Ποια ασύρματα ηχεία?

Reaction score
0
Ξέρω, ξέρω... Μακρυά από ασύρματα πίσω ηχεία. Αλλά... Είναι στην περίπτωση μου είναι δεδομένο ότι θα καταφύγω σε λύση με ασύρματα ηχεία.

Ο ενισχυτής μου είναι ο Yanaha RX-V659. Η χρήση του συστήματος θα είναι για μουσική αλλά και για ταινίες.

Έχετε να προτείνετε κάποιο σύστημα 5+1 ηχείων που τα πίσω να είναι ασύρματα? Ή ηχεία 5+1 ενσύρματα και κάποιο συστηματάκι που να κάνει τα πίσω ασύρματα, όπως πχ το Link Revolution?

Ψάχνω για την καλύτερη δυνατή λύση στα 700-800 ευρώ.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Reaction score
0
Παιδιά ένας ένας!

Τελικά θα κάνω υλοποίηση με το Link Revolution, που το βρήκα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.

Το ερώτημα μου όμως παραμένει. Ο χώρος μου είναι 4,70 Χ 7,50 αλλά ο ενεργός χώρος στον οποίο θέλω να τοποθετήσω τα ηχεία (5+1) είναι 4,70 Χ 4,70.

Μπορείτε να μου προτείνετε ηχεία 5+1 γύρω στα 600 ευρώ? Και λίγο παραπάνω να είναι δεν θα με πειράξει πολύ... Ο ενισχυτής μου είναι ο Yanaha RX-V659. Η χρήση του συστήματος θα είναι για μουσική αλλά και για ταινίες - xbox360. Τα πίσω ηχεία θα συνδεθούν με Link Revolution.

Reaction score
0
Χωρις να ειμαι ειδικος, δε νομιζω οτι θα ευρισκες ηχεια 5.1 με ασυρματα πισω ετσι και αλλιως, γιατι το "ασυρματα" συνδεεται με τον ενισχυτη, και ετσι μονο σε πληρη σετακια που περιλαμβανουν ενισχυτη, dvd κλπ εχουν ασυρματα πισω. Εσυ με τον 659 προφανως δε θα ηθελες κατι τετοιο....αρα το revolution ειναι η μονη σου λυση αν δε μπορεις να περασεις καλωδια...

Με budget 600 ευρω για 5 ηχεια και sub, με βαση οσα εχω ακουσει απο φιλους στο forum (και επειδη εψαχνα σε αυτην την κατηγορια τιμης) , πας ειτε σε Koda και σου περισσευουν λεφτα, ειτε σε Wharfedale 9.5 , 9.1, 9.cc, + Yamaha sub για κατι πιο ποιοτικο στη μουσικη κυριως που ομως θα παει γυρω στα 700.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
B said:
Χωρις να ειμαι ειδικος, δε νομιζω οτι θα ευρισκες ηχεια 5.1 με ασυρματα πισω ετσι και αλλιως, γιατι το "ασυρματα" συνδεεται με τον ενισχυτη, και ετσι μονο σε πληρη σετακια που περιλαμβανουν ενισχυτη, dvd κλπ εχουν ασυρματα πισω. Εσυ με τον 659 προφανως δε θα ηθελες κατι τετοιο....αρα το revolution ειναι η μονη σου λυση αν δε μπορεις να περασεις καλωδια...

Με budget 600 ευρω για 5 ηχεια και sub, με βαση οσα εχω ακουσει απο φιλους στο forum (και επειδη εψαχνα σε αυτην την κατηγορια τιμης) , πας ειτε σε Koda και σου περισσευουν λεφτα, ειτε σε Wharfedale 9.5 , 9.1, 9.cc, + Yamaha sub για κατι πιο ποιοτικο στη μουσικη κυριως που ομως θα παει γυρω στα 700.
Τα wharfedale είναι καλά ηχεία και ιδιαίτερα ποιοτικά.

Η λύση του revolution είναι πολύ καλή από ότι είδα τώρα που τα δοκιμάσαμε στην Έκθεση...

Reaction score
0
σχετικα με το revolution, ειδα στο site www.audioshop.gr ολα τα μοντελα, και δυστυχως μονο το ΧΙ μου φανηκε ολοκληρομενη λυση, δηλαδη με ξεχωριστο ενισχυτη στο καθε ηχειο. Τα πιο μικρα μοντελα αν καταλαβα καλα σου εδιναν ασυρματη συνδεση με τον ενισχυτη μεν, αλλα τα 2 "ασυρματα" ηχεια επρεπε να συνδεονται με καλωδια με τον κοινο τους ενισχυτη... Αυτο με αποθαρυνε αρκετα αφου το κοστος του ολοκληρωμενου πακετου ΧΙ εχει 390 ευρω στο παραπανω μαγαζι, ποσο που δε θα εδινα σε καμια περιπτωση για να το συνδιασω με budget ηχεια των 600 ευρω...

Παντως Χρηστο μπορεις να μας πεις εντυπωσεις που το ειδες στην εκθεση σε λειτουργεια? Αποδιδει καλα? Επισης μια απορια, εφοσον τα ηχεια που συνδεεις με το revolution τα οδηγει ξεχωριστος ενισχυτης, ο κεντρικος σου ενισχυτης κοδευει ισχυ για εκεινα τα 2 καναλια, ή μπορει να δωσει ολη του την ισχυ στα υπολοιπα, οποτε να εχεις ενα μικρο εξτρα κερδος?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
B said:
σχετικα με το revolution, ειδα στο site www.audioshop.gr ολα τα μοντελα, και δυστυχως μονο το ΧΙ μου φανηκε ολοκληρομενη λυση, δηλαδη με ξεχωριστο ενισχυτη στο καθε ηχειο. Τα πιο μικρα μοντελα αν καταλαβα καλα σου εδιναν ασυρματη συνδεση με τον ενισχυτη μεν, αλλα τα 2 "ασυρματα" ηχεια επρεπε να συνδεονται με καλωδια με τον κοινο τους ενισχυτη... Αυτο με αποθαρυνε αρκετα αφου το κοστος του ολοκληρωμενου πακετου ΧΙ εχει 390 ευρω στο παραπανω μαγαζι, ποσο που δε θα εδινα σε καμια περιπτωση για να το συνδιασω με budget ηχεια των 600 ευρω...

Παντως Χρηστο μπορεις να μας πεις εντυπωσεις που το ειδες στην εκθεση σε λειτουργεια? Αποδιδει καλα? Επισης μια απορια, εφοσον τα ηχεια που συνδεεις με το revolution τα οδηγει ξεχωριστος ενισχυτης, ο κεντρικος σου ενισχυτης κοδευει ισχυ για εκεινα τα 2 καναλια, ή μπορει να δωσει ολη του την ισχυ στα υπολοιπα, οποτε να εχεις ενα μικρο εξτρα κερδος?
Εμείς είχαμε συνδέσει τα Χ-ΙΙ με το hd mediabox με 2 μικρά ηχειάκια... δεν μπορούσαμε να ρυθμίσουμε την ένταση από το revolution αλλά μπορούσαμε από το mediabox. Γενικά δεν μου φάνηκε να έχουν κάποιο πρόβλημα. Ο ενισχυτής που έχει το revolution είναι 40 watt rms που για περιφερειακά ηχεία νομίζω είναι μια χαρά.

Reaction score
0
Εχω και εγω προβλημα με τα πισω ηχεια και θελω να τα μετατρεψω σε ασυρματα.Και εgω για το revulotion σκεφτομαι.Για πες μου αν τα δοκίμασες πως ειναι η αποδοση?Τα θελω μονο για ταινίες. Επειδη τα πισω ηχεια σε συστημα 5.1 ΔΕΝ ειναι στεροφωνικα μπορω να παρω το πιο οικονομικό απο το rev.XI ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ναι μπορείς... απλά το πιο οικονομικό δεν έχει ενισχυτή στον δέκτη που συνδέεται με τα ηχεία. Δεν το έχουμε δοκιμάσει για να σου πω την απόδοσή του...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale