Ποιον ενισχυτή θα μου προτείνατε?

Reaction score
0
Ποιον ενισχυτή θα μου προτείνατε για τα B&W 805 που θέλω να αποκτήσω ?

Ευχαριστω..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Ποιον ενισχυτή.. ??

Αρχικα γεια χαρα...
Πες μας αν θελεις ποιο 805 ειναι?το Nautilus η το νεο Di?
Ειναι μεγαλος ο χωρος που θες να τα παιξεις?

Μιλας για προ και τελικο η ολοκληρωμενο ενισχυτη?

Η δικη μου προταση ειναι οτι το ηχειο αυτο για να παιξει σωστα θελει για αρχη 2χ150 watt και πανω....

Δεν ειναι ευκολο ηχειο--το Di ειναι σαφως ποιο ευκολο απο την παλια φρουρα της Nautilus !!!!

Προσφατα το ακουσα με εναν 250αρι της Parasound και το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλο....

Τωρα οι προτασεις εχουν να κανουν σαφως και με τι χρηματα θελεις να διαθεσεις.....

Ψαχνεσαι και για μεταχειρισμενο.......γιατι μπορεις να βρεις ενισχυτη σε πολυ καλη τιμη και φυσικα να στα σηκωσει στον αερα.....γιατι πιστεψε με.....οσο μποι τους λειπει τοση δυναμη και ογκο σου δινει το 805 και πραγματικα δεν το πιστευεις!!!!!!!

Για πες......

Reaction score
169
Απάντηση: Ποιον ενισχυτή θα μου προτείνατε?

Πές μας και τι μουσική ακούς... Για να καταλάβουμε και τι προτιμάς... Σιροπιαστές μεσαίες ή πορωτικά άκρα? Ά και για πόσα λεφτά μιλάμε...

Reaction score
0

ακουω Blues αλλα και τα παντα. Και παντα Flat. Εχω τα 803 τα παλια με Luxman Και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτα. Θελω να παρω ενα 2ο συστημα με τα 805 (αμα βρω και μεταχειρισμενα...!)
Ονειρευομουν παντα ενα McIntosh αλλα τι τημες πεζουν αραγε???

Reaction score
169

Δυστυχώς εδώ Ελλάδα McIntosh μεταχειρισμένο δε βρίσκεις ούτε για πλάκα... και να βρείς η τιμή του θα είναι...

Όταν πούλησα τα δικά μου, το παλικάρι που τα πήρε έφερε για να τα δοκιμάσει έναν Classe CAP80.
Το αποτέλεσμα ήταν τόσο καλό που σκεφτόμουν να τα κρατήσω :)

Reaction score
1

Θα συμφωνήσω για τον Yamaha SA-2000 & SA-1000. Ο 2ος μάλιστα βρέθηκε σε πολύ καλή τιμή ( 899 ευρώ )και με 12 άτοκες δόσεις. Σκέψου ότι μάλλον θα τον πάρω εγώ αν και η επιλογή κεφαλής MM MC γίνεται από το πίσω πάνελ και όχι από το εμπρός όπως στον SA-2000.
Αν δεν σε πειράζει αυτή η λεπτομέρεια, η χρηματική διαφορά είναι υπέρ σου.:403:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Νομιζω οτι το 805 ειναι αλλη κλαση σε σχεση με Α-S2000, 1000 και θελει ποιοτικοτερη ενισχυση.

Reaction score
0

yamaha δεν θα ηθελα να αποκτησω... αλλα ο classe cap80 ενδιαφερον φενεται
η λαμπα με τραβαει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members