Ποιά Bookshelf Ηχεία περί τα 200 E για το PC ??

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ποιά Bookshelf Ηχεία περί τα 200 E για το PC ??

τα Roth με εναν Ηκ970 πχ, ειναι πολυ ποιοτικοτερα απο ολα τα monitor μεχρι 250 ευρω.
Sanyo ειχα και γω, ραδιοενισχυτη...

Reaction score
263
Re: Απάντηση: Ποιά Bookshelf Ηχεία περί τα 200 E για το PC ??

Αυτα τα εχει ακουσει κανενας?
http://www.audioaffair.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=2416
Τα εχω φερει απο Γερμανια. Φοβερος ηχος και μπασα για το μεγεθος τους, το σπαστικο ειναι οτι εχουν την ενταση στο πισω μερος (ενοχλητικο σαν desktop)

Περισσοτερα θα διαβασεις εδω.

Βασιλης

Reaction score
4

http://www.audioaffair.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=968
Αυτο το σετακι πως το βρισκετε? Ειναι βεβαια λιγο τσιμπημενο αλλα αξιζει τα χρηματα του?
Λεει οτι ειναι και dac συγχρονως οποτε συνδεεται κατ' ευθειαν στον υπολογιστη χωρις να χρειαζεται εξωτερικη καρτα ηχου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε Delta, μια καλη λυση αν δεν θες ενεργα, η οποια λυση δεν θα σου φαει το χωρο του γραφειου ειναι, ο μικρος σε μεγεθος ενισχυτης Tangent Ampster o οποιος ειναι φτιαγμενος ακριβως για τη χρηση που τον θες και ειναι σε καλη τιμη και 2x20W rms, και ενα ζευγαρι Roth Oli1 στα 95 ευρω που ειναι επισης πολυ μικρα σε μεγεθος αλλα με 88db θα παιζουν μια χαρα σε αυτη την αποσταση και το χωρο

Τα υπολοιπα ειναι εδω:
http://www.tangent-audio.com/00003/00025/00144/

Reaction score
4

Που πας και τα βρισκεις??
Μαλλον για ενεργα ειμαι Fostex PM04 η Tascam vl-a5
Τι λες για αυτα, πανω στο γραφειο?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα fostex , Tascam, για near field ειναι, τωρα για το πως ειναι πανω στο γραφειο σου και αν σε βολευει αυτο το μεγεθος, εσυ το ξερεις καλυτερα. Παντως ειναι γενικα αχρωματιστα.
Που τα βρισκω?? Ο Ampster ειναι πασιγνωστος εξω, και σε καλη τιμη στα Media Markt εδω. Τα Roth ειναι "πολυ" ηχειο για τα λεφτα που δινεις, επισης βραβευμενο σαν entry-level..
Ο Ampster παιζει πολυ ομορφα..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ειχε κανα 200αρι αλλα τα Media, Saturn εδω και καιρο εχουν προσφορες στα Tangent εκ των οποιων καποια κομματια ειναι πραγματικα σε τιμες χωμα. Ολοκληρωμενοι, τιουνερ, cd 100 ευρω και κατι μικρα μονιτορακια (παθητικα) 69 ευρω... Λογικα θα τον βρεις πιο κατω απο 200

Reaction score
4

Ευχαριστω, αν σου ερθει καμια αλλη ιδεα για desktop συστημα πες την.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ευχαριστω, αν σου ερθει καμια αλλη ιδεα για desktop συστημα πες την.
εγω σε μικρο χωρο γραφειου και για ηχεια που θα πρεπει να μπουν κ να πιανουν χωρο πανω στο γραφειο και μπροστα μου, δεν θα δινα πανω απο 120 ευρω και ενα ζευγαρι Behringer MS-40 με ενσωματωμενο Dac. Εστω για κατι παρεμφερες σε αυτη την τιμη. Υπο τις συγκεκριμμενες συνθηκες χωρου και τοποθετησης, οτι ποιοτικοτερο και να παρεις δεν θα το ακουσεις ποτε, θα "θαφτει".

Θα μπορουσα να σου πω εναν Tripath ή τον Ampster, ή ακομα και τον Tangent AMP-100 που αυτη τη στιγμη ειναι σε προσφορα στα 100 ευρω(!) με 2χ40W, μαζι με ενα ζευγαρι http://www.indianaline.it/prodotti.php?action=detail&brand=&product=358&category=75 που ειναι πολυ καλα για τα 120 ευρω και ευαισθητα για το τοσο μικρο τους μεγεθος
Για να ακουσεις τη διαφορα τους ομως πρεπει να τα τοποθετησεις καπως αλλιως, απεναντι ισως, σε τοιχο με bracket...:203: Tα Roth OLI 1 περιεχουν πλαστικη βαση τοποθετησης σε τοιχο, μεσα στη συσκευασια.

Reaction score
4

Ακουσα λιγο σημερα τα Ψωράλ στον Κοσμα, μου φανηλαν πολυ καλα αλλα τα επαιζε με εναν ενισχυτη Luxman!!!! πολυ καλο. Με αλλον ενισχυτη δεν ξερω αν θα εχουν την ιδια αποδοση. Μου φανηκαν οτι κανουν και για μεγαλο χωρο. Αυτα τα MS 40 τα εχεις ακουσει? Φαινονται να εχουν πολλες ευκολιες αλλα απο ηχο τι λενε? Δεν στα ανοιγουν να τα ακουσεις.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα ηχεια (Indiana Line) ειναι πολυ καλα, τα χει φιλος στο γραφειο του με Yamaha ΑΧ396 και αλλος ενας εχει τα λιγο μεγαλυτερα (206) με εναν Nad C320 και ειναι επισης σουπερ.

Τα MS-40 μπορεις να τα ακουσεις στο Πλαισιο, το κεντρικο στη Μεταμορφωση. Τα εχω ακουσει και τα εχω προτεινει, σε φιλο Dj που mixαρε συλλογες με τον υπολογιστη και τα ειχα αγορασει και για το γραφειο του πρωην αφεντικου μου ο οποιος οταν του τα βαλα να παιξουν ειχε γουρλωσει τα ματια.

Πολυ καλα, ισχυς, ουδετεροτητα, ξεκουραστα πανω απο ολα
Πολυ καλα ηταν και αυτα:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...o-Speakers-Studiophile-Av-40-MI-EM-000208.htm

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo