Ποια σχέδια μας ματαιώθηκαν λόγω covid το 2020-2021?

Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378
Κι ενώ η ζωη μας κυλούσε σαν γοργό ρυάκι,οι εποχές άλλαζαν και διαδέχονταν η μια την άλλη...καλοκαίρι,φθινοπωρο,χειμώνας -2019-2020- με τις πρωτοχρονιάτικες ευχές να επαναλαμβάνονται πάντα με το κατεπείγον της βελτίωσης των συνθηκών μας και το όραμα για πρόοδο,προγραμματα
,ανάπτυξη και προσωπικές προθέσεις/στόχοι....μας προσπέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα παγκόσμια γεγονότα στήνοντας μας μεταφορικά στον ...τοίχο του σπιτιού μας.

Ποια σχέδια είχατε κατα νου,όταν μας ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα υπέρ της καταπολέμησης της εξαπλωσης του θανατηφόρου ιού για την άνοιξη και καλοκαίρι του 2020?

Κανεις μας δεν γνώριζε τότε ακριβώς το τι θ ακολουθήσει και για ποιο χρονικό διάστημα.
Κανεις μας δεν μπορούσε,ίσως, να διανοηθεί πως ο περσινός Φεβρουάριος ( αλλάξτε το μήνα κατά το δοκουν)θα σηματοδοτούσε μια New Era μια Νεα Εποχή πραγματικότητας στην καθημερινότητα μας και σε παγκόσμια κλίμακα.

Πολλες συνήθειες μας έχουν ήδη αλλάξει και θα προσδιορίζουν και θα προδιαγράφουν από εδώ και πέρα τις κινήσεις μας απανταχού και ίσως και ανεπιστρεπτί.

«Η ανάγκη μας καθιστά ευφάνταστους» λέει μια λαικη παροιμία κι έτσι γίναμε όλοι μάρτυρες του ZOOM φαινομένου.Στην αρχη η τηλεδιάσκεψη ήταν σχεδιασμένη για περιορισμένο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών,σήμερα μετά από πιέσεις στους δημιουργούς του,δεκάδες χιλιάδες μπορούν να παίρνουν μέρος σε ζωντανες συνελεύσεις ταυτοχρονα ....κα θετικά ευελπιστώ πως θ ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε άλλους τομείς όπως της τεχνολογίας και της επιστήμης....

Ομως,ποια απλά καθημερινά ανθρώπινα σχέδια είχαμε για εμάς τους ιδιους,τα παιδιά μας....,με τους παλιους,παραδοσιακούς τρόπους σκέψης ( τι γράφω !?),αυτα που συνηθίζαμε να θεωρούμε δεδομένα μέχρι πριν ένα χρόνο?

Τι αναπολούμε,νοσταλγούμε κι επιθυμουμε από αυτά που κοπηκαν με την «Μαχαιρα» λόγω της πανδημίας?

Ευχαριστω για την προσοχή σας,ελπίζω να μην σας κούρασα και εναγωνίως θα αναμένω ν ανταποκριθείτε στο κάλεσμα της ανταλλαγής σκεψεων!:smile:
 





rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Ταβερνάκι στο κύμα με παρέα
Κίτσουλας -ή αλλού- με τους γνωστούς
Φρέντο σε καφέ οπουδήποτε, με χαζολόγημα στο κινητό, ή κουτσομπολιό με παρέα
Πάσχα στο χωριό
1.000 ή και παραπάνω χιλιόμετρα διαδρομή με αυτοκίνητο
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Νέα Υόρκη, άντε αν όχι εκεί, τουλάχιστον μια Πράγα ή Μαδρίτη
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.493
Reaction score
37.569
Τουλαχιστων οι 2 προγραμματισμενες συναυλιες, τα υπολοιπα δεν ηταν σχεδια για να ματαιωθουν.
Ευελπιστω οτι κατι μπορει να βγει απο αυτο σε κοινωνικο πλαισιο βιου.
 
Last edited:

TGD

Μηνύματα
6.985
Reaction score
7.073
Εγώ είχα δύο συνέδρια στη Βουλγαρία και έλεγα να αδράξω την ευκαιρία και να δω την χώρα οδικώς. Αναβλήθηκαν για φέτος, οπότε μπορεί να το τολμίσω...
Κυρίως άφησα πολλές δουλειές ημιτελείς στην Αθήνα.
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.366
Ακυρώθηκαν δύο festivals στην Αθήνα (μακάρι να γίνουν φέτος το καλοκαίρι) - με την ευκαιρία της μετάβασης στην Αθήνα, είχα διευθετήσει επισκέψεις σε φίλους, οι οποίες ακυρώθηκαν κι αυτές.

Για να δούμε τι θα γίνει φέτος.
 

Μηνύματα
118
Reaction score
205
Χαιρετώ,
ματαιώθηκε ταξίδι στα Κύθηρα, όπως και συναυλίες. Ματαιώθηκαν οι βόλτες του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.
 





Μηνύματα
793
Reaction score
1.152
"Ποια σχέδια μας ματαιώθηκαν λόγω covid το 2020-2021?"
ελεγα μηπως πηγαινα και λιγακι για ψαρεμα ... ;)
Ναι ρε γμτο κι εμένα αυτό μου έχει λείψει, αγόρασα το καλοκαίρι καινούργια χειμερινή στολή καινούργιο ψαροντούφεκο κι ήμουνα έτοιμος για ρηχά ψαρέματα κι αντ' αυτού όλο τον χειμώνα ασχολούμαι με διάφορες κατασκευές, πάλι καλά.
 

Μηνύματα
2.303
Reaction score
5.358
"Ποια σχέδια μας ματαιώθηκαν λόγω covid το 2020-2021?"
ελεγα μηπως πηγαινα και λιγακι για ψαρεμα ... ;)
Ψάρεμα..... Τι μου θύμισες.....
Είχα πει το Νοέμβριο ότι θα πάρω στολή για να ξαναρχίσω το ψαροντουφεκο...
Πάει τώρα... Τα χάσαμε τα λαβράκια του χειμωνα.... :frown:
 

Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378
Ακριβώς πριν ένα χρόνο είχα αγοράσει 3 εισητηρια σαν δώρο γενεθλίων για ένα Event με τον προφητικό,για τότε,τίτλο « ....γιατί κάθε μέρα είναι ιδιαιτερη» μ έναν άγνωστο νεαρό ομιλητή τον Biyon Kattilathu.

20FF9EF3-F435-4FFA-9F70-3530E0C9D33B.jpeg


Η εταιρεία παραγωγής μου έστειλε μειλ για ματαίωση της ημερομηνιας και την μεταφορα της προς τον Οκτώβριο του 2020.Λίγες μέρες πριν από την νέα ημερομηνία για την εκδήλωση,την αναβάλλουν ξανά για τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020, με την εναλλακτική όμως να ζητησω τα χρήματα μου πίσω, αν αυτό θα ήθελα.Λίγες μέρες πριν την νέα ημερομηνια μεταθέτουν εκ νέου την εκδηλωση για τα μέσα Δεκεμβρίου του 2021.
Τα γράφω αναλυτικά για να δείτε κι εσείς την ανασφάλεια που επικρατούσε όλους αυτούς τους μήνες...Κρατώ τις κάρτες,πιστεύοντας πως εάν όντως μέχρι το Δεκέμβριο έχουμε την ευκαιρία επιτέλους να παρευρεθούμε στην εκδήλωση,θα είναι ένα προσαρμοσμενο στην νέα πραγματικοτητα κείμενο.

Ειχα σκοπό να επισκεφτώ τους γονείς μου που μου λείπουν.
Ηθελα τον Ιανουάριο του 2020 να κλείσω ταξίδι στην Ανδαλουσία,αλλά για κάποιο λόγο εσωτερικο,το ανέβαλα διαρκώς μέχρι που το ταξιδιωτικό τοπιο είχε ξεκαθάρα διαγράψει την πορεία του για το 2020,για μένα.

Επισης,ήθελα να δω τον Bryan Ferry σε ζωντανή Open air συναυλία το καλοκαίρι,η οποία αναβληθηκε γι άγνωστη ημερομηνία.

Επιθυμουσα διακαώς να παρευρεθω στο υπερθέαμα 5000 χρόνων αναβίωσης της κινεζικής παράδοσης με τον τίτλο Shen Yun και είχα τοιχοκολησει το απόσπασμα από την εφημεριδα για να το βλέπω κάθε μεΡα και με τεσταρα ποσό πολύ το ήθελα για να κάνω το βήμα ν αγοράσω τα όντως υψηλά σε τιμή εισητηρια : « Ένα μήνυμα ελπίδας»,»πραγματικά μια ουράνια ανάσα»,» εξωπραγματικό θέαμα,»θεϊκό»...είναι μερικά από σχόλια που γράφτηκαν από παρευρεθέντες.Η Сate Blanchett έγραψε πως ήταν μια « ασυνήθιστη εμπειρια« για την ίδια...

Αυτό που σίγουρα γνωρίζω από εδώ και πέρα είναι πως δεν θ αναβάλλω γι αύριο,αυτό που μπορώ να κάνω σήμερα Και αυτήν την παράσταση θα την κυνηγήσω!:biggrin:

ECD86F98-4003-4365-8BE3-C9FFA7580DE4.jpeg


Ενα μικρο βίντεο :



Επίσης ματαιώθηκε η εκδήλωση αποφοιτησης του παιδιού μου από το πανεπιστήμιο για πάντα. Το πάρτυ εννοώ,το πτυχιο το έστειλαν! :biggrin: ( Αυτό πόνεσε λίγο.)
 

Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
Ψάρεμα..... Τι μου θύμισες.....
Είχα πει το Νοέμβριο ότι θα πάρω στολή για να ξαναρχίσω το ψαροντουφεκο...
Πάει τώρα... Τα χάσαμε τα λαβράκια του χειμωνα.... :frown:
οχι ... ντρεντ ... δε καταλαβες ... :biggrin:
 




Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.294
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top