Πηδαει το ατιμο !

Reaction score
7
Και με ένα DVD 4.7GB γεμάτο MP3: 51.522 tracks

Πως γινεται αυτο ρε ?
:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: Δεν γίνεται, μάλλον είναι Bug όταν βάζεις DVD με πάααααααρα πολλά κομμάτια. Και το συγκεκριμένο ήταν γεμάτο πολύ μικρά αρχειάκια mp3 (samples για μουσικά προγράμματα)... Σε άλλο DVD με κανονικού μεγέθους mp3 τα αναγνώριζε σωστά...Και επίσης δουλεύουν κανονικά τα ID3 Tags, το Folder skip κ.τ.λ.

Reaction score
1.213
:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: Δεν γίνεται, μάλλον είναι Bug όταν βάζεις DVD με πάααααααρα πολλά κομμάτια. Και το συγκεκριμένο ήταν γεμάτο πολύ μικρά αρχειάκια mp3 (samples για μουσικά προγράμματα)... Σε άλλο DVD με κανονικού μεγέθους mp3 τα αναγνώριζε σωστά...Και επίσης δουλεύουν κανονικά τα ID3 Tags, το Folder skip κ.τ.λ.

:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Ετσι ντε....λεω και εγω ανακαλυψε κανα υπερσυμπιεστη...ασε που μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα που δεν εχω και εγω μερικα τετοια dvd ...:cool_11:

Reaction score
7
:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Ετσι ντε....λεω και εγω
ανακαλυψε κανα υπερσυμπιεστη...ασε που μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα που δεν εχω και εγω μερικα τετοια dvd ...:cool_11:
χχχμμμμμ....λες να του κοτσάρω κανένα BD-Rom να δείχνει 666.666.666 tracks? Πάω να διαλύσω το Playstation:prof: :happy_9: :happy_9: :happy_9: )( )( )(

Reaction score
8
Εχω και γω το HD-970,το πηρα πριν 13 μηνες και τωρα πια παιζει τα cd
που εκεινο γουσταρει,για αντιγραμμενα δεν το συζητω γιατι εχει σταματησει
εδω και καιρο.
Τα αυθεντικα μισα μισα.
Αν μπορει ο subcode ας δωσει ενα χερι βοηθειας για την αλλαγη του cd-rom.

Reaction score
7
Εχω και γω το HD-970,το πηρα πριν 13 μηνες και τωρα πια παιζει τα cd
που εκεινο γουσταρει,για αντιγραμμενα δεν το συζητω γιατι εχει σταματησει
εδω και καιρο.
Τα αυθεντικα μισα μισα.
Αν μπορει ο subcode ας δωσει ενα χερι βοηθειας για την αλλαγη του cd-rom.
Αν έχεις κανένα dvd-rom καλής ποιότητας σπίτι που να κάθεται ή έχεις πρόσβαση σε κατάστημα υπολογιστών και μπορείς να πάρεις dvd-roms για δοκιμή θα έλεγα να δοκιμάσεις να το κάνεις. Μην αγοράσεις ένα οποιοδήποτε DVD-Rom γιατί δεν παίζουν όλα από ότι είδα. Για παράδειγμα ένα Toshiba SD-M1912 ήταν ασύμβατο. Ένα Plextor PX-116 δούλευε άψογα αλλά έκανε τρελό θόρυβο. Το Toshiba SD-M1712 που του έβαλα εγώ είναι καλή περίπτωση γιατί είναι συμβατό και επίσης το ίδιο μοντέλο χρησιμοποιούσε και η KISS σε κάποιο DVD Player της με αποτέλεσμα να έχει ειδικό Firmware από την KISS που το έκανε αθόρυβο. Βέβαια SD-M1712 δεν πρόκειται να βρείς στην αγορά, αλλά άν βρείς είναι ότι πρέπει. Επίσης και το SD-M1812 νομίζω είναι καλή περίπτωση γιατί και για αυτό υπάρχει KISS Firmware. Μετά είναι το θέμα της προσαρμογής του στο 970 το οποίο φυσικά δεν είναι φτιαγμένο να παίρνει PC Drives όπότε το DVD-ROM που θα επιλέξεις να του βάλεις πρέπει να το κόψεις σε κάποια σημεία για εφαρμόσει καλά. Επίσης και η πρόσοψη του Tray πρέπει να προσαρμοστεί σωστά κ.τ.λ. Αν δεν πιάνει το χέρι σου μην το κάνεις και σε πάρω και στο λαιμό μου. Αν πάντως θές να κάνεις μια αρχή, δοκίμασε να ανοίξεις τη συσκευή και χωρίς να ξεβιδώσεις κάν το transport της συσκευής, βγάλε την τροφοδοσία και το καλώδιο IDE από το transport και δοκίμαζε διάφορα DVD-Roms ή CD-Roms και δες αν κάποιο από αυτά σου κάνει....μετά αν έχεις όρεξη και πιάνουν τα χέρια σου προχωράς και σε πιο χειρουργικές ενέργειες για προσαρμογή του στο 970. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να δοκιμάσεις να καθαρίσεις τον υπάρχον μηχανισμό μήπως και φτιάξει ή επίσης να ρωτήσεις πόσο έχει ένα καινούριο transport για το 970 ίσως το βρείς σε καλή τιμή...Πάντως στο e-bay θα βρείς το original transport (DVS DSL-710A) καθώς χρησιμοποιείται και από διάφορες μάρκες όπως Apex, Arcam κ.α. Κάποτε που το έψαχνα είχα βρει από e-bay με 50 ευρώ περίπου....αλλά επειδή είμαι κατσαβιδάκιας προτίμησα να το κάνω μόνος μου :happy_9:

Reaction score
8
Απάντηση: Πηδαει το ατιμο !

Εγω παντως παιδες το εχω 3 χρονια & κανενα προβλημα
για αντιγραμμενα η οχι τα παιζει ολα ασταματητα.

Reaction score
15.469
subcode σε βρισκω αψογο.Ωραιος!
Εγω παντως το ανοιξα καθαρισα τη κεφαλη γρασαρα τους οδηγους και για την ωρα παω καλα.
Σας ευχαριστω ολους.

Reaction score
7
subcode σε βρισκω αψογο.Ωραιος!
Εγω παντως το ανοιξα καθαρισα τη κεφαλη γρασαρα τους οδηγους και για την ωρα παω καλα.
Σας ευχαριστω ολους.
Thanks mate :cool_4: Αφου σου δούλεψε με καθάρισμα μένεις εκεί που είσαι...Αν σου ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα, μπορείς να αυξήσεις και το Bias του Laser. Είναι ένα μικρό τριμεράκι (pot) στην κεφαλή.

Reaction score
0
Έχω κατεβάσει το service manual του HD970 και αναφέρει κάτι για firmware update, αλλά δε μπορώ να βρω κάτι στο νετ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan