Ποια απο τις 3 SuperZoom Canon-Panasonic-Olympus??

Reaction score
47
Εχω μία canon G5 εδώ και 3 χρόνια περίπου (μπορεί και παραπάνω) και λέω να κάνω μία αναβαθμισούλα
Ετσι ένας συνάδελφος μου μου δειξε φωτογραφίες απο την Olympus sp-500 που εχει και ήταν άψογες, καταπληκτικά χρώματα και κάτω από δύκσολες συνθήκες
Και επειδή και αυτός κέφτεται να την αντικαταστήσει με την sp-590 βγαίνει σε 1 μήνα περίπου μ' έβαλε και μένα στην πρίζα
Ετσι μετά από ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο σε διάφορα site και στο dpreview (ένα από όλα) έχω καταλήξει στις εξής 3
Canon sx-10is ή Olympus sp-590uz ή Panasonic fz-28
Τις έχω δει και τις 3 από κοντά ( τις έχω δοκιμάσει) και έχω μπλεχτεί ποια να διαλέξω
Αν μπορείται να με βοηθήσετε να διαλέξω θα σας είμαι ευγνώμων
Οι γνώστες και ειδκοί του είδους ας μου δώσουν τα φώτα τους
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜε ενδιαφέρει και η πιο γρήγορη και η πιο καλή ποιοτικά και σαν αυτονομία ( η panny εχει λιθιου οι άλλες 2 AA επαναφορτιζόμενες)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
164
Από τις τρεις έχω δοκιμάσει την Canon. Μου φάνηκε ανέλπιστα καλή για την κατηγορία της. Το μειονέκτημά της ήταν ο θόρυβος πάνω από τα 400ISO. Μέχρι εκεί, τα κατάφερνε ικανοποιητικά.
Εξαιρετική μηχανή για να την κουβαλάς μαζί σου σε ταξίδια, πολλές ρυθμίσεις. Και το ότι έπαιρνε ΑΑ μπαταρίες μας έσωσε όταν ξεμείναμε, μιας και αρκούσε μια βόλτα στο περίπτερο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.695
Members
38.735
Νεότερο μέλος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΛΒΗΣ