτσι το έλεγαν) 230 ευρώ.
Τέλος πάντων παρέλαβα τέτοια εποχή περίπου την πηγή η οποία όμως είχε ραγισματάκια στην πρόσοψή της. Η συσκευασία ήταν επίσης σε άθλια κατάσταση και φαινόταν οτι είχε στραπατσαριστεί στην μεταφορά.
Έβγαλα φωτογραφίες πήρα τηλέφωνο ξανά την επόμενη μέρα και μου στείλανε Courrier να το παραλλάβει και να το τσεκάρει.
Μετά από σχεδόν καθημερινά τηλέφωνήματα η πηγή ελέγθηκε από τους ίδιους και έφυγε για την Pioneer. Το τραγικό ήταν οτι κανείς δεν δεχόταν οτι ήταν δικό τους πρόβλημα και η Pioneer ζητούσε λεφτά για να φτιάξει την πρόσοψη.
Έστειλα κανα δυο φορές επιστολές παραπόνων και η κατάληξη ήταν να μου στείλουν καινούργια πηγή μετά από 6 μήνες (την ημέρα των γενεθλίων μου)
Φυσικά όταν μου ήρθε οι τιμές στην Ελλάδα είχαν πέσει αρκετά ωστε να μπορώ να την αγοράσω και από εδώ στα ίδια λεφτά. Απλά έχασα 6 μήνες εγγύησης από πηγή και ηχεία που είχα ήδη αγοράσει από εδώ χωρίς να τοποθετήσω...

Αυτά είναι τα άσχημα του καταστήματος, το να μην σου τύχει δηλαδή.
Όμως έχει και πολλά θετικά σαν κατάστημα και αυτό είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν στο τηλεφωνικό κέντρο και εξυπηρετούν την Ελλάδα.
Είναι Έλληνες που μένουν στο Παρίσι. Η πολιτική της εταιρίας ήταν οτι έβαζες το τηλέφωνό σου σε φόρμα στο site τους και σε 1 λεπτό χτύπαγε το τηλέφωνό σου, απαντούσες και μιλούσες μαζί τους. Τα παιδιά, έχω ξεχάσει τα ονόματά τους, (όπως καταλαβαίνεις με τόσα τηλεφωνήματα είχαμε γνωριστεί) ήταν εξυπηρετικότατα και έκαναν ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν , τόσο που δεν σου πήγαινε να βρίσεις ή να τσακωθείς μαζί τους (δεν έφταιγαν άλλωστε οι ίδιοι).
Μάλιστα τους είχε κάνει εντύπωση το γεγονός οτι μετά από τόσο καιρό έχω ακόμα υπομονή και δεν τους έχω βρίσει. Το παράδειγμα που θα σου δώσω για να καταλάβεις το με ποιον τρόπο ήταν εξυπηρετικοί, είναι οτι τις επιστολές που έστελνα τις έγραφα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά γιατί τα Γαλλικά μου δεν είναι πολύ καλά. Και τις 2 φορές τις έστειλα στο e-mail μιας κοπέλας που δούλευε εκεί, η οποία και τις μετέφρασε στα Γαλλικά και μετά τις προώθησε (Δεν νομίζω οτι η μετάφραση τέτοιων επιστολών ήταν μέσα στις αρμοδιότητές τους).

Αυτά από την δική μου εμπειρία.

Reaction score
264

Λέω να αγοράσω αυτή την πηγή από το Pixmania.com.
http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/894618/art/sony/naaeuouii-aooieei-oio-cd.html?form=76#tech-specs
Φιλε μου ξεχνα τα pixmania και τα ebay γιατι αν παθει ζημια το r/cd την εκατσες την βαρκα.Παρε κατι απο μαγαζι εδω στην ελλαδα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Οτι και να παθει μεσα στην εγγυηση,το πας πισω και στο φτιαχνουνε τζαμπα η' σου δεινουνε καινουργιο και δεν εχεις φαει την ταλαιπωρια να περιμενεις 3-4 μηνες μεχρι να στο φτιαξουνε και να το παρεις ξανα στα χερια σου.Και αυτο αν δεχνουνε οτι δεν το χαλασες εσυ.Εξαλου με καμια 200αρα ευρουλια παιρνεις SONY απο μαγαζι εδω στην ελλαδα πολυ καλητερο απο αυτο που βρεικες.Πειρε φιλος μου ενα SOSNY,με κωδικο που τελιωνει σε 828GT, και εχει 3 ζευγαρια rca
usb μπροστα στην οθονη,aux κ.α διαφορα.Δες και τα jvc ,εχει κατι καλα μοντελα στα λεφτα που περιπου ψαχνεις.

Reaction score
0
αυτά είναι τα Tweeter που φοράει το τουτου μου

Θα δώ διαφορά αν βάλω κάτι καλύτερο?:102:

Ta Οhm είναι 4

Reaction score
0
αυτά είναι τα Tweeter που φοράει το τουτου μου

Θα δώ διαφορά αν βάλω κάτι καλύτερο?:102:

Ta Οhm είναι 4
Η καλύτερη λύση θα είναι η αντικατάσταση με ένα πλήρες διαιρούμενο μεγάφωνο με γουφερ και κροσοβερ.
Βέβαια και μόνο με τα tweeter θα δεις διαφορά.
Οχι τεράστια, αλλά θα υπαρξει βελτίωση.
Θα μαλακώσουν λίγο οι ψηλές σου και λογικά θα μπορείς να ανοίξεις το volume ένα κλικ παραπάνω.

Reaction score
0
Η καλύτερη λύση θα είναι η αντικατάσταση με ένα πλήρες διαιρούμενο μεγάφωνο με γουφερ και κροσοβερ.
Βέβαια και μόνο με τα tweeter θα δεις διαφορά.
Οχι τεράστια, αλλά θα υπαρξει βελτίωση.
Θα μαλακώσουν λίγο οι ψηλές σου και λογικά θα μπορείς να ανοίξεις το volume ένα κλικ παραπάνω.
τα μεγάφωνα μου είναι αυτά
Καλά δεν είναι?

Reaction score
0
Δεν μπορώ να σου πω χωρίς να τα έχω ακούσει ή χωρίς να βλέπω τεχνικά χαρακτηριστηκά εαν είναι καλά ή οχι.
Εαν σου αρέσει ο τρόπος που παίζουν, τότε ειναι καλα και μην τα αλλάζεις.
Εαν δεν σε ικανοποιουν,κανε μια ερευνα αγορας,ακουσε,σύγκρινε και προχώρα στην αλλαγή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster