- Reaction score
- 11.664
Καλησπέρα σε όλους,
χρειάζομαι μια συσκευή ή συνδυασμό συσκευών που θα αντικαταστήσει ένα mini σύστημα που έχω αυτή τη στιγμή στο έπιπλο της τηλεόρασης του καθιστικού.
Η συσκευή θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον τα ακόλουθα:
Προαιρετικά αλλά ευπρόσδεκτα, είναι κάποια από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Αν υπάρχουν και άλλες δυνατότητες και ευκολίες που νομίζετε ότι αξίζει να εξεταστούν, κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Το κόστος που έχω περίπου κατά νου είναι περίπου 500-750€, ελαστικό και προς τις δύο πλευρές. Υπάρχει διαθέσιμο το ζευγάρι ηχείων του παλιού συστήματος (Sony SS -L100V 100W / 8Ω), αμφίβολης ποιότητας όμως.
Λόγω του ότι υπάρχουν πολλές προαιρετικές απαιτήσεις, προφανώς μπορούν να γίνουν διάφορες προτάσεις συσκευών ή συνδυασμών τους.
Ευχαριστώ!
χρειάζομαι μια συσκευή ή συνδυασμό συσκευών που θα αντικαταστήσει ένα mini σύστημα που έχω αυτή τη στιγμή στο έπιπλο της τηλεόρασης του καθιστικού.
Η συσκευή θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον τα ακόλουθα:
- να έχει πολύ αξιοπρεπή ποιότητα στερεοφωνικού ήχου
- να παίζει μουσική σε μορφή MP3, από θύρα USB
- να παίζει μουσική ασύρματα, από συσκευές Android
- να έχει ιντερνετικό ραδιόφωνο, με σύνδεση Ethernet
- να έχει δύο τουλάχιστον ψηφιακές εισόδους ήχου (η μια τουλάχιστον οπτική)
- να έχει μια τουλάχιστον αναλογική είσοδο ήχου στέρεο
- να διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη και εύχρηστη λειτουργία
Προαιρετικά αλλά ευπρόσδεκτα, είναι κάποια από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
- να έχει ραδιόφωνο FM
- να υποστηρίζει ιντερνετικές υπηρεσίες όπως Spotify
- να έχει ασύρματη σύνδεση στο δίκτυο
- να έχει σύνδεση HDMI ARC
- να παίζει αρχεία βίντεο HD από θύρα USB και δίκτυο, με ευρεία υποστήριξη κωδικοποιήσεων βίντεο και εμφάνιση ελληνικών υποτίτλων
- να έχει πολυκάναλο ήχο, με ασύρματα πίσω ηχεία
- να έχει εύχρηστη εφαρμογή για χειρισμό της από συσκευές Android
- να παίζει δίσκους BluRay κλπ (πολύ προαιρετικό)
Αν υπάρχουν και άλλες δυνατότητες και ευκολίες που νομίζετε ότι αξίζει να εξεταστούν, κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Το κόστος που έχω περίπου κατά νου είναι περίπου 500-750€, ελαστικό και προς τις δύο πλευρές. Υπάρχει διαθέσιμο το ζευγάρι ηχείων του παλιού συστήματος (Sony SS -L100V 100W / 8Ω), αμφίβολης ποιότητας όμως.
Λόγω του ότι υπάρχουν πολλές προαιρετικές απαιτήσεις, προφανώς μπορούν να γίνουν διάφορες προτάσεις συσκευών ή συνδυασμών τους.
Ευχαριστώ!