Πηγή 2DIN με ελληνικούς χαρακτήρες

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Έψαξα αρκετά μήπως έχει απαντηθεί το ερώτημα μου σε άλλο θέμα, γιατί ξέρω ότι είναι ενοχλητικό όταν νέα μέλη κάνουν ερωτήσεις που έχουν χιλιοαπαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Σε αυτοκίνητο δεκαετίας θέλω να εγκαταστήσω νέα πηγή 2Din για να καλύψω δύο βασικές ανάγκες:
- Σύνδεση USB, για να παίζω μουσική από iPod Classic 120GB που περιέχει όλη τη συλλογή μου
- Σύνδεση Bluetooth, για να δουλεύω hands-free κινητό

Αυτό που δεν μπορώ να βρω στις προδιαγραφές που δημοσιεύονται είναι ποιες μονάδες εμφανίζουν ελληνικούς χαρακτήρες (εννοώ στις επαφές το κινητού και στους τίτλους των τραγουδιών). Αν δεν είχα διαβάσει κριτικές με διαμαρτυρίες για συσκευές που δεν υποστηρίζουν ελληνικά δεν θα φανταζόμουν ποτέ οτι μπορεί να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα!

Κατά τα λοιπά προτιμότερο να μην έχει CD/DVD, βίντεο δεν ενδιαφέρομαι να βλέπω, GPS δεν χρειάζομαι (μια χαρά κάνω τη δουλειά μου με το Google Maps στο Android κινητό μου). Ούτε έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις ποιότητας ήχου (σίγουρα καλύτερο από το μαμίσιο θα είναι, μάλλον τα ηχεία πρέπει να αναβαθμίσω στη συνέχεια).

Με λίγα λόγια χρειάζομαι μια απλή, τίμια και κατά το δυνατόν φθηνή πηγή 2Din που να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Θα εκτιμούσα τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ!
 

Μηνύματα
271
Reaction score
127
πρέπει να πας σε android πηγή ... αυτές υποστηρίζουν full ελληνικά
 

Μηνύματα
7.365
Reaction score
2.554
Ούτε έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις ποιότητας ήχου (σίγουρα καλύτερο από το μαμίσιο θα είναι, μάλλον τα ηχεία πρέπει να αναβαθμίσω στη συνέχεια).
Εγώ δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος...
 

Μηνύματα
14.985
Reaction score
20.658
Κινέζος
Προτίμησε από px6 επεξεργαστή και πάνω με λειτουργικό Android 9
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.599
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top