- Reaction score
- 0
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα την γνωμη σας. Καταρχην να σας πω οτι εχω τον βιντεοπροβολεα SONY VPL-VW40 1920x1080 και τον εχω συνδεδεμενο με το PS3, πολυ καλη εικονα και απο blue ray και απο MKV αρχεια που κατεβαζω και τα μετατρεπω σε avi. Ολα καλα μεχρι εδω εως την ημερα που αποφασισα απο περιεργεια να συνδεσω το PC με τον προβολεα. Παιδια τετοια διαφορα δεν την περιμενα!!! Τουλαχιστον 10-20% διαφορα καλυτερη εικονα πηρα απο την καρτα γραφικων τουλαχιστον για τα αρχεια που κατεβαζω απο το ιντερνετ. Δεν μπορω να εκφερω γνωμη για δισκακια blue ray γιατι δεν εχω στον υπολογιστη blue ray player. Υποψιν οτι εχω την 8400 Ge Force τις nvidia με εξοδο HDMI και αναλυση 1920χ1080. Αποφασισα λοιπον μετα απο αυτο που ειδα να παρω μια πιο καινουργια και καλυτερη καρτα για να δω ακομα καλυτερα πραγματα. Δεν εχω εμπειρια μεγαλη σε υπολογιστες για τον λογο αυτο ζηταω την δικη σας γνωμη! Υποψιν οτι με ενδιαφερει μονο η θεαση HDvideo και καθολου το gaming. Αλλοι μου λενε για ATI και αλλοι για nvidia σας παρακαλω πειτε μου και τις δικες σας γνωμες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!