Ποια ψηφιακη πηγη με κορυφαιο value for money

Reaction score
684
Επειδη το ερωτημα απασχολει πολυ κοσμο, ποσα πιστευεται οτι αξιζει να δωσει καποιος για να αγορασει μια κορυφαια ψηφιακη πηγη? Τι μπορει να παρει καποιος ωστε να θεωρει τον εαυτο του καλυμμενο ακομα και σε κορυφαια setup?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Ποια ειναι ηΠοια ψηφιακη πηγη με κορυφαιο value for money

Το Blusky (το λέω σοβαρά)

Reaction score
11
Re: Ποια ειναι ηΠοια ψηφιακη πηγη με κορυφαιο value for money

Το Blusky (το λέω σοβαρά)
Kαι γιατί είναι καλύτερο από το SONY DVP - 32 (ΜΑΛΙΣΤΑ 32 ΚΑΙ ΟΧΙ 30 Η 31) που έχω εγώ; (To λέω ΠΟΛΥ σοβαρά!).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδη το ερωτημα απασχολει πολυ κοσμο, ποσα πιστευεται οτι αξιζει να δωσει καποιος για να αγορασει μια κορυφαια ψηφιακη πηγη? Τι μπορει να παρει καποιος ωστε να θεωρει τον εαυτο του καλυμμενο ακομα και σε κορυφαια setup?
Είναι όπως το πάρει κανείς.
Τα CD players διανύουν περίοδο ωριμότητας και είναι γεγονός ότι πολλές συσκευές εκεί έξω είναι φανταστικές. Όμως από την άλλη οι εξελίξεις τρέχουν. Νομίζω ότι σήμερα η επένδυση μεγάλου ποσού σε ένα player δεν ενδείκνυται. Καθώς έχει ήδη έρθει η εποχή του streaming και η αποδέσμευση από τα format, η απάντηση είναι DAC για όλα τα λεφτά, πλήρες σε εισόδους εξόδους και η εμπλοκή ενός laptop με μπόλικους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. To Minerva της Weiss θα ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου εάν έπαιρνα τώρα τέτοια συσκευή. Επίσης μπορείς να πας και σε ένα έτοιμο streamer, όπως τα Linn.

Τα bluesky κλπ είναι επιεικώς για τα πανηγύρια.

...

Reaction score
684
Είναι όπως το πάρει κανείς.
Τα CD players διανύουν περίοδο ωριμότητας και είναι γεγονός ότι πολλές συσκευές εκεί έξω είναι φανταστικές. Όμως από την άλλη οι εξελίξεις τρέχουν. Νομίζω ότι σήμερα η επένδυση μεγάλου ποσού σε ένα player δεν ενδείκνυται. Καθώς έχει ήδη έρθει η εποχή του streaming και η αποδέσμευση από τα format, η απάντηση είναι DAC για όλα τα λεφτά, πλήρες σε εισόδους εξόδους και η εμπλοκή ενός laptop με μπόλικους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. To Minerva της Weiss θα ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου εάν έπαιρνα τώρα τέτοια συσκευή. Επίσης μπορείς να πας και σε ένα έτοιμο streamer, όπως τα Linn.

Τα bluesky κλπ είναι επιεικώς για τα πανηγύρια.

...
για το BlueSky εισαι πολυ επιεικης οταν λες οτι ειναι για τα πανηγυρια... ειναι με διαφορα οτι χειροτερο εχω ακουσει...

για το Weiss συμφωνω και εγω. Απο τις 4 καλυτερες εταιριες στα ψηφιακα (οι οποιες κατα τη γνωμη μου ειναι Orpheus Labs, Weiss, Emm Labs, DCS) η μονη που εχει βγαλει καποιο προϊον κατω απο 3000 Ευρω ειναι η Weiss με το Minerva το οποιο αυτοματως καθισταται best buy...

Reaction score
0
Θα ηθελα την γνωμη σας και για το benhmark , γιατι δεν το αναφει
κανεις.εξαλου εχω διαβασει τοσα εδω μεσα για αυτο, σαν κορυφαιο?

D

deleted user 10898

Guest
το benchmark κανει 1000ε και παιζει σαν CD του τριχιλιαρου. To weiss κανει τριχιλιαρο και παιζει σαν εξαχιλιαρο. τα εχω ακουσει και τα 2, το benchmark και στο συστημα μου.
Νικος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos