Ποιά τηλεόραση; Έχω μπερδευτεί!

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους! Με τόσα μοντέλα έχω μπερδευτεί παιδιά! Θέλω μια LED TV μάλλον για 46αρα λέω! Η απόσταση θέασης είναι το λιγότερο από 3 μέτρα και περισσότερο από 2,5....κάπου εκεί ανάμεσα! Τι θέλω να κάνω.......θέλω να απολαμβάνω ταινείες HD και απλές divx, να βλέπω τα dvd μου και τηλεόραση ψηφιακά κανάλια και μη! Συν ότι θα συνδέσω και κάποιο δορυφορικό δέκτη! Θέλω επίσης να πάρω και έναν AV ενισχυτή και κάποιο σετ ηχείων 5.1 για τις ταινείες, καθώς και έναν media player! Media player μάλλον θα πάω για τον mede8er 500x! Ενισχυτή μάλλον για τον Yamaha 467 και ηχεία Roister HT3300! Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε αν εγκρίνεται αυτά τα προιόντα ή αν προτείνετε κάτι πιο οικονομικό! Από TV τι να προτιμήσω; LG ή Samsung;
Το budget για TV περίπου στα 1000 +-10%. Εντάξει αν είναι να πάει και 1150 δεν θα μας πειράξει! Απλά θέλω να απολάυσω HD με surround ήχο με όσον τον δυνατό καλύτερη εικόνα! 3D δεν με ενδιαφέρει! Ένα LAN ή WiFi δεν ξέρω αν θα ήθελα στην TV λόγω του media player! Όσο για τον ενισχυτή και τα ηχεία, θα παίζει τον ήχο από τις ταινείες και τραγουδάκια! Περιμένω τις προτάσεις σας γιατι έχω μπερδευτεί! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

Reaction score
4.485
Απάντηση: Ποιά τηλεόραση; Έχω μπερδευτεί!

Σε 46άρα δεν πρόκειται να αντέξεις τη θέαση dιvx .
Lan οπωσδήποτε μόνο και μόνο για τα updates.
3d, όταν θα σε ενδιαφέρει θα πρέπει να αγοράσεις άλλη , οπότε...

Reaction score
0

Εγω σε αυτην την αποσταση (3 με 3,5 μετρα ) εχω μια 60 πλασμα και ειμαι καλα (μεχρι στιγμης).
Η 46 ειναι λιγο μικρη για τα δεδομενα μου.

Reaction score
0

Βεβαια τα SD ειναι λιγο μουφα αλλα τα hd ειναι ολα τα λεφτα.

Reaction score
0

Παιδιά συγνώμη......να ανακεφαλαιώσω λίγο......η απόσταση είναι 2,5 μέτρα (μέτρησα). Θέλω να έχει lan ή wifi και θα βλέπω ότι είπα παραπάνω! Το θέμα είναι πόσες ίντσες γιατί ακούω διάφορα! Και στο budget των 1000€ τι προτείνετε; Ούτε 3D με ενδιαφέρει! Ευχαριστώ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Αν μπορείς να βάλεις 46άρα τότε μην πας σε μικρότερο μέγεθος.
Οπότε δες ποια μοντέλα σε αυτή την διάσταση είναι εντός μπάτζετ και δείξτα μας μήπως ξέρουμε κάτι παραπάνω.

Reaction score
0
Εγώ που έχω samsung LCD-CCFL σου λέω να πας για samsung LCD.
Έχει η ίδια ένα πάρα πολύ καλό media player οπότε μπορείς να μην προβείς σε αγορά ξεχωριστού media player.

Για μέγεθος, 46'' είναι καλές, όσες περισσότερες τόσο καλύτερα

Reaction score
0

Έχω δει αυτες......
Samsung 46D6100
και LG 47LE7500
Ποια θα προτείνατε; :) Ευχαριστώ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Η LG έχει καλύτερο έλεγχο των led στοιχείων.
Πάντως και οι 2 είναι πάρα πολύ καλές οπότε αγόρασε όποια σου αρέσει περισσότερο.
Η Samsung υπερέχει στα αρχεία που μπορεί να δείξει μέσω της usb.

Reaction score
0

οκ gstriftos θα δω! :) Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και όλους για την βοήθεια σας!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση; Έχω μπερδευτεί!

Samsung UE46D6100 LED TV 3D 46'' πολύ καλή γύρο στα 1300
Το mediamark στην ιερά οδό έχει την Sony 46nx410 με δώρα SUB400S Βάση + Transmitter στα 1099
Και το πλαίσιο έχει την lg 47lx9500 στα 999
Η επιλογή δική σου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas