Πλατεία Νερού Π. Φάληρο Παρ 19/6



wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.946
Reaction score
20.451
@panag 505 Δεν ξέρω από πού πήρες τη φωτογραφία, πάντως στο επίσημο site του Release Athens, κάτω αριστερά από το όνομα του Parov Stelar, υπάρχει η ένδειξη "postponed".

Οπότε, όχι φέτος. Του χρόνου, βλέπουμε.
 

P

panag 505

Guest
Μου ήρθε μια πρόσκληση μέσω F/B από φίλο μουσικό – DJ (σοβαρό άτομο)
παραθέτω δύο διευθύνσεις για του λόγου το αληθές ζητώ συγνώμη αν δεν ισχύουν αλλά το θεώρησα ως ασφαλές....

wizzy
Όντως στο επίσημο site του Release Athens αναγράφει postpone στον Parov Stelar αφήνοντας ανοικτό για Gramatik όπως και αν έχει παρακαλώ βεβαιωθείτε, αν ενδιαφέρεστε.





 
Last edited by a moderator:

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.552
Reaction score
37.800
.... στο λινκ με τα εισητηρια δεν μπορεις να προβεις σε κρατηση, τα events του fb δεν ακυρωθηκαν.... η επισημη ανακοινωση απο εδω https://www.facebook.com/releaseathens/ ειναι :

Αγαπητοί φίλοι του Release Athens.

Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, στις 28.4, και τις διευκρινίσεις των αρμόδιων διοικητικών και υγειονομικών υπηρεσιών, κάθε ελπίδα μας για την πραγματοποίηση του Release Athens 2020, έστω και μερικώς, έχει χαθεί.

Εργαστήκαμε πολύ σκληρά, επί έναν ολόκληρο χρόνο, και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση παγκοσμίων διαστάσεων.

Τόσο εμείς όσο και όλοι οι καλλιτέχνες, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Όμως, η ασφάλεια όλων μας – συντελεστών, κοινού, εργαζομένων, συνεργατών – ήταν, είναι και θα παραμείνει η απόλυτη προτεραιότητά μας, πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.
Πλέον, περνάμε άμεσα στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Επιθυμία όλων των καλλιτεχνών που θα έπαιρναν μέρος στο φεστιβάλ φέτος, καθώς και δική μας, είναι να συμμετάσχουν στο Release Athens 2021 συγκροτώντας, με την προσθήκη πολλών ακόμα, ένα πραγματικά σπουδαίο line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.
Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ώστε να επανασχεδιάσουμε τις εμφανίσεις τόσο πολλών ονομάτων, πάντα σε σχέση με τις υποχρεώσεις τους ανά τον κόσμο, αλλά θα το καταφέρουμε, υποσχόμενοι πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει στο έπακρο.
Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες διευκρινίσεις. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς και αισιόδοξοι, εσείς και οι αγαπημένοι σας.
-
παμε για 2021 :

και γενικοτερα συναυλιες για την ωρα δεν επιτρεπονται.
 

P

panag 505

Guest
Decembered Σ' ευχαριστώ με έβγαλες από τη δύσκολη θέση μην παρακινήσω άτομα άθελά μου.
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.552
Reaction score
37.800
νομιζω οτι ειναι αρκετα γνωστο οτι εχουν ολα (τα συναυλιακα) ακυρωθει/αναβληθει ... οποτε θα το μαθαινες απο καποιον συντομοτερα ή αργοτερα..
 

gonis

Luger
Μηνύματα
4.221
Reaction score
11.498
γουσταρω Πάροβ στελαρ,ειδικά το διπλό cd coco το εχω λιώσει στο παρελθόν!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.599
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top