Ποιον ενισχυτή για το γραφείο μου (λαμπάτο ή class d/tripath)

Timaras

Reaction score
2.153
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο,
παίρνεις τα Zensor 1 AX και έχεις και μεγαλύτερο wooferάκι και bluetooth και optical in και auxiliary in και remote control και sub out.
Μόνο είσοδο phono δεν έχει που μπορείς να βάλεις εύκολα!
Τιμή γύρω στα 500€.
Θα τα φτάσεις με αυτά που έχεις στο μυαλό σου να αγοράσεις και μπορεί και να τα ξεπεράσεις.
Και δε θα έχεις και τις ευκολίες αυτές!

Reaction score
47
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο,
παίρνεις τα Zensor 1 AX και έχεις και μεγαλύτερο wooferάκι και bluetooth και optical in και auxiliary in και remote control και sub out.
Μόνο είσοδο phono δεν έχει που μπορείς να βάλεις εύκολα!
Τιμή γύρω στα 500€.
Θα τα φτάσεις με αυτά που έχεις στο μυαλό σου να αγοράσεις και μπορεί και να τα ξεπεράσεις.
Και δε θα έχεις και τις ευκολίες αυτές!
Κοίτα σε όλα είμαι ανοιχτός και τα audioengne a5+ εχω ακούσει αλλα τα platinum μου αρεσαν περισσότερο. Βεβαια στο χώρο μου το ενεργό μπορεί να παίξει καλύτερα απο το παθητικο, ομως δεν υπαρχει και η δυνατοτητα δοκιμης διαφόρων λύσεων ............

Reaction score
7.110
Edifier 1700bt 154mm×254mm×214mm(W×H×D)έπεσες διάνα κα το ήμισυ:party: τώρα ο χώρος είναι 12 τετραγωνικά 3X4.5 . Βασικό να ναι μικρο για να χωράνε όπως σωστα είπες. Και τα edifier class d ενισχυτη έχουν και για 100 ευρω παίζουν ΑΡΙΣΤΑ!!! όμως αν ακούσεις τα platinum θα καταλαβεις τι εννοω. Τα τα άκουσα με στήλες διπλάσιο ποσό α/β τεστ στο μαγαζι και τους έριχναν στα αυτιά (δεν θυμαμαι τι ηταν οι στηλες), μόλις έπαιζε το μικρο ηταν σαν να εφευγε μια κουρτινα απο μπροστά σου.
με τι ενισχυτη τα ακουσες ομως? γιατι αν τα ακουσες με ενισχυτη του χιλιαρικου,μην περιμενεις να παιξουν το ιδιο καλα με καποιον απο τους ενισχυτες που σκεφτεσαι να αγορασεις.

Timaras

Reaction score
2.153
... Βεβαια στο χώρο μου το ενεργό μπορεί να παίξει καλύτερα απο το παθητικο, ομως δεν υπαρχει και η δυνατοτητα δοκιμης διαφόρων λύσεων ............
Κοίτα,
Εγώ απλά στέκομαι στις ευκολίες και δυνατότητες που έχεις με την αγορά ενός ζευγαριού ενεργών όπως τα Dali.
Γλιτώνεις μία έξτρα συσκευή όπως ο ενισχυτής και παίρνεις παραπάνω ευκολίες όπως ασύρματη σύνδεση,βοηθητική είσοδο και έξοδο για υπογούφερ.
Το πως θα παίξουν στο δωμάτιό σου έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των μεγαφώνων,των καμπίνων και φυσικά τη συμπεριφορά του δωματίου στο συχνοτικό φάσμα.

Reaction score
47
με τι ενισχυτη τα ακουσες ομως? γιατι αν τα ακουσες με ενισχυτη του χιλιαρικου,μην περιμενεις να παιξουν το ιδιο καλα με καποιον απο τους ενισχυτες που σκεφτεσαι να αγορασεις.
Τα έχω ακούσει και με τον Taga HTA 700 v2 που γράφω στην αρχή του ποστ, αλλά την πρώτη φορα τα άκουσα με τον aune x2mkII class d(που δυχτυχως σταμάτησε να βγαίνει και δεν μπορώ να τον βρω πουθενα!!!! ) 200 ευρω έκανε

Reaction score
47
Κοίτα,
Εγώ απλά στέκομαι στις ευκολίες και δυνατότητες που έχεις με την αγορά ενός ζευγαριού ενεργών όπως τα Dali.
Γλιτώνεις μία έξτρα συσκευή όπως ο ενισχυτής και παίρνεις παραπάνω ευκολίες όπως ασύρματη σύνδεση,βοηθητική είσοδο και έξοδο για υπογούφερ.
Το πως θα παίξουν στο δωμάτιό σου έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των μεγαφώνων,των καμπίνων και φυσικά τη συμπεριφορά του δωματίου στο συχνοτικό φάσμα.
Οπότε εκεί χαιρετίσματα, πως βρίσκει κανείς ποιο θα ταιριάξει και θα παίξει καλα ??? αρχίζει κανείς να αγοράζει και να πουλάει??? Αλλα καταρχήν με ενδιαφέρει η ποιότητα και μετα οι ευκολίες. Θελωω τρισδιάστατη σκηνή, διαχωρισμό οργάνων, να ξεχωρίζω το καθένα στη σκηνη και ζωντάνια. Αυτα μπορουν να πραγματοποιηθουν σε ενα χωρο σαν το δωμάτιο με οποιαδηποτε ηχειο μαζί με dac μέχρι το πολύ τα 700 ευρώ??? ή τσαμπα ψάχνομαι...........:headbang:

Reaction score
7.110
Τα έχω ακούσει και με τον Taga HTA 700 v2 που γράφω στην αρχή του ποστ, αλλά την πρώτη φορα τα άκουσα με τον aune x2mkII class d(που δυχτυχως σταμάτησε να βγαίνει και δεν μπορώ να τον βρω πουθενα!!!! ) 200 ευρω έκανε
το εψαξες καλα?

https://www.aliexpress.com/item/201...lgo_pvid=15e81cc8-6fcc-45ae-a3ba-57c21dbca293

Reaction score
7.070
Τώρα με αυτά που θα προτείνω σίγουρα κάποιοι και ειδικά φιλαράκια μου θα γελάσουν αλλά
εγώ επιμένω ότι είναι ότι πρέπει για γραφείο και παίζουν κιόλας.....
https://www.amazon.com/Nobsound-MS-10D-Tube-Power-Amplifier/dp/B00KFGKKR2
http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia...is/magnat-monitor-supreme-102-mocca-timi.html

2 κατοσταρικάκια σούμα και κελαηδάνε (συν) το μάτι...

Last edited:

Reaction score
3
στη θέση σου θα έπερνα τα creative t40 και θα καθάριζα , υπαρχει και ο scythe από ενισχυτές http://www.e-shop.gr/scythe-sdar-2100-kama-bay-amp-2000-revb-black-p-PER.807574 η audioengine n22 αλλά είναι πιο ακριβός 200 ευρώ , δεν αξίζει πολλά χρήματα για το γραφειο
HTA 700 v2 που γράφω στην αρχή του ποστ, αλλά την πρώτη φορα τα άκουσα με τον aune
100_3545.JPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp