- Reaction score
- 877
Παλιά είπα ρε....Αμέσως δοκίμασε κάλτσα...Σε καταλαβαίνω, δοκίμασε μια κάλτσα στο στόμα. Δουλεύει.
...
Αλλά ξέρω...θέλεις λεπτομέρειες και το ρίχνεις στο έτσι...παλιο...Σαλονικιέ Μπαγασάκο......
Παλιά είπα ρε....Αμέσως δοκίμασε κάλτσα...Σε καταλαβαίνω, δοκίμασε μια κάλτσα στο στόμα. Δουλεύει.
...
Και δεν πνίγηκες με την κάλτσα;Σε καταλαβαίνω, δοκίμασε μια κάλτσα στο στόμα. Δουλεύει.
...
Ελα μωρε, αφου ξερεις τωρα τον βλαχο.Και δεν πνίγηκες με την κάλτσα;
εναλλακτικά κάνει δουλειά και η μαξιλαροθήκη...:114::114::114:
Σε καταλαβαίνω, δοκίμασε μια κάλτσα στο στόμα. Δουλεύει. :137:
...
Ρε σεις...Το θέμα είναι να μη φιμώνεις το συνανθρωπό σου...Να τον αφήνεις να εκφράζεται ελεύθερα...:144:εναλλακτικά κάνει δουλειά και η μαξιλαροθήκη...
Θέλω και εγώ!Την πρωτη φορα που ακουσα τα 3.6
Έχεις βρεθεί εκεί ή από το υπογούφερ σου;Το απολυτο πιστευω οτι ειναι στο ακρωτηριο Καναβεραλ, την ωρα της απογειωσης διστημικου λεωφορειου!!
Που την πέτυχες τη Formula τυχερούλη;;;ο ηχος του κινητηρα απο πισω μου δεν περιγραφεται...
Μη δοκιμάσεις πάντος να της βάλεις κανένα ντεσιμπελόμετρο στο στόμα, κοίτα τι έπαθε ο παρακάτω......ήταν τα ουρλιαχτά μιας 'προσωρινής' μου συμβίας ... Αν πω 105-110 ντεσιμπιά...λίγο θα πω
Α ναι, ασε αυτο!! 28η Οκτωβριου στην παρελαση, βαραγε το τυμπανο η κοπελιτσα και εγω εριχνα καντηλια για την ενταση και τα δυναμικα και το χαμηλο σε ΑΝΟΙΧΤΟ χωρο την @#$@#$ μεσα @#$@#$!!!Ααα,και σήμερα.....πέρασε έξω από το σπίτι η μπάντα του δήμου παίζοντας...
Δεν εχω βρεθει εκει αλλα ΠΟΛΥ θα το ηθελα!:125:Έχεις βρεθεί εκεί ή από το υπογούφερ σου;
ε βεβαια να ακουν και να μαθαινουν κι οι νεωτερεςΡε σεις...Το θέμα είναι να μη φιμώνεις το συνανθρωπό σου...Να τον αφήνεις να εκφράζεται ελεύθερα...
Eσυ μου το φερες Γιωργακη!!:116:αρβανιτακη ιουνιο του 86 πηγα σε προλαβα;