Πιθανό πρόβλημα λήψης μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε SKY HD BOX.

Reaction score
0
Δεν γνωρίζω αν έχει συζητηθεί αλλού αλλά το ποστάρω εδώ μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.
Πρόσφατα η SKY αναβάθμισε όλο το EPG της δορυφορικά. Όταν κάποιος άνοιγε την κονσόλα γινόταν το Update και ζήταγε Re-Boot. Το πρόβλημα είναι ότι αν η εγκατάσταση ήταν με μονό Feed τότε το κουτί έλεγε ότι δεν υπάρχει σήμα ενώ δεχόταν κανονικά σήμα από τον δορυφόρο. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι η SKY κάνει όλες τις εγκαταστάσεις της με διπλό feed αναγκαστικά και το μονό feed το έχει συμπεριλάβει μόνο για τα καραβάνια στην Αγγλία. Το update βάζει by default double feed και έτσι δεν δείχνει εικόνα η κονσόλα. Η αλλαγή της επιλογής γίνεται από κρυφό μενού με την ακόλουθη διαδικασία: Πατάμε Services > 001 Select (Μπορεί να μην πιάσει με την πρώτη) και επιλέγουμε Single Feed και στην συνέχεια Re Boot.
:140:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Πιθανό πρόβλημα λήψης μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε SKY HD BOX.

νασαι καλα φίλε filrou, για την πληροφόρηση πρός τους κατόχους της συγκεκριμένης υπηρεσίας...

Εσείς που έχετε τα μέσα δηλαδη για να παίρνετε δέκτες και υπηρεσιες απο το Sky HD... :109:

Εσυ φίλε filrou , πως περίπου το απέκτησες έτσι πληροφοριακά, για μελλοντικά ενδιαφερόμενους δηλαδή...:126:

GDK

Reaction score
0
Απάντηση: Πιθανό πρόβλημα λήψης μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε SKY HD BOX.

πιο πακετο εχεις και ποσο κοστιζει ο καθε μηνας???

Reaction score
0
Παιδια εμενα (Που ειμαι ασχετος και δεν ειχα τιποτα) μου πηγε 1000€ ακατεβατα για ολο το πακετο (Δεκτης, πιατα, εγκαταστασεις κτλ). Και πληρωνω για Movies + HD 69€/μηνα.
http://packages.sky.com/hd/?DCMP=ILC-SkyCOM_HD
Ολα εγιναν απο Ελλαδα, αν καποιος θελει contact να μου στειλει PM. ;)

GTX

Reaction score
39
Να σαι καλά filrou από τότε που άρχισε η F1 και βάζω το ένα καλώδιο από τα 2 στο HTPC για να δω το feed του BBC είμαι στο βάλε βγάλε καλώδια και αναρωτιόμουν γιατί δεν παίζει με μόνο καλώδιο ενώ παλιότερα έπαιζε :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm