Ποια ενεργά θα πάρει ο vasilisnt?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Αυτή σε bar ,για χορούς εμφύλιους Γκουχ εκφυλους ήθελα να πω με τις φιλενάδες μου , Cinderella κλπ

Την άλλη ντε Χαχαχαχα
[DOUBLEPOST=1551379197][/DOUBLEPOST]Για να μιλήσω και μια φορά σοβαρά

Blue note trip 10

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
μικρο update , νομιζω οτι δεν μπορεις να εκμμεταλευτεις το sub αν μενεις σε πολυκατοικια και οι γειτονες δεν εχουν ανοσια η δεν λαμβανουν φαρμακα καταστολης

βεβαια εχω τις ευκαιριες μου γιορτες και καλοκαιρι που πανε στα εξοχικα

ρε παιδια, ρε παιδια, τι sub σε πολυκατοικια, 30hz test tone και ενιωθα σεισμο , απειρος σε αυτα βεβαια

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
να πω την αληθεια μου, εβαλα 2 τονους απο ενα test blu ray, ενα στα 20 και ενα στα 30 , στα 30 ντραπηκα και δεν ξαναεβαλα ουτε μουσικη ποσο μαλλον ταινιες (ειχα βαλει πριν τη σκηνη με τις βομβες στο Ironman)

στα 20 ομολογω πως δεν ακουσα πολλα ουτε ενιωσα, εντασεις στο ηχοσυστημα μετριες

ομολογω βεβαια οτι δεν ξερω τι ακουσα , δεν εχω τις γνωσεις, το κυριο τονο πως το λενε η τους αλλους που πανε αγκαλια

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.244
μικρο update , νομιζω οτι δεν μπορεις να εκμμεταλευτεις το sub αν μενεις σε πολυκατοικια και οι γειτονες δεν εχουν ανοσια η δεν λαμβανουν φαρμακα καταστολης

βεβαια εχω τις ευκαιριες μου γιορτες και καλοκαιρι που πανε στα εξοχικα

ρε παιδια, ρε παιδια, τι sub σε πολυκατοικια, 30hz test tone και ενιωθα σεισμο , απειρος σε αυτα βεβαια
Σε πολυκατοικία παίζεις εξ ορισμού πιο σιγά, όλο το φάσμα, όχι μόνο το sub. Δεν είδες τον άλλον που τον εξορίσανε στην Κέρκυρα;

Το sub βάλτο πάνω σε ένα auralex, βοηθάει λίγο. Ελα από δω να σου δώσω ένα, περισσεύει :D

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
καλα ημουν στη μονοκατοικια στη Ραφηνα, μονο τα αεροπλανα με ακουγαν

ηθελα μπαρακια, γυναικες και ξεφτιλικια αλλα coyote ugly και γυρισα στο κλεινον αστυ η πως το λενε τελος παντωνε

πωλειται sub ελαφρως ματιασμενο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Όταν πάρεις 4 σαμπ, βάλτα μια νύχτα που θα λείπεις να παίζουν 17-18 Hz τέρμα όλη νύχτα. Δε μπορούν οι διπλανοί σου να καταλάβουν από πού έρχεται ο τρόμος, δεν έχει κατεύθυνση, είναι διάχυτος.

Θα φύγουν όλοι. Θα μείνεις μόνος σου.
Αν αντέξει το σπίτι.

Reaction score
6.595
να ρωτησω κατι σφηνα, ποια ηχεια jbl ετοιμα για βιδωμα θα ταιριαζαν με τα 305 για atmos ;;;;
Jbl arena 120, παθητικα, τραβάς μόνο καλωδια ηχείων, ούτε αναμματα ξεχωριστά, atmos είναι έλεος.
Επισης είναι ρηχα, waveguide , εξαιρετική περίπτωση για σένα και όχι μόνο.
https://www.skroutz.gr/s/6628171/JBL-Arena-120.html
https://www.jbl.com/loudspeakers/ARENA+120.html.
Μην πάρεις τα lsr 308 είναι χειρότερα από τα δικά σου.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
γιατι χειροτερα? απορια απλα
[DOUBLEPOST=1551777192][/DOUBLEPOST]
Όταν πάρεις 4 σαμπ, βάλτα μια νύχτα που θα λείπεις να παίζουν 17-18 Hz τέρμα όλη νύχτα. Δε μπορούν οι διπλανοί σου να καταλάβουν από πού έρχεται ο τρόμος, δεν έχει κατεύθυνση, είναι διάχυτος.

Θα φύγουν όλοι. Θα μείνεις μόνος σου.
Αν αντέξει το σπίτι.
η αστυνομια ποτε θα ερθει? η μαλλον οι ghostbusters

Reaction score
6.595
Οικονομική σειρά,όχι καλό κουτί στα δεσίματα, κυρίως αδύναμη μπάφλα,πλαστικη γαρ... .
Παραδοξως είναι λιγότερο ευαίσθητο, παίζει όμως σε απόλυτες εντάσεις δυνατότερα...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
απο ποια δικα μου ειναι χειροτερα εννοεις; απο τα 305; ιδια κατασκευη δεν ειναι και αυτα; απλα μικροτερη

ναι εχω διαβασει για την κατασκευη και εχω δει καποια βιντεο που βαζουν μεσα κατι κολπα να δεσει.. αλλα μας ενδιαφερει τοσο για συχνοτητες ανω των 80;

καλα εχωκαι πολυκαναλο atc scm series , συζητηση να γινεται

Last edited:

Reaction score
11.740
Οικονομική σειρά,όχι καλό κουτί στα δεσίματα, κυρίως αδύναμη μπάφλα,πλαστικη γαρ... .
Παραδοξως είναι λιγότερο ευαίσθητο, παίζει όμως σε απόλυτες εντάσεις δυνατότερα...
Μιλάς τώρα για τα 308 σε σχέση με τα 305;

Reaction score
6.595
Μιλάς τώρα για τα 308 σε σχέση με τα 305;
Ναι.
[DOUBLEPOST=1551780943][/DOUBLEPOST]
απο ποια δικα μου ειναι χειροτερα εννοεις; απο τα 305; ιδια κατασκευη δεν ειναι και αυτα; απλα μικροτερη

ναι εχω διαβασει για την κατασκευη και εχω δει καποια βιντεο που βαζουν μεσα κατι κολπα να δεσει.. αλλα μας ενδιαφερει τοσο για συχνοτητες ανω των 80;

καλα εχωκαι πολυκαναλο atc scm series , συζητηση να γινεται
Αφού δε σε ενδιαφέρει τι θες τα 8ιντσα;:Dεαν δηλαδή...και γενικά λίγα διδρομα 8ιντσα μπορούν να αναπαράξουν σωστά μεσαίες ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες τιμής.
Ναι και μέχρι εκεί πάλι είναι καλύτερα ακόμη και εάν είναι τοίχος τα κρος, που δεν είναι δηλαδη τα 80,90,100,κοκ δεν είναι χαμηλές αρκετές να κουδουνισουν ;:D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
να ρωτησω κατι σφηνα, ποια ηχεια jbl ετοιμα για βιδωμα θα ταιριαζαν με τα 305 για atmos ;;;;
https://www.skroutz.gr/s/8674412/JBL-Control-X-Ζεύγος.html
Σε προσφορά με swivel βάσεις για Atmos (και surround).

https://uk.harmanaudio.com/on/deman...Specification Sheet - Control X (English).pdf
Είναι και all weather (για φλόκι@, ποτά, γάλατα κλπ). :p

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
παρα πολυ ωραια! εφυγα για 2 ζευγαρια
[DOUBLEPOST=1551787804][/DOUBLEPOST]
Ναι.
[DOUBLEPOST=1551780943][/DOUBLEPOST]
Αφού δε σε ενδιαφέρει τι θες τα 8ιντσα;:Dεαν δηλαδή...και γενικά λίγα διδρομα 8ιντσα μπορούν να αναπαράξουν σωστά μεσαίες ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες τιμής.
Ναι και μέχρι εκεί πάλι είναι καλύτερα ακόμη και εάν είναι τοίχος τα κρος, που δεν είναι δηλαδη τα 80,90,100,κοκ δεν είναι χαμηλές αρκετές να κουδουνισουν ;:D
ενα πουλακι εδω μεσα μου ειχε πει καλυτερα τα 5αρια για τα μεσσαια αλλα φοβαμαι και τον Κωσταυτια, τι θα ακουσω

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός