Ποιά LCD για τηλεοπτικό πρόγραμμα?

Reaction score
1
Θέλω τώρα που έρχονται Χριστούγεννα να πάρω για το σαλόνι μου μια τηλεόραση 32' το πολύ 37' (γιατι εκεί που θα τοποθετηθεί δεν έχει περισσότερο χώρο).
Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά γιατί θα βλέπω μόνο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Τις ταινίες μου τις βλέπω στον βιντεοπροβολέα στις 90' και ακόμα και στο επερχόμενο HD εμένα τα 720p του προβολέα μου (Panasonic PT-AE700) με καλύπτουν.
Σκεφτόμουν λοιπόν πως χρειάζομαι πραγματικά μια 32-37 ιντσών τηλεόραση η οποία σίγουρα θα είναι 720p που να παίζει καλά στο SD σήμα.
Επειδή δεν έχω βγεί στην αγορά να δω κάποιες θέλω την γνώμη σας για να προσανατολιστώ... σίγουρα θέλω να κοστίζει κάτω απο 1000 ευρώ γιατι αλλιώς αν φτάσω να δώσω 1000 ευρώ παίρνω απο το tecnixx την Toshiba 37X3030D Full HD.
Τι μου προτείνετε??

Reaction score
1
Στα χρήματα που ζητάς δεν έχω να σου προτείνω κάτι στις 32''.
Εμπειρία έχω από την Panasonic TX-32LX70F, οποία εμένα τουλάχιστον με έχει εντυπωσιάσει για το πως παίζει out of the box. Χωρίς γκόστινγκ στις γρήγορες σκηνές και στους αγώνες ποδοσφαίρου, με πολύ καλό πάνελ και ιδιαίτερα μεγάλη γωνία θέασης. Η τιμή της βέβαια είναι πάνω από το χιλιάρικο, θα τη βρεις γύρω στα 1100 σε διάφορα ιντερνετομάγαζα και με παζάρια γύρω στα 1200κάτι στο πλαίσιο...

ΥΓ
την έχω δει μόνο σε αναλογικό σήμα και στα ψηφιακά της ερτ και όχι συνδεδεμένη σε πηγή υψηλής ευκρίνειας...

Reaction score
1
....... σίγουρα θέλω να κοστίζει κάτω απο 1000 ευρώ γιατι αλλιώς αν φτάσω να δώσω 1000 ευρώ παίρνω απο το tecnixx την Toshiba 37X3030D Full HD.
Τι μου προτείνετε??
Έχω και προβολέα και LCD και Πλάσμα. Πιστεύω ότι για TV είναι καλύτερα να πας σε πλασμα 37αρα αφού δεν σε παίρνει ο χώρος για 42αρα, γιατί στα κάτω των 1000ε LCD που να δείχει καλά ΤV δεν έχω δει!

Η μόνη LCD που μου άρεσε σχετικά, αλλά καμμία σχέση με πλάσμα, είναι μια Philips 9631 που τώρα έχει γύρω στα 1000. Και πάλι ακριβή είναι όμως.

Reaction score
0
Εγω απο Nova με μια LG32C56 βλεπω παρα πολυ καλα...Αν και τελευταια βελτιωθηκε αισθητα το σημα της Nova...

Reaction score
1
Θα κάνω μια βόλτα να δω τις plasma με περισσότερη προσοχή γιατί για να πω την αλήθεια δεν τους είχα "δώσει βάση" μέχρι τώρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef