Ποια η γνωμη σας;

Agg

Reaction score
0
Ειμαι προς αναζητηση τηλεωρασης για τους γονεις μου για θεαση κυριως καναλιων (ειδησεις, αγωνες απο τον πατερα μου, 1000 και μια νυχτες απο την μητερα μου :142: κτλ).Η απο σταση θα ειναι απο τα 7 μετρα περιπου και ψαχνω μια οικονομικη επιλογη.
Για να καταλαβεται τις απαιτησεις που εχουν τωρα υπαρχει μια 29'' crt JVC και θελω κατι καλητερο και μεγαλυτερο κυριως και να εχουν ενσωματομενο MPEG 4.
Ειμαι αναμεσα σε LG 50PQ2000 και Panasonic TX P42U10E.
Θελω να ακουσω τις γνωμες σας και αν υπαρχει καποια διαφορετικη προταση καλοδεχουμενη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Oι 50'' είναι σαφώς καλύτερες σε αυτή την απόσταση.
Το θέμα όμως με τις πλάσμα είναι
1)Να κάνεις ένα στρώστιμο τις πρώτες περίπου 200 ώρες για να μην εμφανίσουν burn in
2)Έχουν πολλές ανακλάσεις απ τον περιβάλλοντα χώρο.Αν βλέπουν με τα φώτα τέρμα ανοιχτά θα έχουν ψιλοπρόβλημα ή υπάρχει μπαλκόνοπορτα που να σκάει το φώς προς την τηλεόραση απλά δεν θα βλέπουν τπτ.
Επίσης δεν μπορώ να σου εγγυθώ το ότι θα έχει καλύτερη εικόνα (στα τηλεοπτικά κανάλια) απ την jvc τους.
Πάρτους μαζί σού και πήγαινε μια βόλτα σε ένα κατάστημα να σχηματίσετε μαζί άποψη.Δες επίσης αν είναι εργονομικό το κοντρόλ και πόσο δυνατά μπορεί να παίξει ο ήχος.
Πράγματα που είναι αυτονόητα για εμάς δεν πάει να πεί πως θα είναι γιά άλλους.

Agg

Reaction score
0
Το στρωσιμο θα γινει εβλαβικα απο εμενα (θα κανω τις ρυθμισεις και θα παιζω και το dvd με τα χρωματα σε καθημερινη βαση).
Στο σημειο που θα μπει προβλημα με ανακλασεις δεν θα υπαρχει.
Ο ηχος ειδη αποτελει θεμα γιατι ειναι μεγαλη αποσταση και η τηλεωραση πρεπει να παιζει στα "κοκκινα" και μαλλον θα προσανατολιστω σε ενα ζευγαρακι ασυρματα ηχεια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera