Ποια από τις δυο θα διαλέγατε και γιατί.

Reaction score
33
Λοιπόν ότι λέει ο τίτλος , είμαι ένα βήμα πριν την αγορά και θα ήθελα να την συμβουλή σας ποια από τις δυο θα διαλέγατε και γιατί
Sony Bravia KDL-40W4220 η Samsung 40" LCD-TV LE40A656

Reaction score
2
Νομίζω πως ένα Link για κάθεμια εκ'των δύο θα βοηθούσε πολύ την σύγκριση φίλε Ευτύχιε.

Reaction score
33
Απάντηση: Re: Ποια από τις δυο θα διαλέγατε και γιατί.

Νομίζω πως ένα Link για κάθεμια εκ'των δύο θα βοηθούσε πολύ την σύγκριση φίλε Ευτύχιε.
Samsung: http://www.samsung.com/gr/consumer/...evision&subtype=lcdtv&model_cd=LE40A656A1FXXH

Sony :http://www.sonygallery-inson.com/articulo.php?r=Televisión/LCD/Mas de 32"/+68467/
......................especificaciones.
Δυστυχώς για την Sony δεν βρήκα κάτι στα ελληνικά

Reaction score
5.614
ξεχασα να πω οτι το σερβις της σονυ ειναι τρισαθλιο και απαραδεκτο ...

Reaction score
2
Από τα παρακάτω:

• 100Hz Motion Plus
  • Contrast 50.000:1
  • 4 HDMI

νομίζω πως υπερέχει η Samsung

Από την άλλη η Sony έχει:

• True Cinema 24p
  • ΧΜΒ

Την συγκεκριμένη Samsung πάντως την έχω δει στο Πλαίσιο αν θυμάμαι καλά και μου άρεσε πολύ!

Reaction score
1
Απάντηση: Ποια από τις δυο θα διαλέγατε και γιατί.

Και εγώ την Samsung θα επέλεγα. Αν και παλαιότερα ήταν από τις αγαπημένες μου εταιρείες, μετά από μερικές πατάτες που αγόρασα, έχω στραφεί προς την Samsung

Reaction score
33

Eχαριστώ πολύ για τις συμβουλές

Reaction score
0

Φιλε eftihie αναμεσα στις δυο θα διαλεγα τη sony οχι γιατι μου αρεσουν γενικα σαν τηλεορασεις, αλλα γιατι τη θεορο πιο φυσικη απο την samsung στην εικονα τις. στη samsung δεν μου αρεσει το γυαλιστερο panel που εχει(περι ορεξεος) αλλα εχει καλητερη κινηση.θα σου ελεγα να κοιταξεις και την fhilips 7603 42αρα που εχει πεσει πολυ η τιμη τις λογο που δεν ειναι 100hrz,εχει ομως αριστη εικονα,ευκρινια φοβερη,οπως ολες οι fhilips, και καλη κινηση λογο του natural mution που εχει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88