Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τελικα εβαλα παραγγελια την Samsung LE37A556P για κατω απο 800 απο γνωστο.σε τι τιμες τις βρηκες?
Εγω πηρα την HITACHI L37V01E A στα 699€.
που την βρηκες?σε τι τιμες τις βρηκες?
Εγω πηρα την HITACHI L37V01E A στα 699€.
αν θυμάμαι καλά έχουν μείνει μερικά κομμάτια στον Κοτσώβολο...που την βρηκες?
Απο το ELECTROWORLD στην Θεσ/νικη. ειχε καμια 20αρια στιβαγμενες αν θυμαμαι καλα.που την βρηκες?
Φιλε μου εκανες την καλυτερη επιλογη.Εχω την 47pfl9603 και σου λεω οτι ειναι απο της καλυτερες tv. Καλες θεασεις.Τελικά χθες το βράδυ μετά από πολύ μελέτη και δίλημμα πήγα να δω τις 2 τηλεοράσεις από κοντά για να αποφασίσω.
Μιλάω για την Philips PFL379603 & Samsung 37A656A1F.
Η διαφορά εικόνας και απόκρισης ήταν πολύ μεγάλη με διαφορά. Η Philips σε χρώματα και κίνηση δεν είχε καν σχέση με την Samsung γι' αυτό και τελικά παρήγγειλα φυσικά την Philips και μάλιστα σε τιμή 1.500 σε 8 άτοκες (σε Best Εlectric-Σαμαράς ενώ στο e-price η καλύτερη τιμή ήταν 1520 ευρώ) παρά τα όσα είχα διαβάσει μήνες τώρα για τα + της Samsung.
Τελικά αυτό που είχα διαβάσει στο site ότι αν έχεις αμφιβολία για κάτι, πήγαινε να το δεις από κοντά, νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό.
Ο κωτσοβολος και το electroworld ειναι η ιδια ετερια και σχεδον σε ολα τα προιοντα οι τιμες ειναι ιδιες.Παντος εδω που τα λεμε,πολα τα λεφτα για 37'' tv.Οπως και να χει καλοριζικη.Απο το ELECTROWORLD στην Θεσ/νικη. ειχε καμια 20αρια στιβαγμενες αν θυμαμαι καλα.
Τωρα πρεπει να την εχει και ο κωτσοβολος σε αυτη τη τιμη αλλα με αποσ/ρση της παλια τηλεορασης.
φιλε μου εψαχνα για οικονομικη 37" full HP και αυτη ηταν η πιο φτηνη που βρηκα εκεινη την περιοδο.Ο κωτσοβολος και το electroworld ειναι η ιδια ετερια και σχεδον σε ολα τα προιοντα οι τιμες ειναι ιδιες.Παντος εδω που τα λεμε,πολα τα λεφτα για 37'' tv.Οπως και να χει καλοριζικη.