Ποια ηχεία?

Reaction score
0
Θέλω να αγοράσω ένα πακέτο ηχείων 5,1. Διαθέτω μέχρι 2500-3000 ευρώ...Δεν ξέρω και πολλά και δεν πρόκειται να κολλήσω στις λεπτομέρειες..Θα τα συνδέσω σε έναν ενιχυτή αξίας 1500 ευρώ περίπου (denon ή marantz πιθανότατα). Ταινίες δεν βλέπω τόσο πολυ. Πιο πολύ δορυφορική tv. Όλα αυτά σε μία 42άρα τηλεόραση..

Καμία πρόταση? Για το σετ της www.crystalaudio.com THX-3D12 System Special Edition τι λέτε?

Reaction score
174
2500 για ηχεία και 1500 για ενισχυτή και αυτά για δορυφορική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ μόνο? δηλαδή τοσα λεφτά για να ακούς τι ακριβώς? Συζητήσεις? Υπερβολικό μου φαίνεται το ποσό για τέτοια χρήση....

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι παιζει με τα ηλεκτρονικά...Απλώς επειδή είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση μπορεί να μην εκτιμώ πράγματα και καταστάσεις...Δηλ με τόσα λεφτά πέρνεις κάτι πολύ καλό?

Reaction score
14
nickolas2005 said:
Δεν ξέρω τι παιζει με τα ηλεκτρονικά...Απλώς επειδή είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση μπορεί να μην εκτιμώ πράγματα και καταστάσεις...Δηλ με τόσα λεφτά πέρνεις κάτι πολύ καλό?
Αν θέλεις να κάνεις την δουλειά σου ....και ο χώρος που τα προορίζεις δεν είναι η ...Λεωφόρος...και με
κάτω από χιλιάρικο μια χαρά ηχεία παίρνεις.
Τώρα αν θέλεις να δώσεις το 3χίλιαρο....κανένας δεν σε σταματά. :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος