Καλημέρα σε όλους! Με τόσα μοντέλα έχω μπερδευτεί παιδιά! Θέλω μια LED TV μάλλον για 46αρα λέω! Η απόσταση θέασης είναι το λιγότερο από 3 μέτρα και περισσότερο από 2,5....κάπου εκεί ανάμεσα! Τι θέλω να κάνω.......θέλω να απολαμβάνω ταινείες HD και απλές divx, να βλέπω τα dvd μου και τηλεόραση ψηφιακά κανάλια και μη! Συν ότι θα συνδέσω και κάποιο δορυφορικό δέκτη! Θέλω επίσης να πάρω και έναν AV ενισχυτή και κάποιο σετ ηχείων 5.1 για τις ταινείες, καθώς και έναν media player! Media player μάλλον θα πάω για τον mede8er 500x! Ενισχυτή μάλλον για τον Yamaha 467 και ηχεία Roister HT3300! Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε αν εγκρίνεται αυτά τα προιόντα ή αν προτείνετε κάτι πιο οικονομικό! Από TV τι να προτιμήσω; LG ή Samsung;
Το budget για TV περίπου στα 1000 +-10%. Εντάξει αν είναι να πάει και 1150 δεν θα μας πειράξει! Απλά θέλω να απολάυσω HD με surround ήχο με όσον τον δυνατό καλύτερη εικόνα! 3D δεν με ενδιαφέρει! Ένα LAN ή WiFi δεν ξέρω αν θα ήθελα στην TV λόγω του media player! Όσο για τον ενισχυτή και τα ηχεία, θα παίζει τον ήχο από τις ταινείες και τραγουδάκια! Περιμένω τις προτάσεις σας γιατι έχω μπερδευτεί! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Το budget για TV περίπου στα 1000 +-10%. Εντάξει αν είναι να πάει και 1150 δεν θα μας πειράξει! Απλά θέλω να απολάυσω HD με surround ήχο με όσον τον δυνατό καλύτερη εικόνα! 3D δεν με ενδιαφέρει! Ένα LAN ή WiFi δεν ξέρω αν θα ήθελα στην TV λόγω του media player! Όσο για τον ενισχυτή και τα ηχεία, θα παίζει τον ήχο από τις ταινείες και τραγουδάκια! Περιμένω τις προτάσεις σας γιατι έχω μπερδευτεί! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!