Ποια 40αρα led ?

Reaction score
0
Γεια σας παιδια, λιγο τα φωτα σας γιατι χανομαστε :107:

budget μεχρι 700 €

Εχοντας ψαξει λιγο γλυκοκοιταζω την http://www.public.gr/prod/sound-and...rt-tv-3d-led-40"-full-hd-mayro/prod1370072pp/

Τι αποψη εχετε για τη συγκεκριμενη? Προτασεις φυσικα δεκτες αλλα εντος οριου budget

Τη θελω για χρηση κανονικη αλλα και παιχνιδια μεσω pc,To 3d δεν μου ειναι απαραιτητο αλλα δεν θα με πειραζε να το εχω σαν feutere για το μελλον.

Reaction score
0
Απάντηση: Ποια 40αρα led ?

Απο ποιοτητα εικονας που κυμαινονται αυτες οι 2? Το 3d δεν ειναι απαραιτητο οσο η καλη εικονα (για hd ταινιες και pc games).

Η σειρα 7000 της samsung ειναι αρκετα πιο ακριβες. Εχει να προσφερει κατι αισθητα καλητερο σε ποιοτητα απο τις 2 που συζηταμε? (μπορει να εθεσα 700€ μπατζετ αλλα το συζηταμε αν ειναι υπαρχει κατι που να κανει τη διαφορα κοντα στο 1000αρικο)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ναι η σειρά 7000 είναι σημαντικά καλύτερη.
Εκ των 2 άλλων η Panasonic έχει πιο ''φυσική'' εικόνα ενώ η Samsung έχει πιο ''πλούσια'' χρώματα,κάτι που ναι μεν δεν είναι ακριβές αλλά αρέσει σε πάρα πολύ κόσμο.

Προσοχή όμως στα pc games καθότι το input lag που έχουν ορισμένες φορές είναι ενοχλητικό σε παιχνίδια FPS,ειδικά αν είναι online.

Reaction score
0

Ναι το εχω υποψην μου το input lag, στην panasonic νομιζω ειναι 10 η 20ms για την samsung δε γνωριζω.

Με προβληματισες τωρα με την 7000series της samsung:133:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Τι σε προβλημάτισα;
Αν τα έχεις για την D7000 πάρτην.
Αν είναι να κάνεις το :441: παξιμάδι για την πάρεις τότε όχι.

Reaction score
0

Φιλε μου πηγα σημερα και την ειδα την 7000 διπλα διπλα με την 6000 και δεν με επεισε καθολου για τα διπλασια λεφτα που ζηταει. Θα μου πεις βεβαια οτι δεν λεει και τπτ μια ταινια που ειχαν βαλει στο καταστημα να παιζει σε ολες τις tv καθως θα πρεπει να τις τεσταρουμε και σε αλλα πραγματα. Αλλα η πρωτη εντυπωση ειναι οτι δεν αξιζει τα 1200 που ζηταει.

Ομως:

Μου εκανε εντυπωση η SONY 40EX720 που δεν την ειχα υπολογισει καθολου. Οποτε την sony η την samsung 40d6000. Ποια ειναι η αποψη σου γιατι αυριο λεω να κλεισω σε μια απο αυτες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όποια σε ευχαριστεί απ τις 2.
Εσύ θα την βλέπεις.

Reaction score
0

Ελεγα αν γνωριζεις καποια μειονεκτηματα της μιας εναντι της αλλης (clouding, input lag κτλ)

Τελος παντων ευχαριστω για το χρονο σου και τις συμβουλες...

Reaction score
0
φιλε μου να παρεις την σαμσθνγκ 40d6000 που την έχει το electroworld 594 ευρώ και μάλιστα βάζεις και μέχρι 24 άτοκες. Την αγόρασα σήμερα για να την κάνω δώρο στους κουμπάρους και την θεωρώ ειδικά στα 600 ευρώ ότι καλύτερο

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098851&cmicc=skroutz

να και το λινκ

Reaction score
0

Φίλε μου εγώ μόλις εχτές παρήγγειλα την Samsung UE40D6000.
Την έκλεισα 596Ε σε ένα ιντερνετομάγαζο που την είχε προσφορά. Σήμερα ο ίδιος τη δίνει 100Ε πάνω...
Ό,τι κι αν διαλέξεις τελικά, καλή επιτυχία!
:447:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas