Ποια νομίζεται ότι είναι καλύτερα από τα Monitor Audio PL300

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918
Απάντηση: Re: Ποια νομίζεται ότι είναι καλύτερα από τα Monitor Audio PL300

Oppo, τα παρακάτω τα Atlantic (60-20Khz) δεν αντιλέγω είναι καταπληκτικά για Home Cinema αλλά δεν είναι Audiophile ηχείο ούτε το εύρος και την ανάλυση του Monitor Audio (28Hz-100Khz) έχει. Δεν είναι κάν στην ίδια κατηγορία μιας και το Monitor είναι πολύ πιο ακριβό.
Φίλε μου, εξ αυτών και μόνον, δεν αξίζει να το συζητούμε, είναι μάταιος κόπος και χάνουμε το χρόνο μας. Χώρια του ότι έχεις μάλλον εσφαλμένη αντίληψη για κάποια τεχνικής φύσεως πράγματα, είσαι και προκατειλημμένος υπέρ των PL300. Παρ' όλ' αυτά, δεν είναι κακή αγορά, το αντίθετο μάλιστα, τουλάχιστον εγώ δεν διαφωνώ με την επιλογή τους.

Reaction score
150
Αν και πήγα σε τελείως διαφορετική λύση ηχείων, όσοι ενδιαφέρονται για τα PL300 αξίζει να το ακούσουν πριν πάνε σε οποιαδήποτε άλλη λύση αυτής της κατηγορίας τιμής.

Το μόνο που θέλω να διρθώσω ως άποψη μετά από αρκετούς μήνες είναι ότι η απόκρισή συχνότητας μέχρι 100Khz που αναφέρουν είναι καθαρά για εντυπωσιασμό. Έτυχε και έκανα ακοόγραμα πριν 1-2 μήνες και κατόπιν συζητήσεως με κάποιο γιατρό καθηγητή καθώς και ανάλυσης των αποτελεσμάτων ακόμα και τα 20KHz γιατ την ηλικία των 33 ετών που είμαι πολλά είναι.

Επίσης αν σας ενδιαφέρει η εμφάνιση και η κατασκευή της καμπίνας τα PL300 είναι πραγματικά απίστευτα φινιρισμένα και όμορφα (προσώπική άποψη πάντα.

Reaction score
684
Απάντηση: Ποια νομίζεται ότι είναι καλύτερα από τα Monitor Audio PL300

Τι πηρες τελικα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760