Ποια η γνώμη σας για τους προενισχυτές της Electrocompaniet?

Reaction score
150
Η αλήθεια είναι ότι δεν γράφει κανείς τίποτα για τη συγκεκριμένη εταιρεία εν αντιθέση έχω ακούσει αρκετά αρνητικά για αυτήν αλλά μόνο στην Ελλάδα.

Εχω 2χ NEMO AW600 μονομπλόκ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το πως οδηγούν τα ηχεία μου οπότε από τελικούς έχω κλείσι και μάλλον θα πάρω κι αλλους δύο στο μακρινό μέλλον.

Προενισχυτή όμως δεν έχω για μουσική και παίζω με τον AV (Onkyo 905) οπότε σκέφτηκα τους Electrocompaniet μιας και θα ταιριάζουν και με τους τελικούς.

Ο συγκεκριμένος που σκέφτομαι είναι ο EC 4.9 o οποίος είναι εξακάναλος. Εσείς τι λέτε για τους προ της Electrocompaniet?

http://www.electrocompaniet.com/products/pre-amp/ec49.html

Reaction score
150
χαχαχαχαχ! Καμία απάντηση !

Η πολύ μπροστά είμαι ή πολύ πίσω δεν εξηγήτε αλλιώς το ότι τα θέματα μου στα ξένα forum μαζεύω απαντήσεις στο φτερό κι εδώ καλογερίζω....

Ρε συ Καφάτε δεν φέρνεται πίσω το High-End λέω εγώ????

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.097
Απάντηση: Re: Ποια η γνώμη σας για τους προενισχυτές της Electrocompaniet?

χαχαχαχαχ! Καμία απάντηση !

Η πολύ μπροστά είμαι ή πολύ πίσω δεν εξηγήτε αλλιώς το ότι τα θέματα μου στα ξένα forum μαζεύω απαντήσεις στο φτερό κι εδώ καλογερίζω....

Ρε συ Καφάτε δεν φέρνεται πίσω το High-End λέω εγώ????
Και δε μου λε' ρε βλάμη; Νομίζεις ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες για να σου απαντήσουν μετά από ένα τέτοιο ξιπασμένο σκατομήνυμα; Άιντε ξεκουμπίσου στα ξένα φόρουμ να μαζέψεις δυό τρία δεμάτια απαντήσεις, να καθαρίσει λίγο ο τόπος. Άι σιχτίρ πια...

Reaction score
150
Τι εννοεις ειναι εξακαναλος;
Ο συγκεκριμένος δέχεται 5.1 Fully Balanced αναλογικό σήμα (2 5.1 εισόδους) και βγάζει 5.1 Balanced στους τελικόυς.

Π.χ. Aν έχεις ένα Pro-AV όπως ο Onkyo μπορείς να στέλνεις τις εξόδους του σε αυτόν (τις 5.1) και να έχεις τις πηγές σου τις μουσικές κατευθείαν στον προ χωρίς να περνάνε από τον AV.

Αν όμως π.χ. έχεις SACD player με αναλογικές εξόδους το συνδέεις και αυτό εκεί κατευθείαν.

Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο όμως όσον αφορά το πόσο αξίζει μιας και εκτός του AV χάνεις το Room Correction που για πολλούς είναι ανατικατάστατο.
Βέβαια μπορεί πάντα κάποιος να προχωρήσει σε λύσεις room treatment.

Οι νορμάλ AV της κατηγορίας 1000-2000 δεν φημιζονται για τη μουσικότητα τους (υποτιθεται) οπότε για τις μουσικές μας ανάγκες ή πάμε σε έναν μουσικό προ ή πάμε σε κανένα Classe SSP-800 ό οποίος κοστίζει ακριβά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas