Πηδαει το ατιμο !

Reaction score
15.469
Για το harman/kardon hd 970 ο λογος.Υπεραναλυτικο player,γλυκοηχο,το καλυτερο ισως στα λεφτα του.Ομως,πηδαει σε βαθμο αηδιας.6 στα 10 δισκακια θα τα παιξει με πηδηματα.Μου εχει δημιουργησει ψυχολογοκο προβλημα.Φταιει κατι,ειναι ελατωματικο το δικο μου?Φιλος με το ιδιο μηχανακι αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα.Το ακουω αυτη τη στιγμη και μου κανει τα ιδια.
Καμμια ιδεα παιδια?
Ειμαι ενα βημα πριν τη πληρη διαλυση (του player).

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Πηδαει το ατιμο !

Eνα καθαρισμα κατ αρχην και βλεπουμε.
Εκτος αν ειναι καινουριο.

Reaction score
15.469
Διετιας ειναι,extra περιποιημενο,χωρις να εχει παιξει και τις ωρες.Καθαρισμα θα εννοεις τα σχετικα δισκακια καθαρισμου,μαλλον.Αληθεια δουλευουν?
Παντως εχουν περασει απο τα χερια μου ενα player sony κι ενα recorder pionner,αυτο το αισχος δεν το ξανασυναντησα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

To καλυτερο καθαρισμα ειναι με ανοιγμα της συσκευης.
Οσο για τα αλλα players που αναφερεις ηταν και ΜΡ3 ?

Reaction score
15.469
οχι.Με αυτο ειπα να ξεκινησω με τα καινουργια φορμα,φιλοι φερνουν χιλιαδες κομματια σε mp3 και ειπα να εχω κατι να τα ακουω εκτος pc.Χαλια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Τωρα να σου πω οτι μπορει να φταιει η ποιοτητα των mp3 ?
Aν θελεις μπορω να σε στειλω σε μαγαζι στο Ηρακλειο που τα εμπορευετε για να σε βοηθησει!

Reaction score
15.469
Εχω κανει ενα best of στο pc και ακουω οταν δεν υπαρχει διαθεση να αλλαζω δισκακια.Το μαγαζι που λες πουλαει mp3 αν καταλαβα καλα η μιλας για το player?

Reaction score
1.846

Πιθανόν να θέλει ρύθμιση η κεφαλή του lazer. Αν έχει απομακρυνθεί πολύ απο την επιφάνεια ανάγνωσης, δεν μπορεί να εστιάσει. ;-)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Πηδαει το ατιμο !

Εχω κανει ενα best of στο pc και ακουω οταν δεν υπαρχει διαθεση να αλλαζω δισκακια.Το μαγαζι που λες πουλαει mp3 αν καταλαβα καλα η μιλας για το player?
για το harman λεω.:happy_4:

Reaction score
15.469
Οποτε μιλαμε οτι πρεπει να το δει το service η υπαρχει περιθωριο για χειροτεχνιες?

Reaction score
0
....και σε λίγο καιρό ίσως να μην σου παίζει καν τα αντιγραμμένα CDs, ή αν τα παίζει θα πηδάει τόσο πολύ που δεν θα έχει νόημα να ακούς ... το λέω αυτό γιατί έχω το HD 710. Παλιό μοντέλο θα μου πεις, αλλά κάπως έτσι ξεκίνησε και το δικό μου. Γενικά αν δεις στο ιντερνετ το αναφέρουν πολλοί αυτό το πρόβλημα... και μάλλον φταίει το laser του. Για αρχή θα βοηθήσει η ρύθμιση του φακού...αλλά....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν ειναι αναγκη να το στειλεις στην Αθηνα.
Το απλο που μπορει να συμβαινει εινα να θελει καθαρισμα το ματι του laser.
Aν πιανουν τα χερια σου ,καντο εσυ!

Reaction score
15.469
zeroismos μου το κανει και με αντιγραμμενα και με αυθεντικα-το ιδιο δισκακι μετα απο ανοιγμα κλεισιμο μπορει να τα ξαναπαιξει.
Αυτο το αλλα ομως τι το θελες...δινουμε δηλ. 400+ ευρω για ενα μηχανημα με χρονο ζωης 2 χρονια? Τα λεφτα εξω απο το κοσμο του hi-fi ειναι πολλα!
Αχχχ οσο θυμαμαι το παλιο μου sony με δεκα χρονια εξαντλητικης λειτουργιας στη πλατη και να μη καταλαβαινει τιποτα!

Reaction score
0
κι εγω μετά από τις περιπέτειες του H/K ξέθαψα ένα Philips που είχα πάρει το 1992 και όχι μόνο παίζει...αλλά τα παίζει όλα...μέχρι και γυαλόχαρτα παίζει.... βέβαια ο ήχος δεν είναι σαν του H/K.

Reaction score
15.469
θα του συνδεσω την ομοαξονικη εισοδο με το dvd και θα το χρησιμοποιω σαν μετατροπεα μονο μου φαινεται.το ζητημα ομως παραμενει... τι μπακατελες πουλανε στο κοσμο...και το περιοδικο κανει τη παπια σε τετοια ζητηματα.

Reaction score
7
Και το δικό μου 970 παρουσίαζε τέτοια προβλήματα...το DVD-ROM της DVS που φοράει εσωτερικά είναι για κλωτσές...και να φανταστείς ότι τον ίδιο μηχανισμό ανάγνωσης χρησιμοποιούν και κάτι άλλα πανάκριβα Players. Τέσπα εγώ το ξήλωσα και του έβαλα ένα DVD-ROM Toshiba και από τότε δεν έχω προβλήματα ανάγνωσης. Α! και παίζει και mp3 από DVD...όρεξη να έχεις να ψάχνεις σε φακέλους :happy_9: Βέβαια αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μην επιχειρίσεις κάτι τέτοιο. Για αρχή καθάρισε το φακό της κεφαλής.

Reaction score
7
Και μερικές φωτογραφίες από τη μετατροπή. Το άσπρο tray με χαλάει αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται συνέχεια...μόνο όταν βγαίνει σε ξενερώνει :-?

Το Toshiba SD-M1712 σε δράση....( με πειραγμένο Firmware για χαμηλή ταχύτητα περιστροφής για να μην κάνει σαν αεροπλάνο :happy_9:)

Και με ένα DVD 4.7GB γεμάτο MP3: 51.522 tracks :crazy_1: :

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan