Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 35.133
Δεν πιστεύω να ξαλαφρωσες στη θάλασσα αυτή τη φορά;
αμπάουτ δατ, μου φαίνεται έχει αγώνα στο Ναύπλιο τον σεπτέμβρη...Περίεργη εμπειρία, μεγάλη ικανοποίηση στον τερματισμό, δεν είναι όμως ότι ψήνομαι για άλλον ένα αγώνα φέτος.
ε δεν είναι επίπεδο αυτό
Ελα και θα σε έχω έτοιμο το σπίτι να μείνεις....ε δεν είναι επίπεδο αυτό
αμπάουτ δατ, μου φαίνεται έχει αγώνα στο Ναύπλιο τον σεπτέμβρη...
Πάλι φτηνοδουλειές και κινεζιές δηλαδή... τσ, τσ, τι κάνουν, οικονομία; Βάλτε βρε μακαρονάδες την τιμή στα 15.000 ευρώ... να την φχαριστηθούν οι... οδοντογιατροί!Νέα σειρά Super Record από την Camapagnolo. Wireless και μόνο με δισκόφρενα.
Τιμή;
With a 50/34T chainset and 10-25T cassette, the Super Record Wireless groupset will weigh 2,520g and will be priced at €5,200.00.
Super Record Wireless (campagnolo.com)
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά έχουμε δρόμο ακόμα... Δυστυχώς οι μεγάλες αγορές αγοράζουν & πουλάνε σε χαμηλότερη τιμή, οι Έλληνες αντιπρόσωποι δε στοκάρουν ποδήλατα και περιμένουν την προκαταβολή για την παραγγελία.Έλα ρε, αυτό δεν το πρόσεξα...
Και η xtr κασέτα έχει 60€ διαφορά Ελλάδα με εξωτερικό, κοίτα να δεις που το ελλάντα έχει καλύτερες τιμές με όξω.
Κούλη δαγκωτό
Νέα σειρά Super Record από την Camapagnolo. Wireless και μόνο με δισκόφρενα.
Τιμή;
With a 50/34T chainset and 10-25T cassette, the Super Record Wireless groupset will weigh 2,520g and will be priced at €5,200.00.
Super Record Wireless (campagnolo.com)