Ποια η γνωμη σας για 37" 1080p

Reaction score
0
σε τι τιμες τις βρηκες?
Εγω πηρα την HITACHI L37V01E A στα 699€.
Τελικα εβαλα παραγγελια την Samsung LE37A556P για κατω απο 800 απο γνωστο.
Ηθελα την LE37A656 αλλα ζητανε +200 ευρω μονο και μονο επειδη 100Hz και δεν τα εδωσα.

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους. Θα χρειαστώ κι εγώ την βοήθεια σας μετά από τις άπειρες πληροφορίες που πήρα από το site σχετικά με LCD (όχι Plasma).

Έχω το ίδιο " κόλλημα " ανάμεσα στην Philips 42PFL9703D και στην παραπάνω Samsung.
Το πρόβλημα περισσότερο έχει ο φίλος μου που μένουμε μαζί ( και θα την πληρώσει ) γιατί η τωρινή τηλεόρασή μας είναι Sony Wega 29άρα οκταετίας που όπως καταλαβαίνεται βλέπει ως τώρα "καμπάνα" αλλά μόνο ειδήσεις & ποδόσφαιρο (με NOVA).

Εγώ όμως βλέπω και ταινίες, έχω PS2 & XBOX (όχι 360-ίσως πάρω) & θα συνδέσω και το Laptop που έχω κατεβάσει καμμιά 200 ταινίες και σειρές.

Θέλω σας παρακαλώ την συμβουλή σας έτσι ώστε να μην γκρινιάζει όταν θα δει την εικόνα στα αναλογικά κανάλια-όσο γίνεται, ανάμεσα σε αυτές τις 2 που τελικά κατέληξα (στην Philips βασικά για το Ampilight που το είδα σε φίλο μου και μου άρεσε πολύ).

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Reaction score
0
Τελικά θα παραγγείλω μάλλον την Samsung 40Α656Α1 F έπειτα από όλα αυτά που διάβασα (από εκείνη την ώρα-13.08 στο site είμαι !!!!!).
Νομίζω ότι έχω πειστεί έπειτα κι από την πτώση της τιμής της στο 1.300 Ε περίπου.

Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που πήρα και ειδικά τον Danao για την επιμονή του στην συγκεκριμένη LCD. Φαντάζομαι ξέρει περισσότερα για να επιμένει έτσι.

Μέχρι την Παρασκευή θα πάω να την παραγγείλω και είμαι πολύ χαρούμενη !!!!!!!!!!!

str79

"Επαγγελματίας"
Reaction score
9
που την βρηκες?
Απο το ELECTROWORLD στην Θεσ/νικη. ειχε καμια 20αρια στιβαγμενες αν θυμαμαι καλα.
Τωρα πρεπει να την εχει και ο κωτσοβολος σε αυτη τη τιμη αλλα με αποσ/ρση της παλια τηλεορασης.

Reaction score
0
Τελικά χθες το βράδυ μετά από πολύ μελέτη και δίλημμα πήγα να δω τις 2 τηλεοράσεις από κοντά για να αποφασίσω.
Μιλάω για την Philips PFL379603 & Samsung 37A656A1F.
Η διαφορά εικόνας και απόκρισης ήταν πολύ μεγάλη με διαφορά. Η Philips σε χρώματα και κίνηση δεν είχε καν σχέση με την Samsung γι' αυτό και τελικά παρήγγειλα φυσικά την Philips και μάλιστα σε τιμή 1.500 σε 8 άτοκες (σε Best Εlectric-Σαμαράς ενώ στο e-price η καλύτερη τιμή ήταν 1520 ευρώ) παρά τα όσα είχα διαβάσει μήνες τώρα για τα + της Samsung.
Τελικά αυτό που είχα διαβάσει στο site ότι αν έχεις αμφιβολία για κάτι, πήγαινε να το δεις από κοντά, νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό.

Reaction score
0
Τελικά χθες το βράδυ μετά από πολύ μελέτη και δίλημμα πήγα να δω τις 2 τηλεοράσεις από κοντά για να αποφασίσω.
Μιλάω για την Philips PFL379603 & Samsung 37A656A1F.
Η διαφορά εικόνας και απόκρισης ήταν πολύ μεγάλη με διαφορά. Η Philips σε χρώματα και κίνηση δεν είχε καν σχέση με την Samsung γι' αυτό και τελικά παρήγγειλα φυσικά την Philips και μάλιστα σε τιμή 1.500 σε 8 άτοκες (σε Best Εlectric-Σαμαράς ενώ στο e-price η καλύτερη τιμή ήταν 1520 ευρώ) παρά τα όσα είχα διαβάσει μήνες τώρα για τα + της Samsung.
Τελικά αυτό που είχα διαβάσει στο site ότι αν έχεις αμφιβολία για κάτι, πήγαινε να το δεις από κοντά, νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό.
Φιλε μου εκανες την καλυτερη επιλογη.Εχω την 47pfl9603 και σου λεω οτι ειναι απο της καλυτερες tv. Καλες θεασεις.

Reaction score
0
Απο το ELECTROWORLD στην Θεσ/νικη. ειχε καμια 20αρια στιβαγμενες αν θυμαμαι καλα.
Τωρα πρεπει να την εχει και ο κωτσοβολος σε αυτη τη τιμη αλλα με αποσ/ρση της παλια τηλεορασης.
Ο κωτσοβολος και το electroworld ειναι η ιδια ετερια και σχεδον σε ολα τα προιοντα οι τιμες ειναι ιδιες.Παντος εδω που τα λεμε,πολα τα λεφτα για 37'' tv.Οπως και να χει καλοριζικη.

str79

"Επαγγελματίας"
Reaction score
9
Ο κωτσοβολος και το electroworld ειναι η ιδια ετερια και σχεδον σε ολα τα προιοντα οι τιμες ειναι ιδιες.Παντος εδω που τα λεμε,πολα τα λεφτα για 37'' tv.Οπως και να χει καλοριζικη.
φιλε μου εψαχνα για οικονομικη 37" full HP και αυτη ηταν η πιο φτηνη που βρηκα εκεινη την περιοδο.
Παντος για τα λεφτα της οταν παιζει υλικο 1080p ειναι φανταστικη.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster