Πικάπ DUAL 505-2

Reaction score
0
Έχω ένα πικάπ Dual 505-2 σε άριστη κατάσταση, στο οποίο μάλιστα στις 28/4/2009 έκανα και service στην αντιπροσωπία (έχω και την απόδειξη που πιστοποιεί την πληρωμή 150€), για λίπανση μηχανικών μερών, αλλαγή κεφαλής και βελόνας (Ortofon), αλλαγή καλωδίων RCA με καλύτερης ποιότητας (Prolink) και αλλαγή στους ιμάντες κίνησης και ρύθμισης στροφών (γιατί είναι Belt Drive), με σκοπό να το συντηρήσω για δική μου χρήση. Από τότε έχει παίξει μόνο μια πλευρά ενός δίσκου.
Επειδή είναι κρίμα να κάθεται αχρησιμοποίητο, αποφάσησα να το πουλήσω. Όπως καταλαβαίνετε, λόγω του service είναι σαν καινούριο τόσο λειτουργικά όσο και ακουστικά.
Για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, πωλείται στα 300€ μαζί με 87 δίσκους βινυλίου ποικίλου ρεπερτορίου. Λάβετε υπόψη σας ότι τα 150€ αντιστοιχούν στο service που το πιθανότερο χρειάζεται κάθε μεταχειρισμένο πικάπ για να παίζει καλά.

Reaction score
0
Απάντηση: Πικάπ DUAL 505-2

Το πικάπ δεν πωλείται υποχρεωτικά μαζί με τους δίσκους. Πωλείται και μόνο του στα 250€ (100€ το πικάπ και 150€ το service του, για να μην ξεχνιόμαστε).

Reaction score
0

Ξέχασα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες του πικάπ. Νά'τες:

Reaction score
0

Τελευταία προσφορά του πικάπ στα 200€ (50€ το πικάπ και 150€ το service).
Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον και σ'αυτή την τιμή, μάλλον θα πρέπει να αποσύρω την αγγελία, κι ας συνεχίζει να παίζει σπανίως!

Reaction score
0

O.K. Το πήρα το μήνυμα! (Είδες που λένε μη λες μεγάλες κουβέντες;)
Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για το πικάπ στα 150€;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas