Πικάπ Garrard (Χαρίζεται)

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
510
Reaction score
248
Καλημέρα.
Όποιος το θέλει μπορούμε να συνεννοηθούμε να περάσει από το σπίτι και να το πάρει.
Ήταν προς πώληση αλλά κάποια στιγμή έπαιξε χαμηλότερα το ένα κανάλι από το άλλο. Μετά συνήλθε αλλά δεν το ξαναδικίμασα έκτοτε.
Αν ενδιαφερθούν περισσότεροι του ενός μέχρι μεθαύριο, Τρίτη, τότε μπορεί να γίνει κάποια κλήρωση από τους διαχειριστές κι ας το πάρει ο πιο τυχερός.
Η κεφαλή περιλαμβάνεται αλλά η βελόνα μάλλον χρήζει αλλαγής από τις δοκιμές που έκανα όταν έπαιξε προβληματικά.
134783_0fd06c75e3dfd9bb5b9f902385e25aef.jpeg

ΜΦΧ
Θανάσης
 


Μηνύματα
1.499
Reaction score
1.435
με ενδιαφερει ...το θελω για ενα φιλο που ψανχει πικαπ....
 








Μηνύματα
515
Reaction score
660
Συγχαρητήρια για τη πράξη και προτείνω να το πάρει κάποιος που δεν εχει οικονομική δυνατότητα, εσείς οι άλλοι που τρέχετε έχετε από δυο -τρία , και όποιος μπορεί να βοηθήσει αυτόν που θα το πάρει να το φτιάξει
 

Μηνύματα
16.477
Reaction score
30.455
Πικάπ έχω...άμεσο πρόβλημα επιβίωσης δεν έχω...στις κληρώσεις για δώρα που γίνονται κατά καιρούς δεν συμμετέχω (εκτός από το χριστουγεννιάτικο θρεντ που πάντα όμως φροντίζω να συμμετέχω και ως δωροθετης).

Αυτή τη φορά όμως, για δικούς μου λόγους, αν συμφωνεί ο δωροθετης ,θα μου επιτρέψετε να κάνω τη γαιδουρια και να δηλώσω συμμετοχή.
Ευχαριστώ.
 



Μηνύματα
1.480
Reaction score
1.127
Καλησπέρα,συγχαρητηρια για τη κινηση σου.Θα με ενδιέφερε να μπω στη κληρωση
 

Μηνύματα
44
Reaction score
60
Καλησπέρα, συγχαρητήρια για την κίνηση. Να ξεκαθαρίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το πικάπ, έχω όμως άποψη σχετικά με το πρόβλημά του. Είμαι κάτοχος της ίδιας κεφαλοβελόνας σε άλλο πλατώ οικονομικής κατηγορίας (technics sl-d3). Μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα 2-3 φορές ενώ η βελόνα είχε κάτω από 50 ώρες χρήσης. Το πρόβλημα λυνόταν κάθε φορά αποσυνδέοντας και επανασυνδέοντας το phono στην πρίζα οπότε συμπεραίνω πως αυτό (το οποίο ήταν επίσης οικονομικό και τίποτε το ιδιαίτερο) ήταν η αιτία του προβλήματος. Αν θέλεις πριν το στείλεις στον τυχερό δοκίμασέ το ακόμη μια δύο φορές μήπως καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα.
 


Μηνύματα
842
Reaction score
715
Χαίρετε!
Το πιο πιθανό είναι να μην κάνουν σωστή επαφή τα καλώδια της κεφαλής. Με λίγο καθάρισμα στις επαφές λογικά θα γίνει τζιτζί!
Ενδιαφέρομαι!
 



Status
Not open for further replies.

Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Μηνύματα
3.037.441
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos
Top