Ποια καρτα γραφικων;

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα την γνωμη σας. Καταρχην να σας πω οτι εχω τον βιντεοπροβολεα SONY VPL-VW40 1920x1080 και τον εχω συνδεδεμενο με το PS3, πολυ καλη εικονα και απο blue ray και απο MKV αρχεια που κατεβαζω και τα μετατρεπω σε avi. Ολα καλα μεχρι εδω εως την ημερα που αποφασισα απο περιεργεια να συνδεσω το PC με τον προβολεα. Παιδια τετοια διαφορα δεν την περιμενα!!! Τουλαχιστον 10-20% διαφορα καλυτερη εικονα πηρα απο την καρτα γραφικων τουλαχιστον για τα αρχεια που κατεβαζω απο το ιντερνετ. Δεν μπορω να εκφερω γνωμη για δισκακια blue ray γιατι δεν εχω στον υπολογιστη blue ray player. Υποψιν οτι εχω την 8400 Ge Force τις nvidia με εξοδο HDMI και αναλυση 1920χ1080. Αποφασισα λοιπον μετα απο αυτο που ειδα να παρω μια πιο καινουργια και καλυτερη καρτα για να δω ακομα καλυτερα πραγματα. Δεν εχω εμπειρια μεγαλη σε υπολογιστες για τον λογο αυτο ζηταω την δικη σας γνωμη! Υποψιν οτι με ενδιαφερει μονο η θεαση HDvideo και καθολου το gaming. Αλλοι μου λενε για ATI και αλλοι για nvidia σας παρακαλω πειτε μου και τις δικες σας γνωμες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Κατά μεγάλο ποσοστό η διαφορά στην ποιότητα οφείλεται στην μετατροπή του mkv σε avi.
Για να κάνεις σωστή σύγκριση πρέπει να χρησιμοποιήσεις ακριβώς το ίδιο αρχείο video.
Από τη στιγμή που ο Sony συνεργάζεται σωστά με nVidia θα σου πρότεινα να πας σε μια 9600GT.

Timaras

Reaction score
2.181
Τελικά ποιές κάρτες προτιμούνται για θεάσεις ταινιών?Εάν έχεις NVidia και βάλεις ATI θα έχεις πρόβλημα με τους drivers εάν δεν απεγκατασταθούν πλήρως?Ρωτάω γιατί και εγώ έχω μια 6600 LE και θέλω να την αλλάξω

Reaction score
1.847
Απάντηση: Ποια καρτα γραφικων;

Για πλήρεις απεγκαταστάσεις, χρησιμοποίησε το Revo Unistaller (τύπος απεγκατάστασης για προχωρημένους). Μέχρι τώρα έχει σταθεί στο ύψος του. :615:

Timaras

Reaction score
2.181
Σ'ευχαριστώ anemele.Ως προς τις κάρτες γραφικών έχεις να προτείνεις κάποια?

Reaction score
1.847
Απάντηση: Ποια καρτα γραφικων;

Προτείνω ATI 4850, γιατί οι κάρτες της εταιρίας έχουν καλύτερη ποιότητα απεικόνισης σε μόνιτορ από τον "αντίπαλο", αλλά,
από προβολείς δεν ξέρω και φοβάμαι μη πέσεις στη δυσμενή περίπτωση που περιγράφει παραπάνω ο gkontoletas. :122:

Reaction score
143
Re: Απάντηση: Ποια καρτα γραφικων;

Προτείνω ATI 4850, γιατί οι κάρτες της εταιρίας έχουν καλύτερη ποιότητα απεικόνισης σε μόνιτορ από τον "αντίπαλο", αλλά,
από προβολείς δεν ξέρω και φοβάμαι μη πέσεις στη δυσμενή περίπτωση που περιγράφει παραπάνω ο gkontoletas. :122:
συμφωνω με τον προλαλησαντα
αν και δεν εχω καταλαβει απο την εμπειρια μου καποια διαφορα με τις αντιστοιχες καρτες nvidia
(ενταξει 3 καρτες εχω δοκιμασει και αυτες σε μονιτορ-τιβι)
απλα να προσθεσω και την "παρωχημενη" 3870 με ddr4 που τη βρισκεις κοψοχρονια ~110

Timaras

Reaction score
2.181
Re: Απάντηση: Ποια καρτα γραφικων;

συμφωνω με τον προλαλησαντα
αν και δεν εχω καταλαβει απο την εμπειρια μου καποια διαφορα με τις αντιστοιχες καρτες nvidia
(ενταξει 3 καρτες εχω δοκιμασει και αυτες σε μονιτορ-τιβι)
απλα να προσθεσω και την "παρωχημενη" 3870 με ddr4 που τη βρισκεις κοψοχρονια ~110

Εντάξει παιδιά συμφωνώ αλλά παρέληψα να πω ότι τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι γύρω στα 70€

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.649
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale