Πιλοτική διάθεση Adsl2+ από την Vivodi

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Πιλοτική διάθεση Adsl2+ από την Vivodi

Η Vivodi Telecom, η εταιρεία που πρώτη διέθεσε στην Ελληνική αγορά υπηρεσίες DSL , πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, προχωρά στην πιλοτική διάθεση υπηρεσιών ADSL 2+, πριν την έναρξη εμπορικής τους διάθεσης , το 1ο τρίμηνο του 2006.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως 24 Μbps, έως και τρεις (3) φορές μεγαλύτερη των 8Μbps, που αποτελεί τη μέγιστη επιτρεπτή ταχύτητα των «συμβατικών» υπηρεσιών, αποτελώντας τον προάγγελο των Triple Play services ( Video , Voice , Data ) που θα διατεθούν στο άμεσο μέλλον.

Το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά την 01/08/2005 και θα διαρκέσει δύο (2) μήνες, θα δώσει σε επιλεγμένους πελάτες της Vivodi Telecom τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet , αρχικά σε ταχύτητα 10Μbps, στις περιοχές του Π. Άρεως, Πατησίων και Ψυχικού, όπου η Vivodi Telecom έχει ήδη εγκαταστήσει ADSL 2+ υποδομή, ενώ σταδιακά, καθώς θα προχωρά η επέκταση του δικτύου και η αναβάθμιση της υφιστάμενης υποδομής, θα εμπλουτίζεται με την κάλυψη περισσότερων περιοχών.

Πηγή: Vivodi

Reaction score
460
μμμ...τρομάρα τους...η dsl2+ τους μάρανε...ας φτιάξουν πρώτα την απλή και έχει ο Θεός...
βέβαια αν τους καλέσεις ποτέ δεν λένε ότι έχουν πρόβλημα...όλο αναβαθμίσεις κάνουνε...2 χρόνια με τόσες αναβαθμίσεις σε dsl84+ έπρεπε να είχαν φτάσει..

Reaction score
6
Μετα την ταλαιπωρία που τραβηξα για χαρη τους τον περασμένο χειμώνα δεν τους εχω εμπιστοσύνη σε οτι και αν λενε.
Σε εκεινο το χρονικό διάστημα ειχα φαει τοσο δουλεμα οσο δεν εχω φαει σε ολη μου την ζωη.
Η ανακοινώσεις και γενικα η οποιαδήποτε υποσχεση που μπορουν να δωσουν δεν θα πρεπει να λαμβάνετε και πολύ σοβαρα.
Ας κανουν πρωτα αυτα που υπόσχονται και μετα να βγαίνουν ως θριαμβευτές τυπου οι πρωτοι "στην Ελληνική αγορά με υπηρεσίες DSL ".

Reaction score
0
Λοιπόν εγώ έβαλα VIVODI και τηλέφωνο.
Σε 15 μερές είχα και τα δύο(και αυτό λόγω ΟΤΕ), πηγαίνει σφαίρα και το τηλέφωνο μια χαρά.
Η VIVODI είχε σοβαρά προβλήματα, αλλά γι αυτό δεν βάζω και κάτι από την αρχή. Έχει λύσει ένα μεγάλο μέρος και νομίζω ότι θα πάει καλά.

ΥΓ Δεν έχω κανένα όφελος απο την VIVODI, μην πεί και κανείς τίποτα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Κάθε εταιρία που προσπαθεί για το παραπάνω είναι μία πίεση για όλους τους υπόλοιπους. Με βάση αυτό η κίνηση της vivodi είναι θετικότατη...

Τώρα όλοι στο ξεκίνηα έχουν δυσκολίες. Σκεφτείτε μόνο το περιβάλλον που προσπάθησε να ασκήσει επιχειριματική δραστηριότητα. Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα αλλά και σίγουρα έγιναν βήματα μπροστά.

Και φυσικά σε μια ελεύθερη αγορά αυτός που δεν προσφέρει είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589