Πιστεύετε στο μάτι ;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Το κακό ,το ζηλόφθονο ;
Στην κακιά ώρα,τον ανάδρομο Ερμή,τις μαύρες γάτες η τους σπασμένους καθρέφτες ;
Πως αλλιώς να εξηγήσει ο άνθρωπος τον καμμένο προβολέα,τον κτυπημένο δίσκο στο ολοκαίνουργο mac του η τον καμμένο ενισχυτή του με ένα πιφφφφφφφφφφφφφφφ :110::110:
Πιά κακιά πεθερά,πιά κατάρα έπιασε το αγόρι μας ,το καμάρι μας,τον Χαϊεντάνθρωπα μας,το καμάρι του site και ολόκληρης της Hiend κοινότητας τον ένα και μοναδικό .....:409:
Πόση ακόμα κακία τον περιμένει και πιά ακόμα συμφορά.Να του γίνουν κουβάρι τα καλώδια ,να σκάσουν οι λάμπες στο cd,να βγάλουν καρούμπαλα τα 802 ,να του κατουρήσουν οι σκύλοι το ποδήλατο.......τι άλλο να σκεφτεί ανθρώπινος νους !

Όλοι αύριο το πρωί στη Μητρόπολη να τελέσουμε τρισάγιο να λυθούν τα μάγια ,να σπάσουν οι κατάρες να ακούσει το παλικάρι μας λίγη μουσικούλα το Σάββατο 28 Γενάρη 8 με 9.30 το πρωί που θα λείπει η γυναίκα και τα παιδιά που θα πάνε να κοινωνήσουν.

Λεφτεριά στη μουσική
Δώστε Diana Krall στο πεινασμένο

ένα interconnect που είχε χυθεί κόλληση στο + και την γείωση δεν πιάνεται σαν βασκανία γιατί λύθηκε γρήγορα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752
Απάντηση: Πιστεύετε στο μάτι ;

Να φωνάξει ξεματιάστρα.
Εχω μια καλή αλλά ζητάει πολλά.

Reaction score
30.499

Μα ΜΠΑΣΟ έχω , να φάνε και οι κότες.
Λέγε ρε!!!!!Μοναχοφάη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.509

Ωραία αλουμίνια έχει βρε παιδιά το σπίτι της! :144:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Λοιπον ....επειδη ο Μανος η κουφαλα μιλαει για χαντρες-κρεμυδια και βασκανιες και θελει να καταπραυνει τον πονο μου....γιατι περι πονου προκειται....μαθεται οτι το παρων thread αφορα εμενα!!!!

Την γκαντεμια μου μεσα επιτελους....
Να λοιπον πως εχει η ιστορια.....

1---Πριν 8 μηνες ο Proceed 2x250 τελικος που ειχα για οδηγηση του CENTER μου οταν τον εριξα για τεστ επανω στους φονιαδες τα 802 και τον επαιξα στο full ,......ζεματιστηκε -καηκε και δυστυχως μεχρι τωρα δεν μπορει να φτιαχτει !!!!!!!!

2---πριν 2 μηνες καηκε ο προβολεας μου ΟΠΤΟΜΑ HD 79 και στο service μου ειπαν οτι θελει 3 πλακετες αλλαγη και η ζημια φτανει τα 900 ευρω !!!!!!!!

3---Πριν 6 μερες πηρα ενα Mac mini κουτα ,το σεταρισα μια χαρα και πριν 3 μερες χτυπησε ο δισκος και ξαναγυρισε πισω για να μπει νεος εντος φυσικα εγγυησης!!!!!!!

4---Ας μην πω οτι εχω 10 μερες την Metric και λιγο τα παιδια,λιγο η δουλεια,λιγο ο χτυπημενος δισκος .....δεν την εχω ακουσει ακομα!!!!!!!!!!!!

5---Ερχεται την Τριτη καλωδιο XLR σε στερεο Jack για την Metric και το ενα καναλι δεν παιζει σωστα γιατι εχει τρεξει κολληση μεταξυ φασης και σασι και τρεχαλα στο εργαστηριο να ξανακανω κολλησεις για να το ακουσω.....που οπως σας εγραψα πριν δεν μπορουσα να ακουσω λογω γκαντεμιας απιστευτης!!!!!

6---Και το ψυχολογικο σακατεμα καταφθανει το Σαββατο το βραδυ οπου........καθιστε να παρω ανασα.....................................οπου ο Μανος μου δινει το Grace 903 να ακουσω μουσικη γιατι θα ελλειπε στην Αθηνα για δουλειες ,η καλη μου και τα παιδια θα πηγαιναν σε παιδικο παρτυ(χαρα μεγαλη για μενα φυσικα)και....χωρις Metric λογω δισκου στο Mac αλλα με το 903 και το πι σι μου .......................τι να πω ρε πο@στη μου τωρα..............μετα απο κανα μισαωρο................ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο KRELL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα σας γραφω ........ενα τσαφ και τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα επομενο σηκωμα του διακοπτη και σε 1 δευτερολεπτο αλλο τσαφ και ο απολυτος σκασμος!!!!!!!!!

Σκεφτειται απλα με φαντασια παρακαλω πως ημουν εκεινη την στιγμη............το τι καντηλογαμ@σταυρα πεσανε δεν λεγεται...............

Νικο Αρβανιτακη σε αλλη φαση την ξεματιασταρα που μου εδειξες θα την κραταγα(με μπουνια μαλιστα και για μερες)τωρα ομως δωστην του Μαρκου γιατι το Σαββατο αν την ειχα στα χερια μου απο τα νευρα μου θα την σακατευα στα κλωτσομπουνιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????????????????????????????????????

:141::203::141::141:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Εχθες λοιπον μετα τα αναλογα τηλεφωνα εν μεσω νευρικου κλονισμου και απιστευτης ταραχης ανεβηκα Αθηνα με......τον Proceed -----τον προβολεα-----και τον Krell σε αλλον μαστορα ,γνωστο που εχει φτιαξει αρκετους Krell και μου ξεκαθαρισε οτι θα τον φτιαξει-----βεβαια μου ειπε οτι σιγουρα εχει ζεματισει τρανζιστορ ισχυος και φυσικα δεν μπορει να γνωριζει ποσο μεσα εχει φτασει η ζημια---ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι αλλο να πω ρε παιδια??????την γκαντεμια μου μεσα???

Τσιγαρο εκανα και ακουγα κατι ντραμιες και τσαφ ο μωρτης με εστειλλε πατοκορφα!!!!!!!!!!

Το καλοκαιρι λεει ο μαστορις φτανει 85 βαθμους και γερνανε λεει τα υλικα γρηγορα ....μα τοσο γρηγορα λεω εγω???

Βεβαια παιζει και κατι αλλο που ισως να φταιει που εγινε η ζημια.....

Ο Krell οταν παιζεις με λαμπατη προενισχυση σου λεει η εταιρια να βγαζεις 4 jumpers 2 ανα καναλι που σκοπο εχει να μην περναει DC του λαμπατου προενισχυτη..........τα οποια οντως ειχαν βγει !

Ομως τωρα με τρανζιστορ προενισχυτη(Metric)επρεπε να ξαναμπουν......ελα ομως που δεν ξερω που στα διαλα τα ειχα και δεν τα εβαλλα.....και μαλλον παιζοντας δυνατα εγινε η κεντα ...μιας και η Krell στις οδηγιες της γραφει οτι πρεπει οπωσδηποτε να μπουν και φυσικα υπαρχει κινδυνος να γινει ζημια η αλλοιως της κολασης η κεντα!!!!!!

Παρακαλω .....ζητω την επιεικια σας στα σχολια που θα μου προσαψεται.....φιλοι ειμαστε βρε.........!!!!!!!!!:143::143::140::136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

KRELL FPB 400 cx...............γυρος δευτερος.......

αυτη την φορα ομως....καμμενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

ομορφάντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!
Χριστε μου......τι θα λεει τωρα????????????????????????????????????

Τι θα θελει να γραψει??????

Τι θα πει παλι για τα class D?

Εγω σε αγαπαω Κωστακι μου......να το ξερεις!!!!!!!!!!!!!!

:135::138:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437

Οοχιιιι ρε φιλε και ο KRELL !!! δεν το πιστευω!!!!:111::111:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Οοχιιιι ρε φιλε και ο KRELL !!! δεν το πιστευω!!!!:111::111:
Αστα Σταθουλη...........τα νευρα μου και η τσαντηλα μου ειναι κουρελια......μια μουσικη ακουω ολη και ολη ρε γαμωτο και φυσικα οταν υπαρχει λιγος χρονος----η καλλιτερη μου το Σαββατο οταν η γυναικα παει λαικη για καμια ωρα για τις πρασιναδες της φαμιλιας!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Να τον βγαλλεις μου λεει απο το ραφι ο μαστορας και αν ειναι δυνατον βγαλτου και το καπακι για να δροσιζεται!!!!!!!!!!

Μηπως σας βρισκεται προχειρο κανενα 3αρι air condition να του βαλλω μεσα να κρεμονται σταλακτιτες απο τους ηλεκτρολυτικους και τις διοδους?????

Ωπο πο πο....θα βγει στο ιντερνετ και θα γινει παλι κολαση......δεν θα το αντεξω να μου στελνουν συλληπητηρια με πιεμια απο το Μπαγκλαντες και την Ονδουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρεπει να οπλιστω με κουραγιοα αδερφια....................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.736
Νεότερο μέλος
Marioslion