Ποια συσκευη σας πρεπει επειγοντως να αποσυρθει?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως ο τιτλος τα λεει ολα.
Ποια συσκευη απο την αλυσιδα του home theater συστηματος σας πρεπει να σταλει για "συνταξη" αλλα και με ποια σκεπτεστε να την αντικαταστησετε?

Στην δικη μου περιπτωση νομιζω πως ενας νεωτερος προενισχυτης/προσσεσορας θα ηταν οτι επρεπε.Αν ο κ.Αρβανιτακης μας κανει και καλή τιμη μαλιστα...θα παμε απο Αμερικανο σε Αμερικανο :wink:

Reaction score
51
Αν σήμερα το πρωί είχα χρήμα πολύ και κάτι έπρεπε να αλλάξω αυτό θα ήταν το..............αυτοκίνητό μου :shock:
Όχι ότι με προβληματίζει (ίσα-ίσα.....) αλλά να σας πω ρε παιδιά: αυτή η AlfaRomeo GT πολύ με κολάζει!!!!!!!!!!!! :wink:

Ωχ, κατηγορία Home Cinema είναι αυτή? :lol: :lol:

Θα άλλαζα τον AV μου. Αυτή τη στιγμή έχω τον ΥΑΜΑΗΑ Α5 ο οποίος παίζει μια χαρά στις ταινίες αλλά θα ήθελα κάτι πιο μουσικό, με πιο πολλά ρεύματα και συνδέσεις εικόνας component (τουλάχιστον 2 ή 3 εισόδους & 2 εξξόδους).
Λογικά θα χτυπούσα τον ΥΑΜΑΗΑ 1400 (ή 2400)

Βέβαια αν "ειναι πολλά τα λεφτά....Άρη" θα χτύπαγα οπωσδήποτε τον ΥΑΜΑΗΑ Ζ9...........αλλά :oops:

Reaction score
0
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Θα άλλαζα τον AV μου. Αυτή τη στιγμή έχω τον ΥΑΜΑΗΑ Α5 ο οποίος παίζει μια χαρά στις ταινίες αλλά θα ήθελα κάτι πιο μουσικό, με πιο πολλά ρεύματα και συνδέσεις εικόνας component (τουλάχιστον 2 ή 3 εισόδους & 2 εξξόδους).

Βέβαια αν "ειναι πολλά τα λεφτά....Άρη" θα χτύπαγα οπωσδήποτε τον ΥΑΜΑΗΑ Ζ9...........αλλά :oops:
Γιαννη ο YAMAHA 1400 εχει 2 εισοδους component και 1 εξοδο. Τον εχω μπροστα μου και τις βλεπω :shock:

Με τον 2400 νομιζω εχει τις ιδιες.

Σιγουρα ο Ζ9 εχει τουλαχιστον 4 εισοδους και σιγουρα 2 εξοδους.

Reaction score
7
Το DVD player
Ειναι ενα Χιουντάι...
Δεν επρεπε να το ειχα καθολου στο σπιτι...
Αλλα ηταν τσαμπα...0€
Θελω να παρω αλλο αλλα οπωσδηποτε να ειναι ή να γινεται Region FREE

Reaction score
51
Hi-Q said:
Γιάννης Δημητρόπουλος said:

Γιαννη ο YAMAHA 1400 εχει 2 εισοδους component και 1 εξοδο. Τον εχω μπροστα μου και τις βλεπω :shock:

Με τον 2400 νομιζω εχει τις ιδιες.

Σιγουρα ο Ζ9 εχει τουλαχιστον 4 εισοδους και σιγουρα 2 εξοδους.
Πάνο, ουσιαστικά 2 είσοδοι και 1 έξοδος component με καλύπτει αυτή τη στιγμή! Την μία επιπλέον είσοδο και έξοδο τις ήθελα για μελλοντική χρήση. Αλήθεια μήπως έχει και είσοδο- έξοδο DVI? (από ό,τι θυμάμαι όχι αλλά λέω μπας και.............)

Ο Ζ9 είναι όνειρο :roll: , που με την παρούσα κατάσταση μόνο σε περίπτωση συμπαθητικού λόττο θα μπορούσε να μπει στο rack μου :cry: :cry:

Πάνο, ευχαριστώ και για την κίνησή σου (αυτή που γράφεις στο πμ που μου έστειλες) αλλά μην με βάζεις στην "μπρίζα"........
Κάτσε να ηρεμήσουμε με τα του γάμου, να δούμε πως πάει και θα σε ενημερώσω φίλε......... :wink: :wink: :wink:

Reaction score
50
τι θα άλλαζα;
δεν λες καλύτερα τι θα άφηνα;
τεσπα, αυτό που θα αποτελούσε προτεραιότητα θα ήταν το DVD μιας και το Pioneer 525 δεν με καλυπτει πλέον.
Θα επέλεγα ένα universal με DVI μπας και κερδίσω κάτι και σε εικόνα από τον 4805 :D

Reaction score
0
Μαλλον θα τα αλλαζα ολα μια και τις εχω πολλα χρονια.πρωτα θα αλλαζα τα ηχεια μου jamo 707 ,δευτερο το dvd με ενα dvd recorder,kai τριτο τον ενυσχιτη μου yamaha a2 me ton denon 3805,και επιτελους αυτο το χειμωνα να παρω προβολεα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos