Ποιά 37άρα;

Reaction score
14
Οέο; :138:

Όποτε πηγάινω σε πολυκατάστημα φέυγω άπραγος.
Είναι τόσες πολλές οι τηλεοράσεις όπου πραγματικά...περισσότερο μπερδέυομαι παρά συγκρίνω και αποφασίζω.
Το χειρότερο είναι ότι σε τέτοια μέρη (και με αυτά που βλέπεις) πηγαίνεις να δώσεις κανα χιλιαρικάκι...και φεύγεις τρέχοντας ερωτευμένος με τηλεόραση που κάνει...όσο ένα αυτοκίνητο!

Όπότε...στό θέμα μας.

Μου έχει προταθεί η Panasonic 37px80e.

Δεν έχω ψυχολογικά μεταξύ Plasmaτων και LCDιών.
Την θέλω κυρίως για θέαση τηλεοπτικού σήματος.
Με ενδιαφέρει όμως να μπορεί να απεικονίσει ικανοποιητικά από υπολογιστή. (άμα μου την δώσει να κάνω πατέντες...)

Να προχωρήσω ή να δω κάτι άλλο;

Επίσης ...ποια βάση; Ή από που;
Θα μπει απαραιτήτως στον τοίχο.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ποιά 37άρα;

37άρα για απεικόνιση υπολογιστή και ανάλυση 1024 x 720 pixels, δεν .:601:
Πας για full HD και σε 37άρα πλάσμα δεν ήβρα. :117:

Reaction score
0
Αν την θες και για PC Νick καλυτερα LCD.
Για εικονα -ειτε σε DVD ,HD ειτε σε τηλεοπτικο σημα plasma .
Δεν μας λες και τα φραγκα που θες να δωσεις ,την αποσταση θεασης κτλπ?

Reaction score
14
Γειά σου Ανδρέα.

Τηλεόραση ''κρεββατοκάρας'' θέλω.
Δεν θα ήθελα με τίποτε να ξεπεράσω το χιλιάρικο.
Το θεωρώ υπερβολικό για ''δεύτερη'' τηλεόραση.

Reaction score
14
955965
SamsungTulip LE37M86B LCD TV 37''
3x HDMI Full HD, DVB-T, DNIE

1200 κάτι ευρώ και αν είναι να τα δώσεις Νίκο να είναι τουλάχιστον full HD. Αξίζει.

τι 900 και κάτι τι 1200 και κάτι.... 300 ευρώ και την εχεις και για μονιτορ στην τελική.

πρός θεού μην παρεξηγηθώ οτι 300 ευρώ είναι για πέταμα..... μην το θεωρήσετε έτσι απλά λέω ότι αν είναι να δώσεις 300 λιγότερα για ανάλυση 720p κατα εμένα αξίζει να δώσεις ή στην καλύτερη να χρεωθείς αλλους 3 μήνες για full HD

Reaction score
0
Ο φίλος είπε ότι θα βλέπει κυρίως τηλεοπτικό σήμα και πιθανόν στο μέλλον να συνδέσει PC!
Για τη χρήση που θέλει αυτή τη στιγμή λοιπόν του ταιριάζει πλάσμα και είναι και μέσα στο μπάτζετ!

Σε ότι αφορά το PC γιατί τα 1024Χ768 της panasonic είναι απαγορευτικά;
Κάτοχοι της ΡΧ70 τη συνδέουν με PC είτε με 1024Χ768 είτε με 1360Χ768. Στη μία περίπτωση παραμορφώνει στην άλλη όχι (δεν θυμάμαι ποια είναι ποια!).
Από εκεί και πέρα εκτιμώ ότι αν η χρήση είναι μέχρι 3 ~ 4 συνεχόμενες ώρες, τότε μια panasonic πλάσμα δεν έχει πρόβλημα (αφού δεν έχει πρόβλημα σε PS3 γιατί να έχει σε PC?).

Και μια τελευταια ερώτηση. Οι 42" είναι πολλές για κρεβατοκάμαρα;

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ποιά 37άρα;

Πρώτα στο τελευταίο. Όχι δεν είναι πολλές οι 42", ανάλογα βέβαια και με την απόσταση.

Στα άλλα, έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις κείμενο σε 1024 και 32";
Ένα σίχαμα. Άμα είναι μόνο για παιχνίδια κάνει και η χαμηλή ανάλυση. :117:

Reaction score
5.614
Philips 9732 37άρα έβαλα στο υπνοδωμάτιο και αξίζει κάθε ευρώ. Δεν ανάβω καν φως πια μπαίνοντας, πλημμυρίζει το δωμάτιο η χρωματική πανδαισία του περιμετρικού ambilight. Σου επιτρέπει να δεις λίγο TV, όσο κουρασμένα μάτια κι αν έχεις το βράδυ.

Βλέπεις Mega και νομίζεις βλέπεις bluray και μάλιστα τρισδιάστατο...

Κανείς δεν θέλει να δώσει 2.000 για δεύτερη TV, εμού συμπεριλαμβανομένου, αλλά με δοσούλες το ξεχνάς. Κάθε βράδυ όμως θα απολαμβάνεις εκπληκτική ποιότητα απεικόνισης και το απερίγραπτο ambilight.

Reaction score
0
Πραγματικά η ιδέα για ambilight στην κρεβατοκάμαρα ακούγεται πού ωραία!!

Reaction score
14
Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Το ζητούμενο είναι μια ''φθηνή'' και καλή τηλέοραση μεγαλύτερη από τις 32'' που να μπορώ στο ''μέλλον'' να την κάνω ''κάτι''.
(Εκτός από το να την χαρίσω στην μάνα μου)

Δεν θέλω να περάσω το χιλιάρικο όχι λόγω οικονομικών δυνατοτήτων αλλά κυρίως λόγω άποψης.
Συνεπώς το να βάλω δόσεις δεν είναι το θέμα.

Πραγματικά άν δεν έβαζα οροφή πιθανότατα να πήγαινα στην Philips. Το ambilight με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Η τηλεόραση σαν κίνηση-εικόνα-χρώματα δεν παίζεται. (Στην κατηγορία)
Ή άλλη μου επιλογή θα ήταν η ''καλή'' Panasonic LCD γύρω στο 1,5 χιλιάρικο. (Δεν θυμάμαι όνομα...θυμάμαι απίστευτη εικόνα- καλύτερη από την plasma)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm