Πλήρης ανακαίνιση και εγκαταστάσεις

CAC

Reaction score
16
Καλησπέρα ! Για μία ακόμη φορά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Ξεκινάω ριζική ανακαίνιση στο σπίτι και θα ήθελα τις συμβουλές σας όσον αφορά την υποδομή του σαλονιού για το στήσιμο του πολυπόθητου home cinema. Θα μπει σε όλο το σαλόνι γυψοσανίδα και έτσι μπορώ να ετοιμάσω τις αναμονές για τοπ υποδεχτεί. Αν θα μπορούσατε να με καθοδηγήσετε τι να ζητήσω από τον ηλεκτρολόγο να μου περάσει έτσι ώστε αργότερα να μην χτυπάω το κεφάλι μου και ξηλώνω. Θέλω να βάλω ηχεία 6.1 (σ.σ τρία πίσω), αναμονή για προβολέα και φυσικά πανί. Θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε τι καλώδια να χρησιμοποιήσω και κυρίως τι ειδικές αναμονές πρέπει να μου περάσει για να είναι όλα έτοιμα για την τοποθέτηση.
Γιατ μπροστινά ηχεία και το sub χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο ή επειδή θα είναι κοντά στον ενισχυτή δεν χρειάζεται να μπουν στον τοίχο? Για Ups ειναι ανάγκη να γίνει κάποια πρόβλεψη?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Υγ. Ξέρω ότι επιμέρους έχουν συζητηθεί σχεδόν όλα τα θέματα αλλά λόγω ασχετοσύνης μου και επειδή επείγει (ο ηλεκτρολόγος περιμένει σήμα μου) θα ήθελα μια συγκεντρωμένη απάντηση για να προχωρήσω άμεσα... Ευχαριστώ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.406
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim