Ποια ειναι η αγαπημενη σας φωτογραφικη ???

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Πολλή από εμας δενόμαστε με καποια αψυχα προϊόντα και μαθαίνουμε να τα αγαπαμε.
Αυτό μπορει να είναι ένα παλιο αμαξι που το κραταμε και δεν το αλλαζουμε η το πουλαμε.
Ετσι λοιπον σκέφτηκα να γράψουμε για τις φωτογραφικές μας μηχανές ψηφιακές και μη.

Εγω εχω μια Olympus C-750 στα 4,0 mpx και δεν την αλλαζω με τιποτα!
Την πηρα πριν 4 χρονια αλλα ακομα μου αρεσει και με συγκινεί…
Την εχω αγαπησει. Και σαν εμφάνιση αλλα και οι λειτουργίες της ακομα (κατά με) είναι κορυφαίες.
Πραγματικα δεν νομιζω να αλλάξω ποτε φωτογραφική και ας βγουν και 30 mpx.

Eσεις εχετε καποια αγαπημενη φωτογραφική?

Η δικια μου :mrgreen:

Reaction score
7
Δεν ειμαι και πολυ ο τυπος της φωτογραφιας. Μαλλον βαριεμαι να την κουβαλαω.
Τωρα με τις ψηφιακες κατι γινεται βεβαια και ασχολουμαι (σε καμια συναυλια, παραλια!!!).

Ο πατερας μου ειχε μια "αναλογικη" πολυ καλη μαρκα (που δεν τη θυμαμαι) την οποια και αφοπλισαμε -αν και υπαρχει ακομα- επειδη εκανε κατι προβληματακια με το κλειστρο καποιες φορες.

Μετα πηραμε μια OLYMPUS αναλογικη με αυτοματισμους και ζουμ, εστιασεις κλπ... η συγκεκριμενη μετα απο 10 χρονια (και το πολυ 10 36αρια φιλμ) εδωσε την τελευταια μαχη της στο ορος Σκρα (σημαδιακο) και ενω φωτογραφισε το μνημειο της Μαχης του Σκρα εντελως ξαφνικα τα επαιξε ο φακος.

Τωρα πλεον μια ψηφιακη Sony W12. Τελικα, τις ψηφιακες δεν τις αλλαζω με τιποτα πια. Ευκολια, preview κλπ....

H

HomeCinema-Maniac

Guest
ορος Σκρα???
Που ειναι αυτο?
Ευτυχισμενη φωτογραφικη παντως! Πεθανε ενω εκανε την δουλεια της φωτογραφιζωντας τοπια!
Κατι αλλες μηχανες αργοσβηνουν σε σκονισμενα συρταρια... :p

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν έχω αγαπημένη. Όλες τις αλλάζω.
Υπάρχει πάντως μια που στενοχωρήθηκα επειδή την έχασα. Με αυτή είχα βγάλει όλες τις φωτογραφίες της εφηβείας μου, τις μεγάλες παρέες που είχαμε καθώς και αγαπημένα πρόσωπα που πιά έχω χάσει, έχουν χαθεί, έχουμε χαθεί. :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88