Ποια να βάλω?

Reaction score
2.001
Αύριο αλλάζω λάστιχα στο Fazerάκι μου.
Το δίλημμα είναι το εξής:pirelli Diablo Strada 245 euro (τα οποία τα φοράει ήδη) ή Αngel 300 euro?

Με τα Strada δεν είχα κανένα πρόβλημα και ευχαρίστως θα τα ξανάβαζα, αλλά μου προτείνουν τα Angel ως πιο εξελιγμένο ελαστικό και αντικαταστάτη των Strada.....

Να διευκρινίσω πως προτιμώ τουριστάδικο λάστιχο λόγο μεγαλύτερης αντοχής της γόμας. Με τα χιλιόμετρα που γράφω καθημερινά, αν πάω σε ελαστικό με όριο ζωής τα 10-12000 χλμ, θα θέλω 2 ζευγάρια τον χρόνο και δεν λέει καθόλου.....

Reaction score
51
Απάντηση: Ποια να βάλω?

Ή τα Angel ή τα BT-023

Και τα δύο είναι φρεσκότατα και η σχεδίασή τους θα είναι πιο ολοκληρωμένη Γιώργο.
Δεν ξέρω αν έχουν προλάβει τα ΒΤ-023 να έχουν έρθει Ελλάδα, αλλά είναι πιθανό. Ρώτησε :126:

Reaction score
2.001

Σ'ευχαριστώ Γιαννη.

Στην μηχανή είμαι Pirell-ακιας, οπότε δεν με βλέπω για Bridgestone.
Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι το πόσα χιλιόμετρα βγάζουν.

Reaction score
1.847

Συνήθως τα Bridgestone είναι καλύτερα σαφώς από τα Pirelli στο βρεγμένο. Μήπως πρέπει να τους δώσεις μια ευκαιρία;

Reaction score
2.001

Φίλε Ανέμελε (και Γιάννη)...τελικά έβαλα τα Angel.

Και με τα strada ήμουν πολύ ευχαριστημένος ΚΑΙ σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Μετά το απαραίτητο στρώσιμο θα σας πώ εντυπώσεις.

Reaction score
51

Καλά χιλιόμετρα Γιώργο! :107:

Περιμένουμε εντυπώσεις.....

Παρεμπιπτόντως ρώτησα σήμερα για την δικιά μου και BT-016.
Το ζευγαράκι κοστίζει 410€, το πίσω μόνο 270€
(χμ...το πίσω έχει κάνει 5500km και το πολύ να βγάλει άλλα 500km, το μπροστινό πιθανότατα να μην το αλλάξω) :126:

Reaction score
2.001

Καλά χιλιόμετρα Γιώργο! :107:

Περιμένουμε εντυπώσεις.....

Παρεμπιπτόντως ρώτησα σήμερα για την δικιά μου και BT-016.
Το ζευγαράκι κοστίζει 410€, το πίσω μόνο 270€
(χμ...το πίσω έχει κάνει 5500km και το πολύ να βγάλει άλλα 500km, το μπροστινό πιθανότατα να μην το αλλάξω) :126:
Ευχαριστώ.
Θέλει λάστιχο φουλ το θηρίο ε? :107:

Για δες αυτό:
Bridgestone BT-016
120/70R17 55W -180/55R17 73W 340€*
120/70R17 55W -190/50R17 73W 346€*
120/70Ρ17 55W -190/55R17 75W 352€*

Δεν ξέρω όμως τι μέγεθος φοράει το δικό σου

Οι τιμές είναι από τον ίδιο έμπορο (ιστοσελίδα, όχι επιβεβαιωμένες με τηλ) που έβαλα και τα δικά μου. Ένα τηλέφωνο δεν βλάπτει...
Αν έρχεσαι Αθήνα ίσως να αξίζει μια επίσκεψη (γιατί για να έρθεις μόνο και μόνο για λάστιχα, με τις βενζίνες θα σου πάνε πιο ακριβά πλέον....)

Reaction score
51

Ευχαριστώ.
Θέλει λάστιχο φουλ το θηρίο ε? :107:

Για δες αυτό:
Bridgestone BT-016
120/70R17 55W -180/55R17 73W 340€*
120/70R17 55W -190/50R17 73W 346€*
120/70Ρ17 55W -190/55R17 75W 352€*

Δεν ξέρω όμως τι μέγεθος φοράει το δικό σου

Οι τιμές είναι από τον ίδιο έμπορο (ιστοσελίδα, όχι επιβεβαιωμένες με τηλ) που έβαλα και τα δικά μου. Ένα τηλέφωνο δεν βλάπτει...
Αν έρχεσαι Αθήνα ίσως να αξίζει μια επίσκεψη (γιατί για να έρθεις μόνο και μόνο για λάστιχα, με τις βενζίνες θα σου πάνε πιο ακριβά πλέον....)

Οι διαστάσεις είναι 120/70ZR17 (58W) + 190/50ZR17 (73W)
Συνολικά δεν θα πληρώσω 410€ (τόσα ζήτησε αλλά θα του κόψω σίγουρα το 10αρικο και ίσως και παραπάνω)
Αλλά πήγαινε-έλα Αθήνα θα θέλω σίγουρα 65+€ (βενζίνη-διόδια) και δεν συμπεριλαμβάνω και την πιθανότητα....κλήσης :142:

Και ναι....Ιδιαίτερα το πίσω το πάει....μαρούλι :143:

Reaction score
0

Καλησπερα φιλε,εχω και γω μια fazer 600 και εχω προσφατο το θεμα ελαστικων,οποτε να μου επιτρεψεις να σου πω την γνωμη μου!Οταν την πηρα φορουσε πανω τα pirelli diablo απο τα οποια εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος,και σε στεγνο και σε βρεγμενο,το λαστιχο τα σπαει!Προσφατα,εχει κανα μηνα περιπου που τα αλλαξα,ψαχνοντας σχετικα κατι οικονομικο και εβαλα τα metzeller m1,τα οποια ειλικρινα ,μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη!Ειδικα σε βρεγμενο δρομο ειναι αθλια!Χαρκτηριστικα,πηγαινα μια μερα με 130 σε βρεγμενο και κοντεψα να σκοτωθω γιατι μου πεταξε κωλο!Και γενικα σκεφτομαι να ξαναγυρισω στα diablo.

Reaction score
2.001

Μετά από ένα τετράμηνο (και περίπου 5.000 χλμ) συμβίωσης με τα Pirelli Angel έχω να πώ τα εξής (για όποιον ενδιαφέρεται και για να μην αφήνουμε θέματα με εκρεμότητες) :

Είναι καλύτερο ελαστικό από τα Pirelli Diablo Strada των οποίων είναι και αντικαταστάτης. Σαφώς καλύτερο στις στροφές, ''κουμπώνει'' την μηχανή στην σωστή θέση με μεγαλύτερη σιγουριά και πιό γρήγορα.
Αργεί λίγο να ζεσταθεί και θέλει προσοχή στα πρώτα χιλιόμετρα (όχι κάτι το τραγικό βέβαια), μόλις πιάσει θερμοκρασία όμως έχει συμπεριφορά που δείχνει περισσότερο σπορ χαρακτήρα και λιγότερο τουριστάδικο.
Στο βρεγμένο έχει ανταποκριθεί σχετικά καλα, χωρίς όμως να το έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα. Οι μόνες βροχές που έχει δεί είναι αυτές του περασμένου Ιουνίου, που το λάστιχο είχε δεν είχε ένα-δυο μήνες ζωής, όπότε και δεν είχε στρώσει ακόμα καλά, και εγώ τα αντιμετώπιζα με περισσότερη προσοχή. Από τον άλλο μηνα θα έχω καλύτερη άποψη πάνω στο θέμα....(αν βρέξει φυσικα....)!!!

Τα αξίζει τα χρήματα του λοιπόν αρκεί όποιος τα δώσει να έχει στο μυαλό του ότι πήρε ελαστικό κατηγορίας sport-touring και όχι SS. Και αυτό το λέω γιατι κατα καιρούς δίαβασα δεξιά-αριστερά τα μύρια όσα για τουριστάδικα λάστιχα που δεν έιχαν συμπεριφορά ελαστικου πίστας....και γι'αυτό πολυ τα έβγαζαν άχρηστα.....!

Αυτά τα ολίγα.

Reaction score
51

Γιώργο άνοιξα νέο θεματάκι με σαφέστερο τίτλο για να είναι ευκολότερη η αναζήτηση από τα μέλη!!
Άλλωστε αξίζει να είναι μόνο του το συγκεκριμένο ποστ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion