wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.439
Ross;
Σε πολυκατοικία παίζεις εξ ορισμού πιο σιγά, όλο το φάσμα, όχι μόνο το sub. Δεν είδες τον άλλον που τον εξορίσανε στην Κέρκυρα;μικρο update , νομιζω οτι δεν μπορεις να εκμμεταλευτεις το sub αν μενεις σε πολυκατοικια και οι γειτονες δεν εχουν ανοσια η δεν λαμβανουν φαρμακα καταστολης
βεβαια εχω τις ευκαιριες μου γιορτες και καλοκαιρι που πανε στα εξοχικα
ρε παιδια, ρε παιδια, τι sub σε πολυκατοικια, 30hz test tone και ενιωθα σεισμο , απειρος σε αυτα βεβαια
Έλα να σου δώκω 2 κατοστάρικα, να ζεσταθεί η τσεπούλα σου.πωλειται sub ελαφρως ματιασμενο
Jbl arena 120, παθητικα, τραβάς μόνο καλωδια ηχείων, ούτε αναμματα ξεχωριστά, atmos είναι έλεος.να ρωτησω κατι σφηνα, ποια ηχεια jbl ετοιμα για βιδωμα θα ταιριαζαν με τα 305 για atmos ;;;;
η αστυνομια ποτε θα ερθει? η μαλλον οι ghostbustersΌταν πάρεις 4 σαμπ, βάλτα μια νύχτα που θα λείπεις να παίζουν 17-18 Hz τέρμα όλη νύχτα. Δε μπορούν οι διπλανοί σου να καταλάβουν από πού έρχεται ο τρόμος, δεν έχει κατεύθυνση, είναι διάχυτος.
Θα φύγουν όλοι. Θα μείνεις μόνος σου.
Αν αντέξει το σπίτι.
Μιλάς τώρα για τα 308 σε σχέση με τα 305;Οικονομική σειρά,όχι καλό κουτί στα δεσίματα, κυρίως αδύναμη μπάφλα,πλαστικη γαρ... .
Παραδοξως είναι λιγότερο ευαίσθητο, παίζει όμως σε απόλυτες εντάσεις δυνατότερα...
Ναι.Μιλάς τώρα για τα 308 σε σχέση με τα 305;
Αφού δε σε ενδιαφέρει τι θες τα 8ιντσα;απο ποια δικα μου ειναι χειροτερα εννοεις; απο τα 305; ιδια κατασκευη δεν ειναι και αυτα; απλα μικροτερη
ναι εχω διαβασει για την κατασκευη και εχω δει καποια βιντεο που βαζουν μεσα κατι κολπα να δεσει.. αλλα μας ενδιαφερει τοσο για συχνοτητες ανω των 80;
καλα εχωκαι πολυκαναλο atc scm series , συζητηση να γινεται
https://www.skroutz.gr/s/8674412/JBL-Control-X-Ζεύγος.htmlνα ρωτησω κατι σφηνα, ποια ηχεια jbl ετοιμα για βιδωμα θα ταιριαζαν με τα 305 για atmos ;;;;
ενα πουλακι εδω μεσα μου ειχε πει καλυτερα τα 5αρια για τα μεσσαια αλλα φοβαμαι και τον Κωσταυτια, τι θα ακουσωΝαι.
[DOUBLEPOST=1551780943][/DOUBLEPOST]
Αφού δε σε ενδιαφέρει τι θες τα 8ιντσα;εαν δηλαδή...και γενικά λίγα διδρομα 8ιντσα μπορούν να αναπαράξουν σωστά μεσαίες ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες τιμής.
Ναι και μέχρι εκεί πάλι είναι καλύτερα ακόμη και εάν είναι τοίχος τα κρος, που δεν είναι δηλαδη τα 80,90,100,κοκ δεν είναι χαμηλές αρκετές να κουδουνισουν ;![]()