Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Τι λετε, δεν ξεκιναμε ενα topic οπου θα γραφουμε ποια ταινια ειδαμε χθες (που λεει ο λογος) και ενα-δυο πραγματακια για αυτην μαζι με την προσωπικη μας βαθμολογια? Δεν θεωρω απαραιτητο να αναφερομαστε μονο σε νεες κυκλοφοριες...


In This World (Στα Συνορα Του Κοσμου)
Imdb
Η περιπετεια δυο Αφγανων πιτσιρικαδων να βρουν την γη της επαγγελιας, ταξιδευοντας παρανομα απο την χωρα τους ως την Αγγλια. Μια ανθρωπινη, ντοκυμαντεριστικη ματια στο μεγαλο θεμα της μεταναστευσης. Βραβειο στο Βερολινο, απο τον σκηνοθετη του "24 Hour Party People". Με εκανε να βλεπω τους "σκούρους" στα φαναρια με αλλο ματι, πιο συμπονετικο... Εικονα wide και ηχος 5.1 αρκετα ικανοποιητικα.
Βαθμολογια 8/10


Constantine
Imdb
Villagoειδες κατασκευασμα εμπνευσμενο απο κομικ. Το στορυ αρχιζει με υποσχεσεις αλλα τελικα ειναι της πλακας. Πρωταγωνιστει ο Κιανου Ριβς... Υπαρχουν παντως αρκετες δυνατες σκηνες με καλοδουλεμενα οπτικα και ηχητικα εφε οποτε αξιζει η ενοικιαση αν εχετε μεγαλη οθονη και πεντακαναλο.
Βαθμολογια 5/10


Saving Grace (Του Θεου Το Χορτο)
Imdb
Μια τυπικη μεσηλικη Αγγλικα με εφεση στην κηπουρικη χανει τον ανδρα της και κληρονομει τα χρεη του. Για να μην χασει το σπιτι της, ο "πονηρος" housekeeper της την πειθει να καλιεργησουν χασις! To προϊον εχει φοβερη ποιοτητα αλλα παρουσιαζει δυσκολιες στην διακινηση... Ευχαριστη Αγγλικη κωμωδιουλα με μερικες πολυ αστειες σκηνες. Εικονα και ηχος επαρκή για το ειδος. Απογοητευση το φινάλε αλλα γενικα αφηνει μια γλυκεια αισθηση.
Βαθμολογια 7/10
 


Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
Εγω θα γραφω σπανια!!!
Θες να μας γραφεις για τα επεισοδια του Fame Story που βλεπεις τυχαια καθε μερα;;;; :wink:




Εγω χτες παντως ειδα το:oops: The legend of Zorro για χαλαρωση.
Σχολιο 1:Mουφα
Σχολιο 2:ειχε 2 καλες σκηνες δρασης με καλη χορογραφια και πραγματικα stunds oχι CGI ,μια στην αρχη και μια στο τελος.Κατα τα αλλα .......ΜΟΥΦΑ.

Να πω για προχθες που ειδα το Four brothers του John Singleton και το Cinderella Man;
To πρωτο ετσι κι ετσι (με διαφορετικη προσεγγιση του Singleton απο οτι τον εχουμε συνηθησει.Θυμιζει western η σκηνοθεσια)
Το Cinderella Man με εξεπληξε ευχαριστα.Η θεματικη του αν και εχει εξαντληθει στο σινεμα και ειχα μια προκαταληψη ,τελικα η ταινια σε κερδιζει
Ο Crow ειναι παρα πολυ καλος ηθοποιος ,παιζει με τα βλεμματα, τις παυσεις με αλλη προσεγγιση απο οτι οι ηθοποιοι της "μεθοδου".Βεβαια η Rene αν και την "παω" στην ταινια "δεν ελεγε" κι πολλα.

Να πω τι ειδα παραπροχθες;; :mrgreen:
 

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Εγώ είδα την Κυριακή το Ροζ πάνθηρα στο σινεμά. Χωρίς να είναι κάυι ιδιαίτερο, μπορώ να πώ ότι γέλασα αρκετά και ο Steeve Martin τον πήγαινε καλά το ρόλο του Κλουζώ. Η Beyonce θεά!!
 


Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Τρείς ταινίες είδες χθές;
Το In This World το ειδα το Σ/Κ αλλα ειπαμε, το χθες ειναι που λεει ο λογος!
Η αληθεια παντως ειναι οτι απο τοτε που πηρα το προβολάκι το εχω "λιωσει". Αυτος δεν ειναι αλλωστε ο σκοπος? Χθες παντως, μετα απο προτροπη φιλου ειδαμε το...

Taxi
Imdb
Ελευθερο remake των ομοτιτλων Γαλλικων ταινιων του Μπεσον (τις οποιες δεν εχω δει) με τον ιδιο ως παραγωγο. Ομολογω οτι ειχαμε καλη-παρεϊστικη διαθεση και ετσι γελασα κανα-δυο φορες με τα (αντικειμενικα) κρυα αστεια. Εχει και μερικες σκηνες καταδιωξης (αυτο ηταν το επιχειρημα του φιλου μου) οι οποιες ομως ειναι πολυ παιδικες, οποτε γελασαμε και με αυτες. Παιζει και η μοντελα Ζιζελ η οποια "οδηγει" μια εφταρα BMW κουκλα.
Βαθμολογια: 4/10

Και καθως ειχαμε ψιλοξενερωσει, εβαλα το...
Bullitt
Imdb
Αυτα ειναι! Τι εχει συμβει και δεν βγαινουν πλεον τετοιες ταινιες βρε παιδια? Μαγκιά με την ωραια εννοια, νοημα στην ιστορια, μερακι... Ο Στηβι οδηγει ο ιδιος την Μαστανγκ και την παει με τις πορτες, χωρις αναλογικα ή ψηφιακα εφε. Περναγαμε τα μερη των διαλογων στο γρηγορο (εγω εχω δει το Bullit ολοκληρο δυο φορες) αλλα την σκηνη της καταδιωξης δεν την χορτασαμε ουτε με την τεταρτη φορά! Ο ηχος δεν εχει το "λουστρο" των καινουριων παραγωγων, αλλα το θηριο δεν χρειαζεται πεντακαναλο για να το νιωσεις... Λιώστο το ρημαδι!!
Βαθμολογια: 8/10
 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Μηνύματα
3.190
Reaction score
187
1) Επιστροφη των Τζενται. Το΄βαλα για ακομη μια φορα. Σαφως και τα συναισθηματα δεν ειναι τα ιδια με την πρωτη φορα που το βλεπεις, αλλα το ευχαριστηθηκα.

2) Raiders of the lost ark. Απλα αξεπεραστο οσες φορες και να το δεις!

Απο καινουργιες...αστα να πανε... Τιποτα καλο δεν βγαινει πια... :cry:
 


Μηνύματα
658
Reaction score
1
Ειδα το CATWOMAN και το MILLION DOLLAR BABY. To πρώτο ήταν αρκετά καλό. Το δεύτερο απλά συμπαθητικό με κέρδισε προς το τέλος.
 

Μηνύματα
14.594
Reaction score
1.505
Την Τετάρτη είδα το "Suspiria" του Dario Arzento.Ήθελα πολύ να το δω.Αλλά...

Έκτόε από 2 σκηνές όπου κρύβαμε τα μάτια μας γιατί περιμέναμε ότι θα πεταχτεί κάτι και τη μουσική που ήταν φρικιαστική δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Τα εφέ τελείως ψεύτικα...

Κρίμα...Θα δω και άλλες ταινίες του και θα σας πω...
 

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.895
Reaction score
12.502
Star Wars Trilogy (τα πρώτα, δηλαδή τα δεύτερα, τα πρόσφατα, τέλος πάντων τα τελευταία, ώχουυυυυυ)!

Πολλά εφέ, από σενάριο λίγα πράγματα, ηθοποιία επίσης, κι άλλα εφέ, φαντασία σίγουρα μπόλικη...
Ομως, ένα τέτοιο δημιούργημα σίγουρα ξεφεύγει από τη στείρα λογική του "ήταν καλό εκεί, αλλού υστερούσε" κλπ. Δεν παύει να είναι εκπληκτικό σαν σύλληψη (και σαν υλοποίηση, ακόμη και με τους ανωτέρω προβληματισμούς).

Πάω να βρω τα παλιά τώρα για να τα ξαναθυμηθώ. :D

Το Νησί
Πολύ καλό σαν ιδέα, αρκετή δράση στο τέλος (ήθελε να μοιάσει λίγο στο Matrix ή μου φάνηκε?). Σκηνικά / φωτογραφία καλά. Διαφορετικό απ'ό,τι περίμενα.

Simone
Ρετρό στοιχεία (θύμιζε αρκετά το Gattaca, κορυφαίο για μένα στο είδος του), ηθοποιία που δεν ήταν αντάξια των ονομάτων (τουλάχιστον εμένα δε με έπεισε ο De Niro), συνολικά μια ευχάριστη ταινία που προσπαθούσε να βγάλει προς τα έξω ένα μήνυμα. Ποιο ήταν κι αν τα κατάφερε δεν το γνωρίζω.

Αντικαταστήστε το "χθες" με το "προσφάτως" γιατί έτσι δε βγάζουμε άκρη. :D
 

Μηνύματα
14.594
Reaction score
1.505
Τα παλιά Star Wars είναι κλασικά και αξεπέραστα!!!!

Όπως και τα Indiana Jones.
Και τα Alien-τα δύο πρώτα.
 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Μηνύματα
3.190
Reaction score
187
Και τα Alien-τα δύο πρώτα.
Χθες το ειδα. Το Αliens, του Cameron. Και μετα εβαλα την All time classic και μοναδικη, απιστευτη και αγαπημενη μου, για ακομη μια φορα. Conan the barbarian. Τσιτα τα ηχεια με την απιστευτη μουσικη του Βασιλη Πολυδουρη. Ειχα παρει μαζι μου τα σπαθια μου, το τοξο μου, τρεις νεκροκεφαλες γαϊδάρου (ανθρωπινες δεν βρηκα, ειναι και ακριβες) και φορουσα το αντιαλλεργικο μου γιδοτομαρο και το κρανος μου απο μουσκαροκεφαλή (τα κερατα τα εκοψα για προφανεις λογους). ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ! Το φχαριστηθηκα!!! :mrgreen:
 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Μηνύματα
3.190
Reaction score
187
Νωρις το βραδυ:Something's gotta give Εξαιρετικα ευχαριστη ταινια, ειδικα οταν συνοδευεται απο ομορφη παρεα. :wink: O Jack ειναι σταθερη αξια...

Πολυ αργα το βραδυ: Misery Ο,τι πρεπει για να ηρεμησεις ορμονικα οταν η ομορφη παρεα δεν σου "κατσει"... :sad:
 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Μηνύματα
3.190
Reaction score
187
The Last Of The Mohicans Δεν χρειαζονται σχολια νομιζω...

Τι θα γινει ρε παιδια? Τα μηχανακια γιατι τα εχετε? Για ρυθμισεις μονο? :mrgreen:
 


Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
1.The Three Burials of Melquiades Estrada .Ιδιαιτερο Western -χωρις Gay- με τον Tommy Lee Jones εκτος απο τον α' ρολο καθεται και στην καρεκλα του σκηνοθετη.
Βραβειο Α ανδρικου και Σεναριου στις Καννες.

2.Memoirs of a Geisha του Μr Chcago..Aν και γκρινιαξα στην αρχη με την επιλογη της γυναικας μου στο τελος της ζητησα συγνωμη.
Η ταινια μου αρεσε χωρις να εχει κατι το φοβερο -ειχε την αμερικανια στο τελος αλλα κατα βαθος το ηθελες και συ σαν θεατης - αλλα ειμαι λιγο υποκειμενικος μιας και μου αρεσει γενικα η κουλτουρα της Απω Ανατολης.
Ολα τα λεφτα κατα τη γνωμη μου στην ερμηνεια της Li Gong ως Hatsumomo.

@ Yoda.
Εγω mr.squirrel τον προτζεκτoρα τον πηρα για να βλεπω ΤΑΙΝΙΕΣ και ΟΧΙ FAME STORY και ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ.
 


Μηνύματα
14.594
Reaction score
1.505
Περιμένω να μου πάρεις για τα γενέθλιά μου την 45΄΄ plasma...
 

Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Τι θα γινει ρε παιδια? Τα μηχανακια γιατι τα εχετε? Για ρυθμισεις μονο?
Πες τα ρε Λευτερη! Δυο ειναι οι περιπτωσεις, ή βαριομαστε να γραψουμε δυο γραμμες ή το μονο δισκακι που βαζουν οι περισσοτεροι στο player ειναι το DVE!


H χθεσινη μου προβολη ηταν το
Fantastic Four
Τεσσερεις φιλοι επιστημονες εκτιθενται σε κοσμικη ακτινοβολια και αποκτουν ασυνηθιστες ιδιοτητες. Ενας πεμπτος γινεται ο κακος της υποθεσης. Πολυ μπλα-μπλα και λιγη δραση. Δυο πολυ καλες σκηνες με μπαμ-μπουμ, σχετικα "πιστευτο" στορυ για το πως απεκτησαν οι υπερηρωες τις δυναμεις τους (οπως παντα στις μεταφορες της Marvel) αλλα το εργακι δεν στεκεται ορθιο ως blockbuster. Μαλλον ο σκηνοθετης ειναι πολυ λιγος (και) για τετοιου ειδους ταινιες... Ηχος και (κυριως) εικονα υπερανω καθε κριτικης.
Βαθμολογια 6/10
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.578
Μηνύματα
2.864.818
Members
37.931
Νεότερο μέλος
kowalski
Top