- Reaction score
- 15.548
Ποιοι προβολεις μπορουν και μεταφερουν την εικονα τους
.....δεξια-αριστερα και πανω-κατω......
ευχαριστω....
ευχαριστω....
Κωστα, εννοεις ποιοι προβολεις εχουν lens shift?Ποιοι προβολεις μπορουν και μεταφερουν την εικονα τους
ευχαριστω....
Αυτο το πραγμα εννοω......Κωστα, εννοεις ποιοι προβολεις εχουν lens shift?
Εαν ναι, ολοι οι τριτσιπικοι(LCD, D-ILA,SXRD, DLP) και ορισμενοι
μονοτσιπικοι(DLP) μονο καθετα(πανω-κατω).
...και DLP(τριτσιπικοι) και σε ορισμενες περιπτωσεις μονοτσιποι.Αυτο το πραγμα εννοω......
......οποτε μιλαμε για lcd..dila...sxrd....
Αυτο δεν το καταλαβαινω.και οι φθηνοι και οι ακριβοι προβολεις κανουν την εικονα οπως θελεις..?
Αυτο δεν το καταλαβαινω.
Θα σε πειραζε να μου το εξηγησεις καλυτερα?
Καταλαβα Αντριους καταλαβα....!!!!!!...και DLP(τριτσιπικοι) και σε ορισμενες περιπτωσεις μονοτσιποι.
Αυτο δεν το καταλαβαινω.
Θα σε πειραζε να μου το εξηγησεις καλυτερα?
Σιγα να μην με καταλαβαινεις ...εστω και περιστασιακα...Χιχιχιχί! Μα κι εσύ βρε Αντρέα προσπαθείς να καταλάβεις τον Κεφάλα, ιδιαίτερα όταν γράφει στο φόρουμ;!
Αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλος πλην εμού, που να μπορεί να τον ερμηνεύσει, έστω και περιστασιακά...
Πες βρε συ, αληθεια δεν καταλαβαινω!Καταλαβα Αντριους καταλαβα....!!!!!!
ευτυχως που καταλαβαινω εγω παρα περα......:135:
Δεν νομίζω ότι ισχύει το να πέφτει στο μισό.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα όρια του Lens shift π.χ. να πας την εικόνα τέρμα αριστερά και τέρμα επάνω.
Oποτε πρεπει να δω τι χρειαζεται σε οριζοντιο και σε καθετο για να γινει η αναλογη αγορα.....και φυσικα ποιος δινει την καλυτερη εικονα..!!!!!!!
Ευχαριστω..........
Θα σε παρω ......θα σε παρω.....Aν ειναι για δικο σου μηχανημα , παρε με τηλεφωνο να σου πω τι να παρεις .
Αν ειναι για αλλον, μη με παρεις
Ώπα! Ο Κώστας θα αλλάξει προβολέα. Πάει ο 7200.
Τι θα πάρεις Κώστα;
Από περιέργεια ρωτάω.
Χιχιχιχί! Τον Οπτόμα τον οχτακοσάρη θα πάρει Μιχάλη μου, το έχει δηλώσει άλλωστε!